Duchovia, prízraky a strašidlá sa zjavujú už tisícky rokov a vo všetkých kultúrach. Nájdeme o nich zmienky v náboženskej literatúre, napríklad v Biblii, v Koráne, v ezoterických a filozofických pojednaniach, vo spisoch učencov i vedcov zaoberajúcich sa výskumom paranormálnych javov; stretávame sa snimi v bulvárnej tlači. Ľudia prisahajú, že videli navštevníkov z iných svetov, že snimi hovorili, dotýkali sa ich, cítili ich; že ich týto navštevníci viedli či sa k ním chovali nepriateľsky a desili ich.
Navzdory tisícom blýzkym stretnutiam nemáme žiadny hmatateľný vedecký či technický dôkaz o existencii uvedených javov. ľudia, ktorí prežili spirituálny kontakt dôverného charakteru, sú si istí tým, čo videli a počuli. Duchovia a prízraky sa zjavujú prevdepodobne iba na základe istých vezieb k žijúcim ¾uïom, ku konkrétnym domom, budovám, bojovím poliam a miestam, kde duch kedysi žil alebo zomrel. Takáto duchovná entita doteraz neprerušila svoje väzby s pozemskou rovinou.
@5 moj osobny nazor na UFO - myslim si ze na 100% existuju bytosti aj inde nez na Zemi. Ved v celkom vesmire nemoze byt len malicka zem a len ludia. Mozno niekde zije civilizacia ako my ale troska vopred ale vzad to neviem.
Duchovia- tiez existuju ...neni mozne aby sa dusa stratila. Aby po smrti zmyzla,...
@tenario inak mozno su aj pozadu...a mozno je toho mimozemskeho zivota vela...vesmyr je velky mozno je dalej viac planet ako nasa len my sme odnich daleko... mozno ze nejsu vobec inteligenty a mozno mas pozoruju
nakolko vesmir je nekonecny a velky verim v to ze este niekde isto existuje nejaky zivot a isto nie jeden ..aj ked vzdialeny od nas prilis daleko mozno pre nas tak daleko ze si to nevieme predstavit pri nasich vedomostiach a skusenostiach...
npr Ja som raz videl ako po oblohe behaly cudne svetla a vychadzaly z mensieho lesika alebo ako to nazvat z nedele na pondelok okolo 2 rano... videl som to z baraka
Verím v UFO, verím v duchov a podobné záležitosti, ale zas nie tak, že mi niekto ukáže hmlu alebo nejakú tvár, ktorú našiel na fotke kôry stromu, alebo na ´kom ďase
V UFO určite neverím, príde mi to až príliš nereálne. Čo sa týka duchov, tak mám pár zážitkov, ktoré sa stali mojím blízkym a práve preto na nich verím. Teraz hovorím o energií mŕtveho človeka, na nejaké fotomontáže z časopisov nenaletím.
UFO či existuje - nemám ani tušenia. Súhlasím s @8 . Duchovia tiez neviem ci existuju, ale asi nie...uz umrelo tolko ludi...ze zem by bola tymi duchmi rovno prepchata takze na duchov neverim..ludia proste zomru a konec. A ufo myslim ze existuje.
no ja urcite verim na duchov na ufo.. envem ale na duchov urcite bo som mala uz spojenie snimi.. a neni to sranda byt v jednej miestnosti s dochom. a v podvedomky tusiac ze niekto ssa stale na teba pozera a ze niekto je pri tebe.. a ty ho citis neni to ten najlepsi pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Navzdory tisícom blýzkym stretnutiam nemáme žiadny hmatateľný vedecký či technický dôkaz o existencii uvedených javov. ľudia, ktorí prežili spirituálny kontakt dôverného charakteru, sú si istí tým, čo videli a počuli. Duchovia a prízraky sa zjavujú prevdepodobne iba na základe istých vezieb k žijúcim ¾uïom, ku konkrétnym domom, budovám, bojovím poliam a miestam, kde duch kedysi žil alebo zomrel. Takáto duchovná entita doteraz neprerušila svoje väzby s pozemskou rovinou.
@baarculiq ta ja ti ukazem nieco ked dojdes
Duchovia- tiez existuju ...neni mozne aby sa dusa stratila. Aby po smrti zmyzla,...
co sa tyka duchov tak v to neverim