Neverím tomu, a ak by som niekedy nejaký takýto jav videl, tak by som od radosti ískal ako goralský richtár pri tanci na sviatok čučoriedky v Zubrzycy Górnej.... A potom by som skončil niekde na vyšetrení v renomovanom psychologickom sanatóriu
myslím že je strašne naivné myslieť si, že sme v celom vesmíre sami.
neviem síce či sa chodia vyspelejšie bytosti baviť tým, že tu kreslia po poli obrazce.. ale why not
verím na mimozemštanov,ale nemyslím si,že vyzerajú tak ako ich znázornuju vo filmoch atd.....a tie kruhy v obili no neviem kokos,je to mega zaujímavé,také presné vzory za noc urobit ...netuším kde je pravda....len mi príde divné,že 95% sa deje v USA
UFO znamená unidentified flying object teda Neznámy lietajúci objekt a potom sa mení na IFO čo je indentifikovaný lietajúci objekt všetko čo vidíme na oblohe je UFO pokiaľ to neidentifikujeme. @jurito 95% sa nedeje v USA väčšina z nich je v južnej Británii a nie v USA veľké množstvo sa dá vysvetliť zvyšok nie aj tí čo ich robia si to nedokážu vysvetliť tiež niektoré su príliš zložité na tak krátku dobu.Kruhy v obilí sa objavovali už v 16.storočí v južnom Anglicku len média to tak podávajú.
@leon0 tak ja sa o to extra nezaujímam,aj ked mám rád tu temu takže sa hádat sa nebudem kde je to najčastejšie,isto si v tomto smere vzdelanejší....ja zachytávam len tie z medii a furt USA tam je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
predpokladam mimozemsku civilizaciu
neviem síce či sa chodia vyspelejšie bytosti baviť tým, že tu kreslia po poli obrazce.. ale why not
@jurito 95% sa nedeje v USA väčšina z nich je v južnej Británii a nie v USA veľké množstvo sa dá vysvetliť zvyšok nie aj tí čo ich robia si to nedokážu vysvetliť tiež niektoré su príliš zložité na tak krátku dobu.Kruhy v obilí sa objavovali už v 16.storočí v južnom Anglicku len média to tak podávajú.
Obe sú však rovnako desivé"