Budete si mysliet ze som asi bol zhuleny alebo co ale NIE...telefonoval som s mtkou bol som na balkone a fajcim...kukam sa na oblohu (asi 20.00) a vidim to....nieco leti...zlava(vychod) doprava (zapad) vizeralo to kao tanier a malo to za sebou asi 50metro
@tenario mudro...aspom ma nebvinujes ze som pod vplyvom omamnych a psychotropnych latok ako iny... @edisek ano v raci smerom nad vezou.
@radiophonic pravidlo som neporusil lebo po telefonate som ihned siel cvicit a opity alebo inak zmareny by som asi necvicil..viem ze sa tazko veri ale nemam vo zvyku si robit prdel..
@midnight veril by som ze to bola padjuca hviezda alebo nejaka kometa alebo co ale vravim ze to za sebou malo ´´pas´´ ako dym z motora ale bol modry a presne neuveritelne rovny!!!!!
v UFO ako také verím a veľa som o tom prečítal literatúry, no osobne stretnutie by som určite nechcel zažiť, už len kôli tomu že by som mal strach o život.
Podľa výpovedi ľudí čo take niečo prežili, mnohí skončili na psychiatrii a už sa nedostáli viac do normálu.
Takže si srandu nerobím, nemám dôvod ťa úrážať ako podaktorí, že ako......... a tak...
len daj pozor take niečo bolo aj v Trenčíne a nakoniec to boli lampiony vysoko nad mestom.....
na Slovensku sú kluby, ktoré sa takouto problematikov UFO zaujíma, stači najsť na gogly a zavolať im a ich o tom informovať alebo ozrojerne sili SR ako som napísal, po hube ti nedajú a na niečo ťa určite dporúčia, ak máš čas tak to skús..........filip
@zajko30 a co mam zavolat na MO a ze ´´dobry neletelo o 20.00 okolo rače UFO??? nie???DAKUJEm dovi... a este rozoznam lampion od lietajuceho objektu...idem na balkon si zapalit...tak budem davat pozor...ci to nebude znova..ak ano tak to moze byt nejaky laser z diskoteky ale pochybujem..viem co som videl..teda aspon myslim...
@chef to bolo vraj nejaké pokusné lietadlo ruskej armády či tak dáko. Verím tomu lebo 99% takýchto vecí bývajú nevídané lietadlá a experimenty
@malcharek to iste čo som pisal pre chef-a, vojenske pokusy, tajne projekty vlady... vsetko co ludia nevedia vysvetlit pripisuju UFO. To ze to malo za sebou rovnu stopu ? a kometa by mala aku stopu, krivu ?
môže to byť kľudne meteor, ak je taký šuter z ľadu a chémie, tak to robí pekné farebné šou... to sú normálne meteorologické úkazy
mimozemšťania existujú, o tom niet pochýb. Prečo by sa nám ale ukazovali ? ak by sa ku nám dostali, museli by prejsť mnoho svetelných rokov, na to by museli byť veľmi vyspelí a keby boli vyspelí, tak by sa nám určite neukazovali
@depropex ako som vravel ono to letelo smarom sprava dolava...nie zhora nadol...takze kometa sa zoprela zemskej pritazlivosti????keby boli taky vyspeli tak preco by sa neukazovali???
@demonicbass hej hej bolo to vidiet... proste bolo ohnisko a za tym velmi dlhy svetelny pas, ktory zanechal za sebou ten meteor abo co to bolo a v nom dohárali častice.
@malcharek to je optický klam, meteor letel asi smerom ktorým sa zdalo že stúpa... logika
okrem toho, prečo by sa mali ? nemali by sa preto lebo sme svojím správaním ešte dosť primitívny. vedia že by sme ich privítali samopalmi a oni by nám museli zavrieť hubu svojím "delom", čiže v konečnom dôsledku pre naše dobro
UFO, tento termín poniektorý jedinci nedokážu používať. "Nevravím že to bolo UFO ale čo to kurva bolo???" No predsa UFO (Unidentified flying object / neidentifikovaný lietajúci objekt). Čo si videl ty bolo UFO. To či to bol objekt inej rasy z inej planéty je diskutabilné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
mohla to byť len družica...
Aj ty si opitý a nahulený? Ja som iba pripitý. Tak na zdravie!
@radiophonic pravidlo som neporusil lebo po telefonate som ihned siel cvicit a opity alebo inak zmareny by som asi necvicil..viem ze sa tazko veri ale nemam vo zvyku si robit prdel..
@malcharek -
1. bol to objekt
2. letel
3. nevieš ho bližšie určiť (identifikovať)
=
Unidentified (3) Flying (2) Object (1)
čiže si si sám odpovedal
Podľa výpovedi ľudí čo take niečo prežili, mnohí skončili na psychiatrii a už sa nedostáli viac do normálu.
Takže si srandu nerobím, nemám dôvod ťa úrážať ako podaktorí, že ako......... a tak...
len daj pozor take niečo bolo aj v Trenčíne a nakoniec to boli lampiony vysoko nad mestom.....
na Slovensku sú kluby, ktoré sa takouto problematikov UFO zaujíma, stači najsť na gogly a zavolať im a ich o tom informovať alebo ozrojerne sili SR ako som napísal, po hube ti nedajú a na niečo ťa určite dporúčia, ak máš čas tak to skús..........filip
» www.youtube.com/results?search_...
@malcharek to iste čo som pisal pre chef-a, vojenske pokusy, tajne projekty vlady... vsetko co ludia nevedia vysvetlit pripisuju UFO. To ze to malo za sebou rovnu stopu ? a kometa by mala aku stopu, krivu ?
môže to byť kľudne meteor, ak je taký šuter z ľadu a chémie, tak to robí pekné farebné šou... to sú normálne meteorologické úkazy
mimozemšťania existujú, o tom niet pochýb. Prečo by sa nám ale ukazovali ? ak by sa ku nám dostali, museli by prejsť mnoho svetelných rokov, na to by museli byť veľmi vyspelí a keby boli vyspelí, tak by sa nám určite neukazovali
ale podla mna to bol meteor, pretoze zo zadnej časti sa odštiepovali kúsky jeho.
malo to za sebou fakt krutý dlhý pás
akoze nevidel som také este..
bolo to uplne ze wow
som akurat sedel na kopci a čumel na blavu...
fakt to bol zážitok také niečo vidieť... trvalo to asi 20 sekund
okrem toho, prečo by sa mali ? nemali by sa preto lebo sme svojím správaním ešte dosť primitívny. vedia že by sme ich privítali samopalmi a oni by nám museli zavrieť hubu svojím "delom", čiže v konečnom dôsledku pre naše dobro