S dlhodobou kamkou som bol na 2. rande a chcel som jej dať pusu, no ona sa uhla. Neskor keď sme sa bavili tak mi povedala že sa vraj zľakla lebo to nečakala. Ja som už ptm znova nenabral odvahu. Myslíte že je to pravda alebo si mám dať odchod?
ja som to tiež raz urobila.. nie preto,žeby som sa bozkávať nechcela.. ale proste som sa uhla .. potom bol pokus č. 2 a mne to všetko prišlo hrozne smiešne,tak som sa uhla zasa
ja si myslím,že to môže byť pravda,že sa ,,zľakla'' ,resp. to spravila z reflexu
mal si sa uhnut do smeru jej uhnutia a pobozkat ju nasilu .... ved zeny maju rady dominantnych borcov, ktori vzdy dosiahnu svoje---ucel sveti prostriedky
Lol z takýchto vecí robiť drámu a čo je na tom stresujúce? Inak ak máš 16 a ona nejaých 14 tak pochopím, že sa zľakla...lebo ak je to prvý krát tak je to pochopitelnè ak už niekoho mala tak asi kašle na teba
Neverim ze toto forum je myslene vazne. Od coho si chlap? mas usta opytaj sa jej ci sa nerada bozkava. Aj ked si ju chytal za prsia alebo daval ruku do rozkroku tak sa uhla?
buď kašli nanu a ži si svoj život a chod s nou vonku, bez toho aby si ju chcel pobozkať ... a ked budeš vedieť presne kedy ťa ona bude chcieť pobozkať ale ty nebudeš chcieť a to budé pocit ked jej to uvidiš na očiach ako sa odhodláva a nevie čo má robiť
Tak sa uhla a co? Odkial my mame vediet dovod? Mozno ho ani ona sama nevie, ved je to zena. A vobec, co riesis picoviny, nemas ine starosti ako zaoberat sa nejakou uhybacou trubou?
keď ju chceš pobozkať, tak to skús znova, to či to chcela či nie je jedno, lebo v prvom rade ti odpovedala prečo... keby si niečo pokazil, tak sa s tebou nebaví a bude zazerať na teba ako na úchyla... ale však je to kámoška, chce to len vyšpekulovať a možno vytvoriť príhodnejšiu situáciu, kedy to bude prirodzenejšie, a nie na silu, proste si rád, začnete sa smiať, bim, pusa... uvidíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja si myslím,že to môže byť pravda,že sa ,,zľakla'' ,resp. to spravila z reflexu