Čaute chodí niekto na UK- management alebo ešte lepšie francúzsky management? lebo ma čaká veľmi ťažké rozhodnutie a čo som občas čítala, tak vraj to nie je práve najlepšia škola...vedel by mi niekto povedať, aké sú tam predmety a ako je to so štúdiom
Co sa tyka studia v zahranici skola je zapojena v projekte Erasmus a da sa ist kamkolvek do zahranicia, kamarat sa vratil francuzska minuly tyzden kde bol pol roka. Dalsie dve kamaratky su teraz na kube a na v amerike.
Neviem kde si citala a preco to nema byt najlepsia skola, ja mam len dobre referencie no ale hlavne tam chodim tiez, nie na fr. manazment. Skola ma statut univerzity, kvalita studia podla mna nie je vobec problem. Su tam odbornici profesori, ziaden problem.
Ake su tam predmety podrobne najdes na web stranke skoly.
ale prosim ta, kde tie predmety najdem? lebo mne ich fakulta neposlala (napr. Banska B. mi poslala vsetko- predmety i info o preukazoch a internate) no a pozerala som vela na net, ale nejak kompletne som to nenasla...teda myslim kompletnu ponuku pre prvakov...
a inak nevedel by si mi povedat, kolko tam tak stoji internat?
teda ja neviem, co mam robit...lebo rozhodnutie bude tazke...vidim to na Bansku, ale este vaham...
@tryptaminedream : dakujem za pomoc ale dnes som sa asi rozhodla...teda vsetko by bolo hop alebo trop...ale asi si pojdem za svojim prvotnym cielom, cize do BB...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Neviem kde si citala a preco to nema byt najlepsia skola, ja mam len dobre referencie no ale hlavne tam chodim tiez, nie na fr. manazment. Skola ma statut univerzity, kvalita studia podla mna nie je vobec problem. Su tam odbornici profesori, ziaden problem.
Ake su tam predmety podrobne najdes na web stranke skoly.
ale prosim ta, kde tie predmety najdem? lebo mne ich fakulta neposlala (napr. Banska B. mi poslala vsetko- predmety i info o preukazoch a internate) no a pozerala som vela na net, ale nejak kompletne som to nenasla...teda myslim kompletnu ponuku pre prvakov...
a inak nevedel by si mi povedat, kolko tam tak stoji internat?
teda ja neviem, co mam robit...lebo rozhodnutie bude tazke...vidim to na Bansku, ale este vaham...
Tu je program Medzinarodny manazment (fr.), su tam aj predmety, kriteria na prijatie.. staci trochu poklikat.
Internat neviem kolko stoji, mysim ze okolo 40 eur mesacne aj s pristupom na net.