A ak áno, ako reagujú? lebo som včera z náhleho popudu ukázal mame svoj posledný blog, a bola dosť prekvapená, povedala čosi v zmysle: Ty vieš takto písať?
Naposledy (uz davnejsie) som pisal o ateistoch, a satanistoch poburil som celu rodinu , ale nevadi zvykli si uz nepisem...nejak ma to prestalo bavit, teraz fotim radsej...a pribeh davam do obrazka
tieto čo mám tu určite nie, o nich vie len jedna kamarátka a tie, čo mám inde tak tiež nie, stačilo keď som raz mame ukázala jednu poviedku a sa týždeň so mnou nerozprávala, lebo si to hneď zobrala na seba, že som o nej písala
raz som jej dala precitat moj pribeh..a nechcela uverit ze som to pisala ja..vlastne aj teraz ked si na to spomeniem tak ma to trapi..jej otazka bola"to mas z vlastnej hlavy?" :/
neukazujem, čítajú si ich samovoľne, väčšinou sa mi dostávajú (najmä od otca) reakcie v zmysle literárnej kritiky, podľa kvality blogu niekedy pozitívne, niekedy negatívne, niekedy neutrálne
mamka vkuse dáva môj pseudonym do gúgla a vkuse mi pak volá, či som čítal takú a onakvú recenziu a či viem o tom a hentom a kkciny kekse, o tomto blogu napríklad ani nevie... zatiaľ nevyhackovala, ale vie o tom, že dajaké bludy na tento štýl píšem, bo ma vkuse načape a smeje sa, že zasa píšem "ulrikove výpotky". ale čo sa týka mojich "serióznych" vecí, tak to vie asi o každej, lebo moja gramatika je na kkt alebo aj horšie, teda pred vydavateľom a pod. dávam radšej prečítať jej. mal som na to takú kompetentnú osobu, ale už sa nám cesty rozišli, teda mamka je No.1 tato nerieši, až keď to vynde, segra jedna číta všetko, druhá a tretia skoro nič (asi tak ako tatko) a kamoši.... zvyčajne iba povedia, že bavím sa s XY, ale nevedia ani, čo XY píše
nie, blogy nikomu nedávam čítať. Keď si niekto vypýta básne alebo také niečo tak im to pošlem. Čítajú len to, čo píšem pre seba, nie verejne. A keď je to krátke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale viem, že nejaké mama čítala
a to je aká?
Este z tych starsich, kde som sa snazil o nejaku uroven