@cllaudy je to zaujímavé, ale mrte ťažké, tak ako každý slovenčinársky odbor na UKF. preberá sa kompletne lingvistika, literatúra od Konštantína a Metoda až po dnešok.. + editorské veci
mínus odboru, ako novozaloženého, je, že ešte stále nie je istá budúcnosť magisterského odboru.
a ak nemáš chuť čítať každý týždeň hviezdoslava a podobne, písať pár prác týždenne, tak na to kašli, sú aj krajšie a ľahšie odbory na FF
@ladyfox nevedela som že to je až také zdĺhavé štúdium rozmýšľala som o tom odbore len pre to lebo by som rada robila s knihami niekde vo vydavateľstve alebo podobne ale nie zas učiť sa lingvistiku tak teda ďakujem za objasnenie
@cllaudy tak isto studujem tento odbor. Mna to osobne sklamalo cakala som nieco ine zaujimavejsie ale niekedy je to fest nudne ale su aj take veci ktore ma celkom bavia. Povedala by som ze to je taky odbor vsehochuti je tam vsetko s kazdej oblasti.
Tiez studujem tento odbor externe. 70 % mame rovnake predmety ako slovencinari, no mame viac pravopisnych disciplin a nejake ine navyse. osobne sa tu citim ako keby som studvala odbor slovensky jazyk a literatura. Nie je to lahky odbor a 1. predmet, ktory nejako suvisi s edirorstvom sme mali az v 2. rocniku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
mínus odboru, ako novozaloženého, je, že ešte stále nie je istá budúcnosť magisterského odboru.
a ak nemáš chuť čítať každý týždeň hviezdoslava a podobne, písať pár prác týždenne, tak na to kašli, sú aj krajšie a ľahšie odbory na FF