Ahojte, niekto kto bol na prijímačkách na UKF masmediálna (marketingová) komunikácia a reklama? Už je to v AISe, hodte sem koľko ste mali bodov, príp. pomer vysvedčenie=body aby sme aspoň troska vedeli ako sme na tom
inak ani mne to nedava zmysel.. lebo prve bolo za 5bodov tak mi to vyhadza ze 1. na AISe je zato, tam mam 4 to bol ten UP (do coho by sa mal ratat aj ten predp. test nie???! - lebo 4 za cele neverim ze mam lebo zato vedela som voalco... a 4 z dokopy 35... ) a potom dalej je MS to bol plagat nie? tam mam 12 + mam aktivitu 10 a 30 vysv. ... tak tiez mi to cele nesedi... tak tiez ma napadlo ze volaco tam nie je zaratane... to sa asi dozvieme az pisomne... tak ale uplne zle to nevidim zas, , lebo ak bol priemer nejakych 60 vies... to zalezi od hranici najlepsich, mozno aj ty naj to dali na 60bodov so vs. a mozno aj 80, 90 to takto tazko povedat ale som pocula ze napr. na streodeu. studiach po 2tyzdnoch dostanu email a tam budu mat nieco blizsie...tak tam by mohol byt ten percentil toho kolko ludi to napisalo ako ty, neviem ako sa to vola a beru 40, ak sa to nezmenilo ale neverim interne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov