Ukradli Vám už niečo alebo stratili ste niečo dosť vzácne a nik Vám to nevrátil?
Ja som dnes stratila mobil .......:/ ide ma roztrhnúť ......ja nechápem vek keď niečo nájdem tak sa to snažím vrátiť .........ja som už veľakrát niečo našla a pokiaľ to šlo tak som to aj vrátila lenže to už asi nemôžem očakávať od tohto sveta a ľudí v ňom
Ja som tiež stratila bicykel - dodnes nechápem, ako som mohla... :/
A "kamoška" mi ukradla 50Sk - ale asi ešte pred 6 rokmi - ale vtedy to bol pre mňa veľký peniaz. Ako mohla...
A raz som našla na chodníku taký prívesok v tvare 2 žiab - jedna zlatá a druhá strieborná - ale nevedela som, čo s ním - tak som si ho nechala. A 2 týždne potom som stále padala, o všetko som sa oškrela alebo zodrala... To som mala asi trest, že som ho nevrátila.
Ale na co som najviac zatazena je, ked niekomu poziciam pero (alebo akukolvek inu vec z kancelarskych potrieb) a on to nevrati, pripadne strati. Zvyknem si poziciavane spytat naspat, ale uznajme - nemalo by to byt v zaujme toho, kto si poziciaval? Ked si poziciam, tak hadam aj vratim a nie na kolkovanu ziadost, prepana. Ono to je take.. no neviem, principialne mi to pride blbe.
ešte na strednej som stratila raz 600 a raz 700 korún, teda... raz stratila, druhýkrát ukradli...a vlastne aj prvýkrát ukradli, ale vtedy sa mi aspoň peňaženka s pár dokladmi vrátila
okrem toho som si raz bola v Tescu vybrať peniaze z bankomatu, položila som naň kamarátovu knihu a jak som vybrala peniaze, tak som veselo odkráčala...po nejakých 15-30 minútach som si na to spomenula, bežala nazad do Tesca, ale nikde nič a ani o nej nikto nič nevedel no a nová kniha ma stála tak dvacku evráčov :/
Posledne roky su to prave susedia v okoli ... a svoje veci castokrat takto aj najdem, ci zbadam. Este sa mi nic nevratilo ... pokial som si to sam nevratil
jj..prvý týždeň v krásnom hlavnom meste bol nasledovný - škrabnuté auto (niekto nevie parkovať, ale ja to nie som, teda som práve vtedy nebola), ukradnutý notebook so všetkými firemnými vecami, záležitosťami a podobne (podané trestné stíhanie na neznámeho pachateľa - ako inak), stratený Technický preukaz v Rakúsku - našťastie, iný kraj - iný mrav - poctivo vrátený....
v utorok som stratil USB s celou maturitnou prácou (ktorú som ja idiot nemal nikde zálohovanú) - polročná práca bola proste fuč tak som ju urobil celú odznova za necelý týždeň ...
... a dnes mi volala jedna pani, že našla môj USB kľúč ! (mal som tam nejaké tlačivo s menom a číslom ...) z toho ma asi ide jebnúť ešte viac, že už som to mal aj druhýkrát !
Ja som pred dvomi týždňami na jednej akcii stratila kabelku už som bola celá hotová z dokladov koľko vybavovačiek to bude , aj telefón, peniaze, celá kozmetika a všetko a na počudovanie na druhý deň sa mi to všetko vrátilo iba flaša vodky zmizla
som stratila raz 10eurovku. aj som v tých miestach, kde som ju stratila, sa pýtala že či ju niekto nenašiel.. ale nikto nič. tak som bola o 10 éčok ľahšia....
pa krat som zabudla maminu kreditku v obchode a frflala ze som nestratila kus plastu ale 20 000 € ci kolko tam ma limit, ale podla mna je to kus plastu ak v obchode nemaju pin
Peniaze, tričká, mikiny, asi päť mobilov, kľúče (to som permanentne zabúdala v krčme a na druhý deň sa pre ne vracala), okuliare, náušnice, náramky, topánky (!!! hoc to nebola ani strata ale no dobre), dáždniky, tašku, knihu, cigarety...... a mohla by som ešte menovať a ani si už na všetko nespomínam. Dievča nesmúť Si na tom lepšie jak ja.
A tak niektoré veci mi povracali keď našli, ale tak to sa stalo zriedka kedy, peňaženku mi 2krát ukradli kvôli drobným aj s dokladmi....
ja som kedysi strácala dosť........pamäť ako ementál........perá, gumy, jednu či dve čiapky..............som musela byť zadobre s vrátnikmi a upratovačkami.......
a šlohli mi 200 sk.......vlastná naivita, ale nakopala by som ich
raz mi ukradli tašku (nepriamo podozrievam kamošku pretože, ona raz ukradla tašku aj kamoške), telefony som stratila toľko že až. Vtedy ako mi ukradli tú tašku som zaspala v buse a musel mi vypadnúť aj telefon z vrecka. Ja som vystúpila z busu a zrazu pozerám a telefon nikde. Tak som si počkala kým pôjde ten autobus naspäť. Som nastúpila a opýtala sa šoféra či ho nenašli a bola som prekvapená, keď mi povedal, že ho našiel nejaký pán a dal mu ho Tak som nakoniec šla spokojne domov s telefonom ale bez tašky, kde som mala doklady a vlastne všetko
U nas v triede sa stale kradne a najviac u mojho spoluziaka... normalne pride spoluziacka a zobere mu z tasky co potrebuje a ide prec, napr. makovnik (ja viem nieje to az tak drahe) ale ona z toho noveho zabaleneho makovnika jeden raz odhryzne a zvysok hodi za skrinu alebo do kosa.... potom bol na rade moj spolusediaci tomu pre zmenu zmizli 4€ a rovno z bundy!!! a nikto na skole s tym nic nerobi to je smutne!
tom3555 jasne ja som uz tiez o tom pocula ale neviez mi povedat ze ci sa za to aj nahodou neplati teda ci nieje nejaky poplatok za to ze ti ho policia bude hladat..........neviem no asi to uz necham tak no je mi luto len tej pamätovky mala som v nej 4 roky zazitkou a to mi pride strasne luto.........no ked som nesika ale ja som tiez bezne zabudala veci este okuliare ked som nosievala na zakladke aj po tyzdni som si spomenula ups kde mam brile marnost ale naslo som vzdy a preukazky to bolo mmoje stracat.....peniaze ani nie mozno 10 kron alebo tak ale na to som si davala pozor lenze po tom mobile mam teraz take stavy ja si ako vzy kontrolujem skoro ze ci mam vsetko ale teraz mam take stavy ze sa aj 10 x kuknem do kabelky ze ci tam mam penazenku a taaaak...........no inac ale ludia veru ste postracali aj horsie nez ja ty koky veru niektory mate riadne stastie teda na toto.......
ja si raz pamäta ze ani nie ja ale teda moja rodina nasla penazenku v kosiku bola v obchode nejakom textilnom a tak si kula ani peniaze tem velmi velke neboli ale tak obcianka a take tam bolo tak sme hladali toho cloveka az neviem kde byval tak sme tam sili autom a boli sme to tej babe vratit do domu taka stasna bola ani to mame nevravela ta bola taka prekvapena ked sa o tom dozvedela............no a asi raz aj mobil nasla segra tak zavolala na enjake cislo a prisli si asi za hodinu pon ........no ale tak jasne ked stratis peniaze alebo taku vec ze co nevedia ti ju vratit ale tak zas mohli by to nechat tam a sak vzy to cloveka napadne a ide sa potom kuknut na to miesto kde to stratil a zazrakom to tam uz nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
mal som dosť ked som stratil sluchatka
A "kamoška" mi ukradla 50Sk - ale asi ešte pred 6 rokmi - ale vtedy to bol pre mňa veľký peniaz. Ako mohla...
A raz som našla na chodníku taký prívesok v tvare 2 žiab - jedna zlatá a druhá strieborná - ale nevedela som, čo s ním - tak som si ho nechala. A 2 týždne potom som stále padala, o všetko som sa oškrela alebo zodrala... To som mala asi trest, že som ho nevrátila.
okrem toho som si raz bola v Tescu vybrať peniaze z bankomatu, položila som naň kamarátovu knihu a jak som vybrala peniaze, tak som veselo odkráčala...po nejakých 15-30 minútach som si na to spomenula, bežala nazad do Tesca, ale nikde nič a ani o nej nikto nič nevedel no a nová kniha ma stála tak dvacku evráčov :/
... a dnes mi volala jedna pani, že našla môj USB kľúč ! (mal som tam nejaké tlačivo s menom a číslom ...) z toho ma asi ide jebnúť ešte viac, že už som to mal aj druhýkrát !
Ako bud ju nájdem niekde v izbe, ked niekedy budeme oné nábytok, alebo mi ju ujebala nejaká milá návšteva môjho brata
a väčšinou stratím vždy 1 naušnicu
a najviac ma mrzela asi strata zlatého prsteňa - ktorý som dostala na Vianoce v prvom ročníku na strednej
A tak niektoré veci mi povracali keď našli, ale tak to sa stalo zriedka kedy, peňaženku mi 2krát ukradli kvôli drobným aj s dokladmi....
a minulý som 3x stratila mobil...teda 1vý mi stratil kamarát, druhý mi padol do potoka, a tretí sa mi otrieskal o cestu! sám od seba mi vypadol!
ale inak akoze nespomeniem si uz
a nikdy v zivote som nič neukradla, proste nemám na to gule ...ale pistácie z Tesca sa hádam nerátajú
a šlohli mi 200 sk.......vlastná naivita, ale nakopala by som ich
A cigaretovú špičku, ktorú som si síce zabudla, ale o pol hodiny po nej nebolo ani stopy.
V prípade neúspechu nahláste na polícií krádež.
Treba mať papiere a vedieť to sériové číslo.
V podstate je to jedno,či je mobil stratený alebo ukradnutý.
Je to na dlhšie vysvetlenie:
Systém funguje na tom príncípe,že ak niekto váš mobil nájde a použije ho,zobrazí sa to na polícií,keďže je telefón nahlásený ako ukradnutý.
Treba to skúsiť,ak máte k nemu potrebné údaje.
Vám nikto nemôže dokázať,že ste telefón stratili.
Ja by som neváhal.
Niekedy sa im ten mobil podarí nájsť.
Ak je podozrenie,že polícia odmieta v tejto veci konať,treba sa domáhať práva.
Pán Spišiak je občanom nakonený-môj názor.
Prajem veľa šťastia.
sorry
Stalo sa to vôbec na Slovensku?
Je niečo také vôbec mmožné?