policajti na zaciatku sa nechali mlatit, mali polamane ruky nohy, lebo im to nechali a podobne, to ked zacali policajti jednat tak v tedy uz zasli ludia priliz daleko, takze neni uplne vierohodne to video ako pise @1 propaganda.
Asi tolko k tomu mozem povedat.
Jasne ako ta situacia je tam zla a aj politici, tych treba dat prec, ale da sa to aj trosku kultyvovanejsie, samozrejme ze treba natlak a trosku vandalstva, ale nie az takto
Tak som to nemyslela zase...
Je jasné, že to tam je úplne zlé...lenže média sú zavádzajúce a v poslednej dobe neviete čomu máte veriť. Každopádne ich podporujem a dúfam, že sa to tam čoskoro skončí!
neviem čo tam chcú ... ale je oficiálne potvrdené že zbrane a prostriedky rebelom dodáva Americká vláda, nehanbia sa za to ... keby nebola nežná revolúcia u nás takto to tu vypadá už skôr ... ide o to čo najviac sa natlačiť na Rusko z oboch strán ... lebo ropy majú dosť, teraz im chýba plyn
@gukol Iste, kedze molotovove koktejly, praky, palice, dlazobne kocky a pod. su skutocne velmi spickove a tazko zohnatelne zbrane, tak "rebelom" neostava nic ine, len spoliehat sa na ich dodavky od americkej vlady. Ktora z americkych zbrojoviek vlastne dostala popri neviditelnych bombarderoch zakazku na ich vyrobu? Lockheed, Northrop, ci Boeing?
@wosush - si videl fotky na aktualitách ako sú vyzbrojený? Vieš kto začal prvý strielať? Nehovorím útočiť molotovkami na policajtov, ale odstrelovať puškami Preto aj teraz aktuálne tam začali policajné špeciálne jednotky obstrelovať ľudí. Nemienim ďalej s tebou o tomto diskutovať.
@gukol No schvalne, kolki z protestujucich maju ruky hole? Kolki z nich maju molotovov koktejl? Kolki nejaku palicu ci bejzbolku? A kolki nejaku skutocnu strelnu zbran? A kolki ju obdrzali vdaka akymsi dodavkam americkej vlady? O tom si predsa hovoril, ci nie?
A kto zacal prvy strielat? Poviem ti uprimne, ze s urcitostou odpovedat neviem (titusky, pravicovi radikali, vladni agenti, policajti, ktokolvek) - nemam totiz ani sklenu gulu, ani do toho chaosu tam tak priezracne nevidim. No predpokladam, ze ty ako netypicka, mediami nenakrmena neovca a.k.a. vlastnik patentu na rozum ano, ci?
@gukol Na to, ze si zacal s bohovskou dedukciou, ze je "oficialne potvrdene, ze zbrane dodava rebelom americka vlada" z teba toho nakoniec okrem ovci, dementov a krmenia mediami moc nevypadlo. No nevadi, napokon - ani ma to neprekvapuje. Peace.
Je to hrozné čo sa tam deje, ale tak určite nejdem ľutovať ukrajincov. Už sa moc utrhli z reťaze, to čo tam predvádzajú je tak začiatok vojny. Mám pocit, že im je už jedno za čo bojujú len proste bojujú..Toľko životov kvôli tomu vyhaslo, celé mesto si zničili.. prekročili proste hranice
@hetfield Kde som obhajoval Janukoviča? Práveže som sa nepriklonil ani na jednu stranu a vôbec nie na jeho... On je autoritársky typ vodcu - voči takým sa dištancujem - ide si po svojich záujmoch a tam to končí...
@james98 mohol by som tu pisat 20-30 viet ale fakt sa mi nechce
v kratkosti, moj nazor je ze do par mesiacov(do leta) demonstranti (alebo agenti cia? ((alebo demonstranti plateni agentmi cia) ) zabiju !! Janukovica, nasledne budu demokraticke.. smiesno my je z toho slova.. volby ktore vyhra Vytaly Klitchko. Ukrajina bude patrit EU a Usraelu. No ak si Usrael mysli ze tym oslabi Rusko tak absolutne minimalne, ovela menej ako ocakavaju
zidia co ovladaju usa politiku a ekonomiku su napojeni, a spolupracuju s najdolezitejsimi zidmi priamo s izraela..si myslis ze to vobec tak nie je ???????????????????????
@hadimistr
Ak chceš byť raz vedec - tak musíš skoncovať s paranojou a konšpiráciami
Izrael a Irán - dve krajiny, ktoré sa najviac blížia Teokracii - teda, je to politický systém, kde je centrom Boh - teda v prípade Izraela je to vláda Tóry (jej interpretácii) vláda rabinátu atď.
Milovani Slovacy!!! Prepacte za moj slovensky jazik, moz ne budete viet co rozpravujem ta chcem vam visvetlit co teraz je v UKRAINE!!!! Poznam co vela iz vas mislit co v Ukraine “Teroristy” bjut policijy I chcut obnovit silu i zabit prezidenta!!!!! Tak kedi zeni, dety, stari ludia a mlady intilihentny ludia e “Teroristamy” to ANO my e “Teroristamy”!!!! My “Teroristy” kotry hcut zit normalno!!!! U volnom state!!! Mi nechcem zit v EU mi chceme mat taki svobody ako i ludia v EU!!!! Teraz uz ne jde voina ludej ktory chut do EU i ludia ktory chcut do Ruska!!!! Teraz ide Voina mentality!!! Voina Celoho Naroda z odnim prezidentom!!!! Voina Volnich ludej z Sluhamy Sistemy!!!! Sistemy ktora nas Ubivaje!!! Ktora krade od nas nasi Penazi!!!! Sistemy ktora nedaje nam normalno Pracovat a zrobila nas Otrokmy u nasem ze State!!!! Vy mozete povedat mne co to na celom svete tak!!! Ano Verim vam!!! To e normalno v kazdem state!!! No vy nepochopite v akich merkach to e v Ukraine!!! Moze na Slovensku clovek zabit 4 ludia a sud povedaje co on nevinny??? I take u nas kazdi den!!! Nebudem vam vsetko pisat preto co v Ukraincov je prislovie “krmeny nevery hladnemu”!!!! Scob pochopit co teraz v Ukraine to potrebujes zit v Ukraine!!! Scob opisat preco to sa stalo teraz to potrebujem opisat cely realni Ukrainsky zivot a to uz cela kniha!!! Ja necakam co vy mna Porozumejete a budete Verit mne!!!! No Ukraincy te I nepotrebuju!!! Nam vizdy nikto ne pomah!!! Vsetko robily sme samy!!!! I teraz vsetko Zrobim!!!! A potrebujem len scob Ludia hovorili Praudu!!!! Kedi neznas Praudu to lepse bud Ticho!!!! Kedy Ukrainsky “Teroristy” ne vyhraju teraz to!!!! To vy Slovacy budete mat pre sebe novy USSR u kordonu aky nebude davat Vam normalno Zity!!! A my Ukraincy prosim od Vas len jedno!!!! Pomolitsa ZA NAS!!!!! A my zomrem no nebudem zity Otrokamy!!!!!!!!!
Tento tekst e pre Vsecych moich Kamaratov zo Slovenska!!!! Lubim Vas!!!
Prepacte kedy dakeho urazil no uz nemozem but Ticho!!!!!! Dost slov mame Aktivizovatsa!!!!!
From Ukraine with LOVE!!!!
Za ten cas co ja pisal ten tekst uz boly Zastreleni 16 Clovek!!!!!!!!!!!
@georg21
K tomu by so povedal len jedno - násilie v akejkoľvek forme musíme radikálne odmietnuť - a poviem na rovinu, že som spokojný s tým, že práve toto je postoj Slovenska (aj keď nacionalista niesom - ale žijem tu). Slovenské oficiálne vyjadrenia odsudzujú akékoľvek prejavy násilia na Ukrajine... Už je len potrebné aby sa spamätali Tí hore - aby sa vykašlali konečne na mocenské záujmy v prospech životov a zdravia (aj keď je naivné dúfať).
@georg21 Veď práve, ale nestojí to za život čo i len jedného človeka. Čo je to bohatstvo? Absolútne nepodstatný prvok - ba práve zväzujúci... jediné začo sa im oplatí tam stáť je sloboda - teraz ide najmä o tú politickú slobodu...
pre skutočných znalcov pomerov či už na Ukrajine alebo inom štáte, kde prebiehajú konflikty ( ja to nie som ), musí byť internet nikdy nekončiacim zdrojom zábavy
a slovom tohto desaťročia sa stáva ovca, len mi príde vtipné, že vo väčšine prípadov používajú toto slovo na označenie iných, ľudia, kt. často chýbajú elementárne poznatky o svete (nenarážam na nikoho v tejto diskusii, len vo všeobecnosti)
@georg21 Inak nechápem, prečo majú kresťania potrebu neustále obhajovať Bohatstvo. "Skôr prejde ťava uchom ihly" atď. (Lk, 18, 25) Ja som tiež veriaci - ale absolútne nie konzervatívec - skôr ako k bohatstvu a majetkom sa priklánam k radikálnej láske, ktorú nám evanjelium prináša. žiadny život nestojí za mamonu...
@james98 pretože sú náchylný k tomu čo len telesné resp. zlé ak sa nesprávne využíva. Ako každý. Samozrejme, že v prvom rade ide o to milovať stvorenstvo. Čo je zároveň aj omnoho zložitejšie a na rozdiel od telesných potrieb to potrebuje čas...
Osobne nejak nezastávam bohatstvo. Je to dobré ak sa používa na správne účely. @42 to som hovoril v rámci porovnávania, napr. my a oni je dosť rozdiel v pomere platov, život. podmienok, smerovania politiky, slobody... :letim:
@mefistofel úprimne si myslíš že skorumpovaná vláda len tak ustúpi keď urobíš bububu alebo sa budeš snažiť normálne dohovoriť ? niesom za násilie ale podľa mňa sa tých oligarchov ľudia ináč než vyvraždením nezbavia.
@georg21
Čo sa týka využívania bohatstva na sociálne účeli atď. Ale nie akumulovanie bohatstva v rukách jedinca. Ale to chce lepšie prerozdelenie. Celý ten spomínaný verš hovorí o Prerozdelení bohatstva...
@georg21 Pohneš - donútením (nie násilím) ale prirodzeniu cestou zmeny systému - a tlakom na jedinca... Je to len ekonomický systém nič viac - tie padajú a znova vstávajú. Ale ako veriaci, či už Žid alebo Kresťan to je jedno - nikdy nemôže stáť na strane kapitalizmu.
@38 update:
Europejcam ktori volaju nas "Radikalamy" " Ekstremistamy"
My Ukrainsky "Radikaly" a "Ekstremisty" ktory maju 8, 16, 20, 35, 50 , 70 a 80 rokov. Ktory vsecy sncily skoly a Univerzitu!!!! Ktory znaju rozpravuvat na 3 a 5 jazikach!!!! Ktory pracuju ucitelmy, lekarmy, inzenermy, hercamy, prohramistamy a novynaramy!!!!! My "Radikaly" a "Ekstremisty" ktory nebjy obchody, krcmy!!! a zoberajy vsetky odpadky vedla sebe i nesu do urny!!! ktore nechodia po 10-20 clovek i but vsetkich arabov a cernich!!! a ktore stoja samy zo scitamy z preglejky oppos policajov z AK-47 ktore strelaju i oblivaju ich studenov vodov!!!!!! My "Radikaly" a "Ekstremisty" ktory stoja na Majdane pre -20celciju ne zabili zadneho cloveka a spevaly i tancovaly!!!! ktory maju molitbu kazdu hodiny a v medelu sluzbu Bozu!!!!!! ktory zachitely 100 policajov i zadneho ne zobily a odpustily domov!!!!!! My "Radekaly" a "Ekstremysty" ktorim pomaha cela Ukraina!!!!! My "Radikaly" a "Ekstremisty" ktory nechcut zadneho Stalina, Hitlera a tyrana!!! ktorich bju a ony nestaju na kolena!!!!!! Ukrainsky narod nikdy nebol taky sploceny ako teraz!!!! Kedy uz volajete Nas "Radikalamy" a "Ekstremistamy" to poznajte co volajete to pre vsecich Ukraincov!!!!!
Tak uz moz prestanete nas tak Volat kedy nevijete vsetku Praudu ????????
My ne "Radikaly" a "Ekstremisty" my Ukraincy!!!!!!
Osobne si myslím že sa to deje na jednom mieste a ostatné miesta su ok.
Niečo ako dovolenkové destinácie ukazujú nepokoje a pritom nepokoje su len na jednom mieste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Asi tolko k tomu mozem povedat.
Jasne ako ta situacia je tam zla a aj politici, tych treba dat prec, ale da sa to aj trosku kultyvovanejsie, samozrejme ze treba natlak a trosku vandalstva, ale nie az takto
Je jasné, že to tam je úplne zlé...lenže média sú zavádzajúce a v poslednej dobe neviete čomu máte veriť. Každopádne ich podporujem a dúfam, že sa to tam čoskoro skončí!
Inak prepáčte, že sa tu vykecávam, ale celkom má táto téma zaujíma...
neviem čo tam chcú ... ale je oficiálne potvrdené že zbrane a prostriedky rebelom dodáva Americká vláda, nehanbia sa za to ... keby nebola nežná revolúcia u nás takto to tu vypadá už skôr ... ide o to čo najviac sa natlačiť na Rusko z oboch strán ... lebo ropy majú dosť, teraz im chýba plyn
A kto zacal prvy strielat? Poviem ti uprimne, ze s urcitostou odpovedat neviem (titusky, pravicovi radikali, vladni agenti, policajti, ktokolvek) - nemam totiz ani sklenu gulu, ani do toho chaosu tam tak priezracne nevidim. No predpokladam, ze ty ako netypicka, mediami nenakrmena neovca a.k.a. vlastnik patentu na rozum ano, ci?
v kratkosti, moj nazor je ze do par mesiacov(do leta) demonstranti (alebo agenti cia? ((alebo demonstranti plateni agentmi cia) ) zabiju !! Janukovica, nasledne budu demokraticke.. smiesno my je z toho slova.. volby ktore vyhra Vytaly Klitchko. Ukrajina bude patrit EU a Usraelu. No ak si Usrael mysli ze tym oslabi Rusko tak absolutne minimalne, ovela menej ako ocakavaju
Pochybujem, že ho zabijú - maximálne bude nejakým spôsobom spacifikovaný a odlifrovaný do úzadia...
Prečo všade pletieš Izrael? Izrael má svoje starosti - blíži sa takmer k Teokracii - je nezmysel myslieť si, že akýsi sionisti chcú ovládnuť svet.
co je teokracia?
Ak chceš byť raz vedec - tak musíš skoncovať s paranojou a konšpiráciami
Izrael a Irán - dve krajiny, ktoré sa najviac blížia Teokracii - teda, je to politický systém, kde je centrom Boh - teda v prípade Izraela je to vláda Tóry (jej interpretácii) vláda rabinátu atď.
» vsviti.com.ua/2014/02/krovavy...
A odkaz od kamaráta z UA, V. L.
Milovani Slovacy!!! Prepacte za moj slovensky jazik, moz ne budete viet co rozpravujem ta chcem vam visvetlit co teraz je v UKRAINE!!!! Poznam co vela iz vas mislit co v Ukraine “Teroristy” bjut policijy I chcut obnovit silu i zabit prezidenta!!!!! Tak kedi zeni, dety, stari ludia a mlady intilihentny ludia e “Teroristamy” to ANO my e “Teroristamy”!!!! My “Teroristy” kotry hcut zit normalno!!!! U volnom state!!! Mi nechcem zit v EU mi chceme mat taki svobody ako i ludia v EU!!!! Teraz uz ne jde voina ludej ktory chut do EU i ludia ktory chcut do Ruska!!!! Teraz ide Voina mentality!!! Voina Celoho Naroda z odnim prezidentom!!!! Voina Volnich ludej z Sluhamy Sistemy!!!! Sistemy ktora nas Ubivaje!!! Ktora krade od nas nasi Penazi!!!! Sistemy ktora nedaje nam normalno Pracovat a zrobila nas Otrokmy u nasem ze State!!!! Vy mozete povedat mne co to na celom svete tak!!! Ano Verim vam!!! To e normalno v kazdem state!!! No vy nepochopite v akich merkach to e v Ukraine!!! Moze na Slovensku clovek zabit 4 ludia a sud povedaje co on nevinny??? I take u nas kazdi den!!! Nebudem vam vsetko pisat preto co v Ukraincov je prislovie “krmeny nevery hladnemu”!!!! Scob pochopit co teraz v Ukraine to potrebujes zit v Ukraine!!! Scob opisat preco to sa stalo teraz to potrebujem opisat cely realni Ukrainsky zivot a to uz cela kniha!!! Ja necakam co vy mna Porozumejete a budete Verit mne!!!! No Ukraincy te I nepotrebuju!!! Nam vizdy nikto ne pomah!!! Vsetko robily sme samy!!!! I teraz vsetko Zrobim!!!! A potrebujem len scob Ludia hovorili Praudu!!!! Kedi neznas Praudu to lepse bud Ticho!!!! Kedy Ukrainsky “Teroristy” ne vyhraju teraz to!!!! To vy Slovacy budete mat pre sebe novy USSR u kordonu aky nebude davat Vam normalno Zity!!! A my Ukraincy prosim od Vas len jedno!!!! Pomolitsa ZA NAS!!!!! A my zomrem no nebudem zity Otrokamy!!!!!!!!!
Tento tekst e pre Vsecych moich Kamaratov zo Slovenska!!!! Lubim Vas!!!
Prepacte kedy dakeho urazil no uz nemozem but Ticho!!!!!! Dost slov mame Aktivizovatsa!!!!!
From Ukraine with LOVE!!!!
Za ten cas co ja pisal ten tekst uz boly Zastreleni 16 Clovek!!!!!!!!!!!
K tomu by so povedal len jedno - násilie v akejkoľvek forme musíme radikálne odmietnuť - a poviem na rovinu, že som spokojný s tým, že práve toto je postoj Slovenska (aj keď nacionalista niesom - ale žijem tu). Slovenské oficiálne vyjadrenia odsudzujú akékoľvek prejavy násilia na Ukrajine... Už je len potrebné aby sa spamätali Tí hore - aby sa vykašlali konečne na mocenské záujmy v prospech životov a zdravia (aj keď je naivné dúfať).
a slovom tohto desaťročia sa stáva ovca, len mi príde vtipné, že vo väčšine prípadov používajú toto slovo na označenie iných, ľudia, kt. často chýbajú elementárne poznatky o svete (nenarážam na nikoho v tejto diskusii, len vo všeobecnosti)
padajú, pokiaľ netečie krv, je to fajn, ešte je to fajn...
Osobne nejak nezastávam bohatstvo. Je to dobré ak sa používa na správne účely.
@42 to som hovoril v rámci porovnávania, napr. my a oni je dosť rozdiel v pomere platov, život. podmienok, smerovania politiky, slobody... :letim:
Čo sa týka využívania bohatstva na sociálne účeli atď. Ale nie akumulovanie bohatstva v rukách jedinca. Ale to chce lepšie prerozdelenie. Celý ten spomínaný verš hovorí o Prerozdelení bohatstva...
Ale musíš si zvyknúť žiť spravodlivo ako sa len dá v tomto systéme. Nedá sa vytrhnúť z reality.
Europejcam ktori volaju nas "Radikalamy" " Ekstremistamy"
My Ukrainsky "Radikaly" a "Ekstremisty" ktory maju 8, 16, 20, 35, 50 , 70 a 80 rokov. Ktory vsecy sncily skoly a Univerzitu!!!! Ktory znaju rozpravuvat na 3 a 5 jazikach!!!! Ktory pracuju ucitelmy, lekarmy, inzenermy, hercamy, prohramistamy a novynaramy!!!!! My "Radikaly" a "Ekstremisty" ktory nebjy obchody, krcmy!!! a zoberajy vsetky odpadky vedla sebe i nesu do urny!!! ktore nechodia po 10-20 clovek i but vsetkich arabov a cernich!!! a ktore stoja samy zo scitamy z preglejky oppos policajov z AK-47 ktore strelaju i oblivaju ich studenov vodov!!!!!! My "Radikaly" a "Ekstremisty" ktory stoja na Majdane pre -20celciju ne zabili zadneho cloveka a spevaly i tancovaly!!!! ktory maju molitbu kazdu hodiny a v medelu sluzbu Bozu!!!!!! ktory zachitely 100 policajov i zadneho ne zobily a odpustily domov!!!!!! My "Radekaly" a "Ekstremysty" ktorim pomaha cela Ukraina!!!!! My "Radikaly" a "Ekstremisty" ktory nechcut zadneho Stalina, Hitlera a tyrana!!! ktorich bju a ony nestaju na kolena!!!!!! Ukrainsky narod nikdy nebol taky sploceny ako teraz!!!! Kedy uz volajete Nas "Radikalamy" a "Ekstremistamy" to poznajte co volajete to pre vsecich Ukraincov!!!!!
Tak uz moz prestanete nas tak Volat kedy nevijete vsetku Praudu ????????
My ne "Radikaly" a "Ekstremisty" my Ukraincy!!!!!!
Niečo ako dovolenkové destinácie ukazujú nepokoje a pritom nepokoje su len na jednom mieste.
čo sa deje?