chcel by som si kúpiť nejaký lepší notebook, ktorý by mal dlhú výdrž batérie a zároveň by bol tenký a ľahký. Z toho som usúdil, že chcem ultrabook. Predstavoval by som si procesor i7, grafická karta nvidia 4GB, 8 Gb ram, 15,6 ale
Ak si pravák, tak na tvojom mieste by mi celkom prekážalo umiestnenie touchpadu ...
A proti Aceru sú to asi skôr najmä predsudky, ale zasa ja takými predsudkami tiež trpím, takže ak by som už chcel vyraziť za notebook 1200 eur, nevybral by som si Acer
Asus Zenbook som tiež uvažoval, ale nepáčiť sa mi, že má len integrovanú grafickú kartu intel HD 4000. Mám predsudky voči integrovaným grafikám, či to bude stíhať a či sa nebude príliš zahrievať.
V utorok si idem kúpiť Call of Duty Ghost a rád by som ho na ntb spustil v pekných detailoch.
"je to Acer a všetci mi hovoria, že to nie sú dobré notebooky a že nič nevydrží atď. "
je tak pripeceny a retardovany nazor jak Peugeot si nekupuj, to sa ti pokazi
@exminutes aspon kazdy stvrty odide. Vcera som videl jeden pekny Acer ale notebooky ma vyznam kupit Sony, Toshiba, Dell, Asus, Apple. HP nie, su drahsie a nie su v nicom lepsie ako Asus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A proti Aceru sú to asi skôr najmä predsudky, ale zasa ja takými predsudkami tiež trpím, takže ak by som už chcel vyraziť za notebook 1200 eur, nevybral by som si Acer
Ja by som nosil myšku na väčšiu prácu a na tie rýchlovky na pozretie mailov mi to nebude prekážať.
mám ho a je to des
a dala som za neho 1200 euro
skús sa tuná inšpirovať: » www.pcforum.sk/notebooky-a-net...
@biancadetolle to naštve, a čo to je za presný typ?
noťase v takej cene už bývaju kvalitné, ale tak pokaziť sa moze všetko..
lenovo 8 aniečo neviem to číslo je schované pod nálepkou
V utorok si idem kúpiť Call of Duty Ghost a rád by som ho na ntb spustil v pekných detailoch.
je tak pripeceny a retardovany nazor jak Peugeot si nekupuj, to sa ti pokazi
» datacomp.sk/lenovo-ideapad-...