@holyknight ako uz bolo spomenute medzi matrace je dobre ale taktiez aj do vysavača pokial mas dobru hadicu...ti to zvacsi penis...a nepotrebujes ani umelu vaginu..
@holyknight podla mna chlap, co potrebuje umelu vaginu uz na tom musi byt dost zle, nie holy?? ved to ty stale tvrdis, ze svet je plny nadrzanych sexuchtivych sliepok tak to tvoju teoriu trochu vyvracia nie ??? keby tych sexuchtivych sliepok bolo tolko nebolo by treba umele vaginy, nie ??
tak ale mne to pripadá ako docela fajn, môžte si to vyskúšať kedy chcete a máte aj tréning na sex, veď dosť chlapov je na tom tak, že im žiadna nechce dať...
@holyknight sa len pytal... ze ake je to..... ja si myslim ze umele penisy alebo vybratory sa predavaju aspon 5 krat viacej ako umele vaginy... a vsetci ste ho hned odjebali... ja si to tez nekupim jebem na to...
Neviem prečo odsudzujete umelú vagínu Náhodou je to veľmi dobrá pomôcka, ktorá napríklad môže zabrániť nevere, alebo dokonca predlžovať mužom sexuálnu výdrž. V prípade, že muž so ženou nemôžu byť spolu a potrebujú uvolniť sexuálnu energiu, žena môže použiť vibrátor a muž umelú vagínu. Nič na tom predsa nie je. Takto ostanú obaja verný a aj sexuálne uspokojený keď nemôžu byť spolu.
Mám skúsenosť s umelou vagínou fleshlight. A áno sú drahšie ako ostatné lacné napodobeniny z číny. Ale ten pocit je rovnaký ako pri sexe. Keď ju predtým namočíte do teplej vody je to ako real sex Fleshlight je vyrobená z patentovaného materiálu ktorý napodobňuje ľudskú pokožku. odporúčam vyskúšať. Kto to raz skúsi, už nebude chcieť masturbovať rukou
Ak niekoho zaujímajú testy a recenzie umelých vagín, môžete si ich pozrieť tu: » umelavagina.sk/...
Navyše existuje modul umelej vagíny STU, vďaka ktorej môžete trénovať výdrž v posteli, pretože keď masturbujete rukou, nedráždite svoj penis tak ako pri sexe, ale pri umelej vagíne STU to tak je a takto môžete bez nátlaku trénovať vašu výdrž.
@holyknight
Moj priatel pouziva umelu vaginu ked sme dlho od seba a vravi , ze je to X krat lepsie ako si to robit rukou. Ja som nekupovala fleshlight lebo je draha ale kupila som mu ju tu: » www.69shop.sk/masturbatory-va...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Btw nechápem ta...
a nie neskusal som to. ako sa to cisti?
no matrace nemám, ja mám inú posteľ, ale veď to musí bolieť a vysávač je špinavý fuj...
Mám skúsenosť s umelou vagínou fleshlight. A áno sú drahšie ako ostatné lacné napodobeniny z číny. Ale ten pocit je rovnaký ako pri sexe. Keď ju predtým namočíte do teplej vody je to ako real sex Fleshlight je vyrobená z patentovaného materiálu ktorý napodobňuje ľudskú pokožku. odporúčam vyskúšať. Kto to raz skúsi, už nebude chcieť masturbovať rukou
Ak niekoho zaujímajú testy a recenzie umelých vagín, môžete si ich pozrieť tu: » umelavagina.sk/...
Navyše existuje modul umelej vagíny STU, vďaka ktorej môžete trénovať výdrž v posteli, pretože keď masturbujete rukou, nedráždite svoj penis tak ako pri sexe, ale pri umelej vagíne STU to tak je a takto môžete bez nátlaku trénovať vašu výdrž.
Moj priatel pouziva umelu vaginu ked sme dlho od seba a vravi , ze je to X krat lepsie ako si to robit rukou. Ja som nekupovala fleshlight lebo je draha ale kupila som mu ju tu: » www.69shop.sk/masturbatory-va...