Aký ste typ človeka? Viac sa hádate s ľuďmi alebo si s nimi rozumiete? Viete byť tolerantný a snažíte sa chápať ľudí? Alebo ste proste " ťažká povaha " .
Snažím sa vyjsť s každým a dá sa povedať že každého mám rada a vidím v ňom tu dobrú stránku. Problém je keď vaším ja im. Alebo keď sa cítim zahnana do kúta a zatnem sa tak vtedy by mi ani pán Boh nedohovoril aby som bola normálna. Inak som zlatíčko. A snažím sa pozrieť na veci aj zo strany druhej osoby.
ja som opakom ťažkej povahy, ak začnem cítiť že s človekom nedokážem vychádzať ani trochu a vadi mi čo ilen jeho pritomnosť a každý jeho nádych tak sa zariadim tak aby som sa s tým človekom nemusel už nikdy vidieť, obklopujem sa ľuďmi s ktorými sa môžem dohadovať a komunikovať s nimi na takej úrovni že si niečo vymieňame vzájomne a hlavne pozitívne veci ..
čiže snažim sa s ľuďmi komunikovať tak aby som im neubližoval, neurážal ich a aby som dbal na ich potreby a na oplátku čakam od nich to isté ku mne a ak je to naplnené tak je všetko ok ..
ale namiesto hádok, výčitiek alebo zlého správania sa k sebe som radšej ticho a len sledujem spravanie toho druhého ako sa snaží konflikt riešiť, buď teda rozumne a logicky alebo sa v mojich očiach iba prehlbuje hlbšie a upadá a upadá až pokial neusúdim že s tým človekom byť nechcem .. môže to pôsobiť svojim sposobom trochu apaticky odomňa ale to že riešim veci s chladnou hlavou a s pozitívnym prístupom k budúcnosti ešte neznamená že veci nechávam iba tak .. len sa stránim negatívam a negatívnemu správaniu, je mi to vrcholne nesympatické a nepotrebujem to v živote
Mne v podstate nikto nevadi. Jasne že sú aj ľudia čo sú mi vyvrcholne nesympatickí ale tých ignorujem. Problem nastáva keď sú takí ľudia moc otravní, vlezlí a kontaktní. Vtedy sa s nimi viem chytiť... A potom sú ľudia čo sú mi veľmi sympatickí, len s tými to moc neviem, pretože nechcem byť presne to čo nemám rada, otravný a vlezlý človek...
Takze vlastne neviem absolútne komunikovať s ľudmi...
V komunikácií som úprimná. To neznamená, že som bezohľadná, ale proste poviem veci na rovinu, ale milo a nerada v čomkoľvek klamem alebo čokoľvek zatajujem. Veľa ľudí ale počuť pravdu nechce a tak to vyústi niekedy k hádke. Aj pri hádkach (hoci som pri nich hlučná) sa snažím vždy dospieť k rozumnému záveru a predkladám iba racionálne a logické argumenty. Nehádam sa ale s ľuďmi často, radšej si na nich zapičujem doma v súkromí a tým uvoľním negatívne pocity voči nim.
Tak vychadzat s kazdym clovekom sa jednoducho neda.
Ak Mam svoj pohlad na vec .. nebojim sa to uz povedat,len aby som nebola zhejtovana.
Nepotrebujem sa znasat so vsetkymi ludmi.Co by som tym dokazala,za kazdu cenu sa to neda.
V preklade by to znamenalo "prosim ta prijmi ma,lub ma ..prosim,prosim"
..bezohladu na to co si naozaj myslim
To by bolo sebazaprenie mojej osobnosti.
Cize ..nemam problem sa pohadat pre spravnu vec
Ale zas nemam problem si aj priznat chybu.
(Joo som tazka povaha)
je jasné že každý na toto fórum odpovie rovnako, lebo má svoje "standardy správania" podľa ktorých vie ako sa správa, ale iny ľudia majú zase iné štandardy a vidia jeho správanie inak. Takže ak si niekto podľa svojich štandardov myslí že nie je prchký, tak niekto iný si môže myslieť že áno, je prchký.
Dnes som poslala jebnuteho sofera co na mna zatlacil auto agresivne krikom dopice a skoro mu rozdrbala kapotu kufrom.
Ale o tom toto forum asi nebude...
Viem podla mna komunikovat s kazdym, ale len do urcitej povrchnej miery, som odmerana, nepustam ludi blizko a neviem budovat kamaratstva. Ale nemyslim ze je tazke so mnou vychadzat, moc neriesim veci a obecne nie som neprijemna.
Som presne taká akou si ma vyžaduje Dana situácia. Som tolerantná ale pokiaľ má niekto naštve tak sa viem aj poriadne nahnevať. Dokážem s ľuďmi.komunikovat presne takým spôsobom ako treba. Každý sme iná povaha preto sa nemôžeme ku každému správať úplne rovnako.
@ensure V určitých momentoch som fatalista. Nejestvuje pre mňa farebný svet, ale je to spôsobené mojimi návodmi minulosti a aj mojou osobnosťou. Ak mi napríklad niekto nedôveruje, tak som s ním skončil. A je úplne jedno aký má na to dôvod. Vždy dávam ľuďom všetko na začiatku, dokonca si ich pustím veľmi blízko, ale ak nedostanem to, čo dám, tak s tými ľuďmi končím. Už som totiž toho zažil veľa a čakať, že človek dôverovať začne je mýtus. A je to tak s viacerými ,,pre mňa dôležitými,, skutočnosťami. Ak by som tu opísal celú moju osobnosť, tak by som napísal blog a to snáď nechceš, či? Snažím sa s každým vychádzať dobre, ale ak sa mi to nepodarí, tak mi to nie je zrovna príjemné. Mal by som sa učiť a viem veľmi dobre, že tí, s ktorými nedokážeme komunikovať, alebo nám vadia nám len zrkadlia, ale pre mňa je toto vysoký level a nedávam to. Ospravedlniť sa? No a sme tam, kde sme nechceli byť. Veľmi ťažké pre mňa, ale naozaj netuším či je to mojim egom, alebo návodmi. Snažím sa nerobiť ľuďom nič také, začo by som sa musel ospravedlniť, ale ak už cítim, že ozaj som tomu dal, tak sa určite ospravedlním. No všetko vo mne doslova ostáva, každá jedna emócia, vôňa, dokonca si pamätám prvý deň v škôlke tak, ako by to bolo včera. Neviem či je to dobré, ale viac ma to zaťažuje - neviem s tým pracovať. Všetky emócie sa vo mne následne držia veľmi, ale naozaj veľmi dlho...a takto by som mohol pokračovať. Nedokážem s nikým vychádzať, aspoň tak to o mne ľudia neskôr tvrdia. Že som egoista a veľmi divný človek bez emócií a to doslova. A pravdepodobne majú tí ľudia pravdu, pretože ak má človek len takúto spätnú väzbu, tak si to časom osvojí a tá emócia v ňom už ostane. Je toho veľa, čo by som tu mohol napísať. Možno ešte toľko, že som vo zvýšenej miere zároveň altruista a ľudia ma zvyknú doslova využívať. No a teraz mi možno niekto vysvetlí, ako môžem byť egoistický, ak som ľudomil a pomôžem nezištne komu môžem. Sám som nato neprišiel...možno v ďalšej otázke
@majmarad hm neviem preco,ale nieco mi hovori od zaciatku ,ze si uprimny clovek ,ktory ma srdiecko na spravnom mieste ibaze cez to vsetko vnimam aj tvoju opatrnost a bolest,nieco sa v tebe zlomilo a to citit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
čiže snažim sa s ľuďmi komunikovať tak aby som im neubližoval, neurážal ich a aby som dbal na ich potreby a na oplátku čakam od nich to isté ku mne a ak je to naplnené tak je všetko ok ..
ale namiesto hádok, výčitiek alebo zlého správania sa k sebe som radšej ticho a len sledujem spravanie toho druhého ako sa snaží konflikt riešiť, buď teda rozumne a logicky alebo sa v mojich očiach iba prehlbuje hlbšie a upadá a upadá až pokial neusúdim že s tým človekom byť nechcem .. môže to pôsobiť svojim sposobom trochu apaticky odomňa ale to že riešim veci s chladnou hlavou a s pozitívnym prístupom k budúcnosti ešte neznamená že veci nechávam iba tak .. len sa stránim negatívam a negatívnemu správaniu, je mi to vrcholne nesympatické a nepotrebujem to v živote
Takze vlastne neviem absolútne komunikovať s ľudmi...
Ak Mam svoj pohlad na vec .. nebojim sa to uz povedat,len aby som nebola zhejtovana.
Nepotrebujem sa znasat so vsetkymi ludmi.Co by som tym dokazala,za kazdu cenu sa to neda.
V preklade by to znamenalo "prosim ta prijmi ma,lub ma ..prosim,prosim"
..bezohladu na to co si naozaj myslim
To by bolo sebazaprenie mojej osobnosti.
Cize ..nemam problem sa pohadat pre spravnu vec
Ale zas nemam problem si aj priznat chybu.
(Joo som tazka povaha)
Ale o tom toto forum asi nebude...
Viem podla mna komunikovat s kazdym, ale len do urcitej povrchnej miery, som odmerana, nepustam ludi blizko a neviem budovat kamaratstva. Ale nemyslim ze je tazke so mnou vychadzat, moc neriesim veci a obecne nie som neprijemna.