To sa veľmi mýliš, pretože 3 svetová vojna začala už veľmi dávno. No jej zákernosť je v tom, že prebieha potichu a sú v nej použité úplne iné zbrane, ako v tých ostatných.
@james98 neblázni, veď USA sú všade a doslova rozvracajú každý jeden štát len preto, aby ho mohli kontrolovať. Aktuality? Pamätaj, že sugescia je veľmi silná a médiá ti sprostredkujú len také informácie, aké chcú a ty si následne naprojektuješ z toho tie svoje. Ale či je z toho niečo pravdivé?
@majmarad Nakoniec o tom píšu teraz. Ale bože môj, normálne to obhajujú a zlahčujú. Píšu o tom, ako "nemali inú možnosť", lebo Sýria útočila na vlastných obyvatelov. Žiadna kritika útoku, nikto nehovorí, že ide o porušenie medzinárodného práva. Článok 2 Charty OSN bod 4 znie: "Všetci členovia sa v rámci vzájomných medzinárodných stykov zdržia hrozby alebo použitia sily s cieľom porušiť územnú celistvosť alebo politickú nezávislosť iného štátu." Bože môj, ako je možné, že títo ľudia robia novinárov, a výslovne obhajujú a ospravedlňujú nelegitímny vojenský zákrok.
@majmarad To máš pravdu, že 3.svetová už dávno začala, lenže túto vojnu nikto nevyhrá, všetci prehrajeme. A síce prebieha potichu ale raz naplno prepukne.
@kassiar Vieš si predstaviť čo sa stane, ak nebodaj začnú zomierať civilisti, alebo zabijú zopár ruských vojakov. Ako chcú brániť občanov Sýrie tým, že ich budú zabíjať? Racionálne riešenie by bolo, ak by OSN vytvorilo nezávislý vyšetrovací tím, ktorý by objasnil pôvodcu chemických útokov. Na základe výsledkov vyšetrovania by udelili sankcie a tresty. Takto by sa zachovali demokrati. Len vojnoví štváči miesto vyšetrovacích tímov posielajú rakety.
@kassiar Mňa to ani moc neprekvapilo, od začiatku mi bolo jasné,že to je len taký panáčik, čo spojencom všetko poslušne odsúhlasí a nebude mať vlastný názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale fakt je, že umrieme všetci (nie všetcia) .... raz určite...
@majmarad @1 presne tak !