Asi tyzden mame umyvacku riadu a je to super, ale cakala som ze sa do nej zmesti ovela viac riadu Tak sa chcem spytat tych co mate tiez umyvacku ako ste s nou spokojny a ci splnila vase ocakavania Ja som napriklad vela krat pocula, ze u
@pumaamravec počkaj a koľko vás je doma, že ju každý deň naplníte a ešte vám toho ostane? u nás ostane len keď je veľké varenie alebo tak, ale inak všetko pomestíme a to sme štyria.. máme ju už dlho a si myslím že sme maximálne spokojní
ja s ňou síce moc neumývam ale už ju máme 2 roky a naozaj smrdí samozrejme moja mama je tak trochu fanatik takže ju často umýva a potom je to pár dní v pohode....
my ju máme asi dva mesiace a zatial nesmrdí, len ma dokáže hrozne nasrať, keď si po sebe teraz nikto (okrem mňa samozrejme ) nič neumýva, ani tú skurvenú malú lyžičku alebo pohár/tanier, ktorý stačí len opláchnuť !!! takže už po pár dňoch nemám z čoho žrať a až vtedy sa zapne umývačka. Toto ma serie
@tinka23 vacsinou nas je tak 4-5 ale zase na ranajky kazdy zaspini salku na kavu, podsalku, lyzicky, taniere na ranajky, na obed misky na polievku, taniere na hlavne jedlo aj taniere na dezerty, milion hrncov a panvic a potom este vecera, proste hroza doteraz sa mi tam este nic nezmetilo vsetko naraz ale je to super vec, inokedy sme aj hodinu umyvali ten riad a teraz je to hotove za kratky cas a tusim este lepsie ako rucnym umyvanim a len 12 litorv vody to bere na umyvanie co sme inokedy minuly aj 4x viac
@abbey4real to som nemala rada ani ja, isla som si nieco odkrojit a nemala som cim a ked uz som to mala odkrojene nemala som zas tanier, ale teraz sa to uz nastastie nestava
jj mame, velku, mama najcastejsie kupuje somat , ked ho nemaju v zlave tak jar platinum, som vysoce spokojna, lebo to tam len nahadzem nemusim sa s tym srat a potom to uz len vyberam a ukladam....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@tinka23 vacsinou nas je tak 4-5 ale zase na ranajky kazdy zaspini salku na kavu, podsalku, lyzicky, taniere na ranajky, na obed misky na polievku, taniere na hlavne jedlo aj taniere na dezerty, milion hrncov a panvic a potom este vecera, proste hroza doteraz sa mi tam este nic nezmetilo vsetko naraz ale je to super vec, inokedy sme aj hodinu umyvali ten riad a teraz je to hotove za kratky cas a tusim este lepsie ako rucnym umyvanim a len 12 litorv vody to bere na umyvanie co sme inokedy minuly aj 4x viac
@abbey4real to som nemala rada ani ja, isla som si nieco odkrojit a nemala som cim a ked uz som to mala odkrojene nemala som zas tanier, ale teraz sa to uz nastastie nestava