Ahojte, premýšľam nad študovaním na strednej škole v Anglicku s tým, že by som tam aj brigádovala/zarábala. Viem, že je to čiastočne nemožné a hlavne veľmi náročné. Ale stredná škola, na ktorej som teraz sľubovala vysokú úroveň angličtiny ale nič z toho.
O strednych skolach teda neviem a myslim si, ze kym nie si dospela, tak tam budes potrebovat nejake zazemie...neviem si predstavit dieta uzivit sa same a navyse studovat v inom jazyku daleko od domova. Ale na VS nie je az take zlozite sa dostat (sam som to skusal), takze na tvojom mieste by som sa radsej zacal venovat tomuto.
náhodou by sa to dalo celkom ľahko ak máš vzťah k jazyku čo predpokladám že máš ale úprimne, fakt si myslíš že by si stíhala popritom aj pracovať? na slovensku na niektorých školách nemusíš robiť takmer nič ale anglicko je iná káva takže máš na výber- buď pracovať alebo študovať , obidvoje naraz so strednou sa nedá zvládať
@1 nie, mám 17 @2 Na vysokú školu tam chcem ísť určite, len mám strach aby mi znalosť angličtiny z tejto strednej školy stačila. @3 Ach, to je pravda. Ale momentálne si nemôžem vybrať iba jedno
Vážim si vaše odpovede A ináč, prajem príjemný večer.
Vrelo odporúčam jazykové pobyty cez English Steps Leeds. » www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@2 Na vysokú školu tam chcem ísť určite, len mám strach aby mi znalosť angličtiny z tejto strednej školy stačila.
@3 Ach, to je pravda. Ale momentálne si nemôžem vybrať iba jedno
Vážim si vaše odpovede A ináč, prajem príjemný večer.
» www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds