V piatok by sme mali natáčať únos triednej knihy no nemáme absolútneho tušáka, čo by sa tam malo diať. Nemá z vás niekto nejaký nápad na scenár (niečo vtipné a zároveň úplne jednoduché)? Niečo, čo nebude trápne a nie je to v každom videu o únose TK? Ak
my sme mali scenár, ktorý sa menil každých 5 minút, vôbec to nemalo pointu a vôbec sa mi nepáčilo, jak sme to robili _D ale nakoniec je to celkom fajn; závisí len viacmenej od toho, jak to kameraman spraví
hlavne žiadne pištole a policvajti imho, to už nikoho nebaví
vsak jezis...vymyslite si nieco, to je na tom to najlepsie, zbytocne budes cakat na nejaky nazor na nete, blbost to ma byt jednoducho praca a napad vasej triedy,aj keby to bola uplna hlupost
@4 a ja že budeme origoš
dajte si nejakú tému, hlavne nie takú, čo tu bola spomínaná.. (policajti etc..)
a ja ti vlastne neviem poradiť my sme to odvíjali od toho, že kabu sme minulý rok robili v takej téme..
u nás sa nenatáčajú únosy, ale len zničenie knihy, as far as I know.
my sme ju zrolovali a dnu dali najsilnejšiu výbušninu, aká bola v zábavnej pyrotechnike a zápalnú šnúru..
:ehm:
my keď sme teraz mali únos knihy, tak som mala taký návrh, na ktorom sme sa samozrejme nezhodli, ako na žiadnom
žee... by sme utekali s triednou knihou von zo školy, ale zachytili by nás školské kamery... potom by prišli policajti videli by to no a proste na konci by bol každý odfotený v takom to pásikavom väzenskom prostredí a tak by sme tam vlastne dali naše fotky s menami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
hlavne žiadne pištole a policvajti imho, to už nikoho nebaví
skúste sa inšpirovať nejakým filmom alebo rozprávkou
dajte si nejakú tému, hlavne nie takú, čo tu bola spomínaná.. (policajti etc..)
a ja ti vlastne neviem poradiť my sme to odvíjali od toho, že kabu sme minulý rok robili v takej téme..
my sme ju zrolovali a dnu dali najsilnejšiu výbušninu, aká bola v zábavnej pyrotechnike a zápalnú šnúru..
:ehm:
žee... by sme utekali s triednou knihou von zo školy, ale zachytili by nás školské kamery... potom by prišli policajti videli by to no a proste na konci by bol každý odfotený v takom to pásikavom väzenskom prostredí a tak by sme tam vlastne dali naše fotky s menami