@matheusko fota je "firmware over the air" cize update fw priamo v telefone a sw update je zase nieco ine...tam su updaty aplikacii...na 5800/N97 tam boli napr mapy alebo novy hudobny prehravac...na N8 som tam mal naposledy bud novy prehravac filmov (podpora externych titulkov) alebo vylepsene socialne siete a tak tema tam bola len raz
@matheusko tak to nemas pravdu...alebo sme sa nepochopili sluzba fota je ako som vyssie spominal firmware over the air...cize update fw priamo v telefone (k tomu je ta alternativa ako ty pises...s tym suhlasim)...na to aby si updatoval fw cez fota musis na pohotovostnej obrazovke vytukat *#0000# a dat vyhladat aktualizacie a potom stiahnut (treba pripojenie na net cez wifi alebo operatora) a nainstalovat...
sw update je nieco ine...ma to zvlast ikonu v menu a tam vyhladavas updaty softwaru a aplikacii...
takze su to dve rozdielne veci...jedno je cisto na fw a druhe na sw
@myzu252010 je lepsi ale aj narocnejsi...vykreslovanie grafiky je na nom uplne ine a potrebuje aj vykonejsi hw...to je jeden z dovodov preco tam nepojde...a druhy je taky ze ho tam proste nedostanes...nemas k celej romke aby si tam dokazal nahrat novy os...
to ze ma prostredie vylepsenie je kravina...na prvy pohlad vyzera uplne rovnako ako ten starsi...vylepsene prostredie bude az v novom symbiane belle ktory zatial este nebol ani oficialne predstaveny...
@kosmiklove počúvaj človeče ty sa vyznás kvalitne do tých telefónov,klobúk dole...a diky za radu... budem sa musieť asi teda uspokojiť s tým symbianom čo mám...
@kosmiklove pocuvaj ked sa tak vyznas do tych nokii tak mi sa ta este opytam jednu vec.pred cca 2 mesiacmi uviedla nokia symbian ANNA,dal by sa nainštalovať do nokie 5230?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ked uz tak 9.4 a nie 9.5
@myzu252010 naco vlastne chces ten novy symbian?
sw update je nieco ine...ma to zvlast ikonu v menu a tam vyhladavas updaty softwaru a aplikacii...
takze su to dve rozdielne veci...jedno je cisto na fw a druhe na sw
to ze ma prostredie vylepsenie je kravina...na prvy pohlad vyzera uplne rovnako ako ten starsi...vylepsene prostredie bude az v novom symbiane belle ktory zatial este nebol ani oficialne predstaveny...