Otazka hlavne pre tych co maju maturitu za sebou? Mali ste spoluziakov o ktorych ste vedeli ze podplatili ucitelov,riaditelov pripadne si to nejak inak vybavili ? Ja takych poznam a mam na to strasne nervy ze ja sa musim ucit ako kkt a oni vobec...A este
nepoznám človeka, ktorý bol na maturitnom odbore a nespravil maturitu, či už v máji alebo septembri, takže áno, je to len formalita (okrem tých, ktorých vyhodili zo školy)
Tak toto ma pobavilo... To musia byt riadny hlupaci, ked si musia za maturitu zaplatit. Ja som bez akehokolvek ucenia zmaturoval na jednotku a dvojky, a oni to nedokazu dat sami ani na 4? To je trosku moc... Co budu robit na vyske?
@bewka nic..zaplatia si aj vysoku poznam jedno bohatsie dievca, ktore so mnou chodilo do triedy na gympel, a ked si isla opravit znamku, dala ju na 4..a taky clovek siel na pravo..poplati si skusky, dostane titul a ma klud..
@grietusha no ved ked sa mne nepodari zmaturovat tak urobim taky skandal na skole ze sa poseru z toho a to smrtelne vazne myslim...aj za cenu toho ze by som tu maturitu uz v zivote nemal @vladgog@leilla no tak su to nenormalny hlupaci ty co si to zaplatili teraz..a ak tu maturitu spravia tak to musi byt kazdemu jasne ze podplacali lebo pisomne maturity napisali na 20% cize teraz musia zmaturovat na 3 a 3 asi v zivote nedostaly z toho predmetu
@exonr : Možno ťa to teraz štve, že ty sa musíš učiť a oni nie, ale aspoň niečo v hlave máš, čo môžeš aplikovať aj do budúcna, za to oni budú akurát tak vedieť, ako o..bávať. Pre teba veľké plus, ak sa budeš hlásiť na výšku, aspoň budeš mať predpoklady urobiť prijímačky.
A propos, mala som dve spolužiačky, ktoré nezmaturovali (aj napriek tomu, že sa snažili), ale cez leto to dobehli. Inak je to skutočne len formalita.
neviem o tom, aby niekto z mojich spolužiakov podplatil učiteľov, ale tak to už museli byť fakt zúfalý a hlúpy, keď potrebovali podplácať učiteľov na maturitu....ale tak ja som sa naučila, že život nie je spravodlivý ani nebude, to je len štipka toho s čím sa stretneš v živote a na výške(len z počutia, keďže na výšku sa ešte len chystám ) viem, že nejde o to, ako veľmi sa snažíš, aj keď to vo veľa prípadoch zohrá úlohu, ale o tom, aký si šikovný...aspoň ty môžeš povedať, že máš čisté svedomie, že si sa snažil a dokážeš si to vybojovať aj spravodlivo, nie len úplatkami nič si z toho nerob, im sa to vráti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Je to pravda.
a nemala som žiadnych kokotkov, ktorí by si potrebovali zaplatiť maturu.
Ano, maturita je formalita...
ucitel - marek ale vy viete ze my sa o rok vidime znova
marek - ale vsak pan ucitel, donesiem vam flasku na maturitu a vsetko bude dobre
ved na 4 musi zmaturovat aj najvacsi hlupak a nie si za to este zaplatit
@exonr vobec nemas nejaku potrebu naucit sa a dobre zmaturovat? Asi ti chyba cielavedomost a sebazaprenie
A propos, mala som dve spolužiačky, ktoré nezmaturovali (aj napriek tomu, že sa snažili), ale cez leto to dobehli. Inak je to skutočne len formalita.