Načo ja som odpísala „Ani taká úplne mladučká olúpaná ti nechutí? Ja starú tiež nemám rada vôbec, také tie cibuľové prúžky a tak. Mladá má chuť skoro ako pažítka...“
„Načo som dostala odpoveď: Pravdepodobne nie. Pažítka je predsa to zelené. Cibula je ten koreň.“
No ale veď veľká časť mladej cubuľky je tiež zelená, nadzemná...
Na upresnenie, ja nenávidím starú či varenú cibuľu, ale mladú zbožňojem úplne ako aj napríklad pažítku, cesnak, medvedí cesnak...
Tak by ma zaujímal váš názor na túto životne dôležitú otázku
Ak myslíš jarnú cibuľku, tak je to takéto pažítkové, možno ešte por mi to trochu pripomína, ale nie klasickú cibuľu, ktorú mám ale rád taktiež! Aj surovú, pekne na madarský guláš pár koliečok
"No ale veď veľká časť mladej cubuľky je tiež zelená, nadzemná..." - no ale to je velmi nefer porovnavat koren velkej cibule s vnatkou mladej cibule...ked uz, tak musime porovnavat koren s korenom - a v tom pripade ma urcite blizsie k dospelej cibuli nez k pazitke.
takisto vnat starej cibule by mala urcite chutovo blizsie k pazitke nez ku korenu
i ked teraz ked som vyvinul vacsie usilie si vybavit tu chut, tak som si tym nie az taky isty asi tak na polceste medzi cibulou (korenom) a pazitkou...
@wistingher Ale nie ja som to nemyslela zle. To len niekedy hluposti mi npadaju v ramci prokrastinacie Ale mohol by si niekedy skusit tu mladu cibulku, taku uplne malinku tenku, zaujimalo by ma, co by si na to povedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@wistingher písal, že nemá rád cibuľu.
Načo ja som odpísala „Ani taká úplne mladučká olúpaná ti nechutí? Ja starú tiež nemám rada vôbec, také tie cibuľové prúžky a tak. Mladá má chuť skoro ako pažítka...“
„Načo som dostala odpoveď: Pravdepodobne nie. Pažítka je predsa to zelené. Cibula je ten koreň.“
No ale veď veľká časť mladej cubuľky je tiež zelená, nadzemná...
Na upresnenie, ja nenávidím starú či varenú cibuľu, ale mladú zbožňojem úplne ako aj napríklad pažítku, cesnak, medvedí cesnak...
Tak by ma zaujímal váš názor na túto životne dôležitú otázku
takisto vnat starej cibule by mala urcite chutovo blizsie k pazitke nez ku korenu