Ahoj, viem, že to tu už bolo, ale zakladám novú tému aby si ju niekto všimol. Chcem sa spýtať, aké máte skúsenosti s vybavovaním úplného oslobodenia od TV (myslím keď vám nič nie je , ako ste to spravili a tak...prípadne, ak je tu niekto zo Zvolena a m
mala som skoliozu tak ma oslobodil ortoped na rok poto msa mi to napravilo..ale tka chodi mk obvodnemu doktorovy vzdy vybavit komu by sa celo skackat v skole
ja som al kedysi oslobodenie,vyhovoril som sa na alergiu a doktorka sa ma spytala ktory chcem stupen ze ci chcem uplne alebo nie.. aj tak som cvicieval ako ostatni
Ahojte , vedel by mi prosim niekto poradit ako sa dostat k tomu oslobodeniu ? pretoze rodicia mi to nedovolia , a ja z toho mam strach, odpor, a najviac stresu pricom mi tlak stupne zo 120 na 145 , nebavi ma robit tie gymnasticke cviki a podobne veci , proste mam toho uz dost , a uz sa obavam co somnou bude o rok na strednej :///
Prosím vás mohol by mi niekto poradiť... tiež mám taký podobný problém...OSLOBODENIE Z TV moja dokotorka mi dal min.rok oslobodenie a povedala že už na druhy rok mi neda a ja som tak rozmyslal keby so sfalšoval ten papier...tlačiareň mam všetko ale len či je tento podklad dobry : » www.tuke.sk/ktv/oznamy-pre-... teraz neviem či to cez skener mam tie dáumy zmeniči čo... poraďte mi prosím postupne lebo fakt som na dne budem vam vďačnyy .. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov