ako by ste reagovali, keby vas niekto upozornil na to, ze vas partner vam bol neverny (mal by dokazy - fotky alebo fotky konverzacii na nete)? brali by ste ho ako nicitela vztahu alebo by ste sa mu podakovali, ze vam to povedal? keby ste vy o nejakej neve
za nicitela vztahu by som povazovala toho partnera.. a cloveka, ktory mi to oznami, by som brala ako pomoc, lebo nechat si skakat po hlave tie zneni dva x dobre...
mne s to uz stalo.. podakoval by sem mu a najprv by sem sa tvaril ze o nicom neviem iba sem na to nepriamo mieril... a potom by sem sa snu o tem povypraval (svk: porozpraval)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a neviem ako by som ja reagoval.. nestalo sa mi to ešte
a keby som o niečom takom vedela, neviem, či by som to povedala... brala by som do úvahy vzťah, aký mám medzi tým párom
čo ja viem, keby to boli obaja moji kamaráti, tak by som sa snažila dohovoriť tomu, kto to robí...
ale zase, ak by som ich nemala veľmi v láske... tak by som sa asi najskôr len prizerala...a vytiahla to v situácii, kde by boli obaja prítomní
A keby som vedela o nevere niekoho iného, nebola by som ticho...
proste kamoška podvádzala kamoša .. a nevedela som, či mu to mám povedať, lebo ho mám veľmi rada, ale ju mám rada tiež
jeho poznám 6 rokov a mám s ním super vzťah ... a ju som spoznala ešte keď som bola s bývalým na jednej žúrke ... :/
rozmýšľala som čo spraviť, no nakoniec asi po troch dňoch sa rozišli .. asi ma niekto predbehol ... čiže som mala o starosť menej
a možno som blbá, ale som rada, že sú od seba ...
urcite by som sa porozpraval so svojim dievcaatom...