Ups...Zalúbil som sa do dievčata môjho kamaráta....alebo?Ups..zalúbila som sa do chalana mojej kamarátky:(
hmmm???? nooo dost zlááá situácia toto,že? stalo sa vám niečo takéto?a ak áno čo si robil??hmm???bojoval/a si o lásku či nie..nechál/a si to tak??alebo ste ochotní urobilt všetko preto aby bola ta osoba vaša???
ja ked som len napisala kamoskinmu frajerovi, ze sa mi o nom snivalo tak mi vypicovali on aj ona to bolo len ze som chcela vediet co na to povie takze aj keby som chcela nemam sancu... podla mna by sa malo pockat kym sa rozidu a dovtedy ta to aj tak prejde a ak nie, tak potom sa o nieco pokusit...
kto by o "lásku" takto začal bojovať tak je jasné že kamarátstvo neexistuje... Stalo sa mi podobné resp. ešte horšie lebo tej babe som sa páčil, ale odmietol som už len kvoli tomu kamarátovi lebo si viem predstaviť ako by sa cítil..
ja by som to nechala tak.. sice chalan do ktoreho som zalubena a on je pravdepodobne nestastne zalubeny zase do niekoho ineho nechodi s mojou kamaratkou, ale kedze len chcem aby bol stastny tak nemam dovod sa mu do toho pliest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov