tak a skús zavolať svojmu doktorovi a oznámiť mu, že sa ti na prstoch vytvorili opuchliny...čo ti povie asi ako prvé? že to potrebuje VIDIEŤ...keď niečo nevidíš, ťažko môžeš urobiť nejakú diagnózu...čiže, keď ťa tvoje prsty veľmi hnevajú, zajtra si urob exkurziu k doktorovi alebo sa ešte predtým skús poradiť s rodičmi (predsa len, majú toho viac odžitého a možno sa už stretli s takým niečím podobným)...no a hlavne nepanikár a never všetkému, čo je napísané na internete, lebo sa z teba stane hypochonder
@tikalok velmi dobry postreh a napad toto.. ( priznam sa ti, chcel som sem zakombinovat aj tu ostrokyslu.. ale mi to pride ako waste tej polievky na nejake opuchliny na prstoch )
kazdopadne deathcore intravenozne ti moze len pomoct ! ! !
@12pusinka16 ostrokyslu tu vysostne spominam ja, este sudruhovia @tikalok a @etelnair su si vedomi jej prabajnej sily.. ak o nej nevies, rozhodne odporucam navstivit nejaky podnik s azijskou kuchynou, namaste a dobru hut !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
podla mna nie.
kazdopadne deathcore intravenozne ti moze len pomoct ! ! !