ahojte, cca nejakeho 7.5. som bol vyradeny z uradu prace lebo "mila" pani uradnicka chcela po mne nejake potvrdenie ze si ozaj hladam pracu (rano som jej volal ci by sa to nedalo posunut o den neskor kvoli pracovnemu pohovoru). 10.5. som nastupil do prace
@jimmycrow kolko si platil? Zaujima ma ta socialka. Vobec neviem ako to s nou chodi.
A @adesmongus smola. Kedze si bol sankcne vyradeny pre nespolupracu s uradom prace tak sa mozes registrovat az po 6 mesiacoch a odvody platis sam.
Nejdem ta sudit preco si si nesplnil povinnost ale seriously doniest 1 posraty papier na urad prace fakt nie je velka zataz, tak to nepis akoby to bola chyba tety na urade.
@tomias skurvenu peciatku? Kto hovori o skurvenej peciatke? Ja som bola registrovana mesiac kym som si nasla pracu a vysli mi 2 stretnutia kde som preukazovala hladanie prace a v oboch pripadoch som jej doniesla vytlacene z mailu spatne potvrdenie z profesie ktore ti pride ked zareagujes na nejaku pracovnu ponuku. A je to uplne postacujuce ak tam mas svoje meno, priezvisko, mailovu adresu, nazov zamestnavatela, pracovnu poziciu o ktoru sa uchadzas a datum kedy si reagoval na pracu. To papierove tlacivko co som dostala od tety na urade zostalo doma v sufliku.
Ono tieto veci nie su tazke, len si treba zistit vsetky potrebne info.
@tomias@16 ,,,,,,, my chceš povedať že tam nemáte obchody(potraviny, papiernictvo, oblečenie,.... ), krčmy, reštaurácie, nemáš známych (ja som si veľa pečiatok vybavila od známych)
prípadne ako je tu koment vyššie @17 stačí jej vytlačiť obyčajný mail na obyčajný inzerát čo nájdeš na profesií -.-
Ak ta nezaradia do evidencie, tak ti to oznamia a oznamia ti aj dovod ... takze kludne si mozes vypisat ziadost, ci prihlasku, ci co to je a tvarit sa ako by blo vsetko v poriadku. A ak ta nezaradia do evidencie, mozes to potom riesit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no nemohla som tomu uveriť ale máš pravdu. Našla som to na jednej stránke je to až po 6 mesiacoch. Je to tam ako bod č. 3
Toto ale fakt neni normálne....
» karierainfo.zoznam.sk/cl/100323/13482...
A @adesmongus smola. Kedze si bol sankcne vyradeny pre nespolupracu s uradom prace tak sa mozes registrovat az po 6 mesiacoch a odvody platis sam.
Nejdem ta sudit preco si si nesplnil povinnost ale seriously doniest 1 posraty papier na urad prace fakt nie je velka zataz, tak to nepis akoby to bola chyba tety na urade.
ak ten prvy stav, tak tam sa mozes znova nahlasit po 3 mesiacoch (ale nejak sa menili pravidla a nechce sa mi to citat)..
ak ten druhy stav, tak na urad sa mozes ist nahlasit hned ako dostanes papiere o ukonceni pracovneho pomeru..
v mojom regione ani niet od koho (lebo to musis obmienatm nemozes mat stale od toho isteho)
ja tetke posielam mailom, ale to tiez tusim je s tym problem, ze tiez sa to neda takto..
Ono tieto veci nie su tazke, len si treba zistit vsetky potrebne info.
prípadne ako je tu koment vyššie @17 stačí jej vytlačiť obyčajný mail na obyčajný inzerát čo nájdeš na profesií -.-
a zijem v oblasti kde proste nie je praca.je tu zopar podnikatelov a to je vsetko. @4lex
samozrejme to neberiem za vyhovorku, ale je rozdiel si hladat pracu v lese a trebarz v ba..
a znamy? tu nikoho nepoznam..
no sak som ti pisal, ze obcas sa tam idem prejst.. vedla orangeu maju free wifi
ale jo...to len tu je to na 2 veci..tu nedaju..
a predstav si, aj ja žijem v malom meste, ktoré ma ďaleko od Ba ale tú pečiatku si už zohnať viem raz za čas ..
iste, idem do mesta, ale to je skor take, ze idem v sobotu vecer a nie cez tyzden bo to by sa mi neoplatilo ist len kvoli nejakej peciatke..
(ked uz mam minut tie peniaze na cestu, nech z toho nieco mam.. chapes)
A debata o peciatke je irelevantna, vravim ze staci vytlacit spatny mail z profesie a doniest jej ho v den kontaktu s uradom.
Ako tak na to kukam, aspon 1 uzitocnu vec do zivota mi ta moja vyska dala.
ale tie spatne maily z profesie tiez nemozes stale davat