Mal som ísť 17. na úrad práce. No ja idiot neviem prečo som si zapísal do kalendára 19. takže som tam mal byť už v utorok. Dnes som tam prišiel a majú nestránkové dni. Takže tam budem musieť ísť zajtra. Myslíte že mám šancu že už nie som vyr
je malá šanca, že ťa nevyradia. Nesplnil si si svoju povinnosť. Nemáš tých povinností tak veľa, aby si mal právo na to zabudnúť.
Po koľký krát si sa mal ísť hlásiť? Ak prvý, tak máš veľký problém, ak 3. a viac, tak by sa to ešte dalo ukecať. Záleží od človeka, ktorý ťa má na starosti.
Ostatní tu hovoria o PNke. Aj to je možnosť. Musíš ísť k lekárovi a pýtať od neho PN. Ale pozor! Nie ospravedlnenku, ako si pýtal do školy, ale normálne PN, čo dostávajú pracujúci ľudia... odporúčam, aby si sa v dni, kedy ťa doktor vypíše na PN, neukazoval na úrade.
Ver mi, aj ja som robil počas absolventskej praxe na úrade práce, na oddelení, ktoré sa tejto problematike venuje.
Nikdy ma nevyradili a stalo sa mi to. Prvýkrát ťa určite nevyradia. Len musíš prísť, že sa ospravedlňuješ, ale prosto si si to zle zapísal. Dávaj pozor, aby sa to v najbližších mesiacoch neopakovalo. Druhýkrát to nemusí prejsť. Myslím, že teraz dostaneš iba napomenutie, ale to je všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
No áno, vo štvrtok mávajú nestránkové dni.
Chodila som na absolventskú prax tam.
och...a ja tiež idiot som si to nemohol pozrieť
No snáď ešte nejaká šanca....
je malá šanca, že ťa nevyradia. Nesplnil si si svoju povinnosť. Nemáš tých povinností tak veľa, aby si mal právo na to zabudnúť.
Po koľký krát si sa mal ísť hlásiť? Ak prvý, tak máš veľký problém, ak 3. a viac, tak by sa to ešte dalo ukecať. Záleží od človeka, ktorý ťa má na starosti.
Ostatní tu hovoria o PNke. Aj to je možnosť. Musíš ísť k lekárovi a pýtať od neho PN. Ale pozor! Nie ospravedlnenku, ako si pýtal do školy, ale normálne PN, čo dostávajú pracujúci ľudia... odporúčam, aby si sa v dni, kedy ťa doktor vypíše na PN, neukazoval na úrade.
Ver mi, aj ja som robil počas absolventskej praxe na úrade práce, na oddelení, ktoré sa tejto problematike venuje.