Dajme tomu, ze sa vam niekto paci a ze sa mu pacite aj vy. Ale na jednoduchu psychologicku otazku ,, ak by si si nasiel inu, ktora by sa ti pacila, ktora by prejavila o teba zaujem a ktora by byvala blizsie ako ja, vymenil by si mna za nu????" a ten dotyc
Načo sa na to vôbec pýtaš?Aspoň bol úprimný, myslím, že ty by si spravila to isté..Veď si predstav tú situáciu, že stretneš chalana, ktorý sa ti páči a je to vzájomné a ešte býva bližšie...
Ja by som poslala do prdele všetky baby, ktoré sa také hovadiny pýtajú chalanov, bože, veď ešte nemáte ani ten vzťah a chlapa jedine takými narážkami odstrašíš... nie nie nie, celé zle, chlapa sa takéto veci nesmieš pýtať... Páčiť sa ešte neznamená, že ťa ľúbi, keby ťa ľúbil tak by ťa nevymenil a keby ťa ľúbil, tak by to nebolo len "blíži sa ku vzťahu"... aj ty keby si spoznala niekoho kto sa ti páči rovnako a je ti výhodnejšie byť s ním (býva bližšie, takže viac sa môžete vidieť atd) tak by si si možno vybrala toho druhého...
Ale aj tak... pýtať sa niekoho ešte pred vzťahom také bullshity??? To presne robila spolužiačka, ešte nemala vzťah a už mu vyvolávala, že kde je, prečo jej nenapísal, s kým je... Ty toho chalana ešte vrháš do vzťahu bez toho aby v ňom bol a jedine sa zľakne
Ak si niekto nie je niekym istý, nemal by sa púšťať do vzťahu... lebo ak do vzťahu vstupuješ si ochotná dať zo seba maximum... viem, je ťažké nemyslieť na to či ťa sklame alebo ťa bude milovať stále, ale ľudia sa menia...
Fuu, no... ja to vnimam ako trochu slabo definovanu otazku. Ak spolu nechodite, tak zatial o nic nejde, nemas sa preco urazat. Ak chodite, asi by som zapochyboval o dlhodobej perspektive vztahu... Sympatie su dolezite a laska vraj hory prenasa. Ale riesit tu ci sa ma alebo nema niekto urazit je... je ako keby si sa pytala, mam sa rozplakat alebo nie? Ked to tak citis tak to urob, nikto ti nebude urcovat tvoje povahove crty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
akoze neurazila by som, mam pocit, ze som z urazania sa uz vyrastla
nabuduce to trosku este rozsir, ze keby vesmir fluktuuoval, keby bola spravna aproximacia mesiaca, keby winettou mal 3 ciciny a tak dalej -.-
Ale aj tak... pýtať sa niekoho ešte pred vzťahom také bullshity??? To presne robila spolužiačka, ešte nemala vzťah a už mu vyvolávala, že kde je, prečo jej nenapísal, s kým je... Ty toho chalana ešte vrháš do vzťahu bez toho aby v ňom bol a jedine sa zľakne
za 2. pre takéto veci si myslím že by sa urážať nemalo... medzi vami nieje nič, môže si robiť čo chce, tak čo...
Ja by som sa niečo také nepýtala...
skorej by ma to sklamalo, zabolelo a s tou osobou by som uz nic nechcela mat