Určite väčšina z Vás si pamätá japonský kreslený seriál Pokémon :) Mali ste obľúbeného Pokémona? :) Spomínať je kráááásna činnos
Určite ste videli minimálne jednu časť Pokémon seriálu Mali ste nejakého obľúbeného Pokémona Ak áno tak kvôli čomu A je nájde sa tu aj nejaký akože stále verný ganúšik tohto seriálu?
Ja som aj zbierala pokémonov (také tie nálepky či čo to bolo) a vymieňala Ale asi som nemala obľúbeného. Aj keď Pikachu bol zlatý, najmä to jeho Pika, pika...pikachúúú
Ale inak Garchomp (i keď inak drakov veľmi nemusím), Lucario, všetci iní trávni štartéri, Shinx, Gyarados, vlastne všetci iní členovia mojich tímov (vrátane Bidoofa alias super HM otroka), Roselia...
@nikoll92 Tak to sa teším Lebo vieš mám 18 a pozerávala som to ked som mala okolo 7 rokov a stááále som veľka fanynka tohto seriálu » online-pokemon.webnode.cz/... na tejto stránke sú všetky časti Pokémon po anglicky alebo česky
bože ja viem že som to pozerala a aj zbierala ale normálne si z toho obdobia skoro nič nepamätám..takže neviem odpovedať..len viem,že som bola fanúšikom pokemona
@barky to je ten druhý, Hypna nemám až tak rada, ale Alakazam je super (i keď som ho nikdy nemala, lebo sa vyvíja len pri výmene a ono to na emulátore veľmi nejde :/
@cimrman fakt? a jaky ma nick ten Pokémon fanatik ? by som si s nim urcite rozumela potom Moji najoblubenejsi pokémoni su samozrejme Pikachu , mam rada butterfree, chikorita, lapras a veeelmi zboznujem scythera
@azizi presne pika pika pikachuu a však aj jeho tréner Ash je zlatý Len škoda , že je kresleny INak velakrat som rozmyslala aj nad tym, ze preco ti pokémoni fakt ze by nemohli existovat Vsak jake dzive by to bolo mat nejakého Pokémona
@etelnair obaja s psychické typy, takže ich útoky sú prevažne takého charakteru, že ťa zmätú, alebo ťa silou vôle zdvihnú a otrieskajú o stenu (podĺa seriálovej logiky minimálne), ale môžu sa naučiť aj iného typu, ak by si veľmi chcel, pozriem ti na bulbapédií
@luc.ka fakt nie? Ale inak oni sú super objekt na kreslenie, to aj ja zvládam (s predlohou) a potom sa teším, že som šikovná
@mielikki ahá a vsak ty si holka a nie dajky typek DDDD vsak uz pozeram po 10 rokoch odznova vsetky casti ti napisem o mesiac, o 2 a pokecame aj o tych novych
smelo do toho! (skús ten môj link, tam je fakt všetko... možno úplne najnovšia časť tam nepribudne hneď, ale do týždňa isto - ale na tie mám potom iné zdroje zas
A hry! Jednoznačne si zahraj hry pretože seriál odignoroval moju obľúbenú postavu a nikdy im to neodpustím
v prvom rade by si mala začať asi prvou generáciou, ale odporúčam už to hrať v prerábkach, takže si stiahni LeafGreen alebo FireRed a k tomu nejaký emulátor (myslím, že visual advance by bol fajn) a keď to prejdeš, tak potom postupne prejsť na tie s novšími poké
(lebo najlepšie sú zatiaľ asi tej piatej generácie, ale ak nie si zvyknutá na nových, tak by to bolo kvapku divné pre teba
mno hej chápem asi ano trosku by mi to prišlo možno divné som videla obrazky par nových pokémonov mno mne sa páčia uplne tí z prvej serie indigo league
@barky co ma inac uplne netankovalo boli tie strieborne a zlate nalepky tam boli ti gaylordi zo serialu vyobrazeni, to som radsej vymienal za viac normalnych taky hnoj
a... ono by to malo značne nostalgickú hodnotu, ale seriáloví v detstve Psyduck, Jigglypuff, Vulpix, Eeveelúcie a ešte asi dačo, v neskorších sériach vlastne všetci rakeťácki poké, hlavne Jamesovi (teda až na piatu gen, tam zas iní
@mielikki okay skusim aj tych novych registrovat hej eevee je taky pekny maly hnedy pokémon ... co sa moze vyvinut do bleskoveho pokémona, ladoveého pokémona alebo ohniveho pokémona
@mielikki heeej ? no dokonca jake stastie ze som sem dala taku diskusiu tolko sa noveho dozvieeeem super vdaaaka ti a najprv som si hovorila ze nedam sem taku otazku, ze si budu o mne mysliet , ze som nenormálna 18 rocna holka, ktorá je do Pokémonov ...do seriálu ale super ze som to sem nakoniec dala
@sarita621 ja som tu svojho času týmto hrozne spamovala, potom som svoju aktivitu radšej presunula inam, aby som tu neliezla na nervy, ale... strašne rada zatiahnem nováčikov do novšich generácií ako prvé dve
@mielikki ako prve dve???? m´vysvetli tu poslednu vetu mno ale vidim ze som stretla tu pravu a spam? LAJK na tvoj Poké spam ... ale ano mno nie kazdemu sa to mohlo pacit ale ja ti davam za spam lajk
@etela ja som mal specialne vyrazatka, ktore boli low, ale s nimi som vedel vyhrat proste. ked sa hralo o plechove vyrazatka, tak som mal uplne epicky vyrazak, ked sa hralo o tie hrube tak zase skvely plechac
a na pogy bol najlepsi ten tenky zvonka umely ale vnutri plechovy, som mal Joker-a z batmana, s tym som vyhral majland !
aháá hej mno myslela som ze hovoris prave o zych generaciach len som sa chcela uistit pozeram ze tolko komentov jak je tu nie je snad nikde na žiadnej diskusii, ....
@elkiller na android neviem ci a kedy bude nejaky poriadny emluator kedze aj na pc to strasne dlho trvalo kym tak optimalizovali aby sa to dalo aj hrat...
@mielikki ja tomu neverim btw naj drak je samozrejme Garchomp len hydreigon sa mi viac paci vyzorovo
@wind vsak aj ja som zacala to pozerat odznova minuly tyzden... po desiatich rokoch znova ma to taak veelmi chytilo, ze se chci stát mistrem Pokémonú len flipujem
@mielikki BW1 som presiel za 18 hodin a aj to nebolo uplne najrychlejsie takze za vikend by to slo ALE...moc prejst to na rychlost tak moc by si z toho neuzil a navyse by ho to tak asi ani nebavilo
@elkiller v podstate vsetko casom mozno bude...LENZE co som cital tak napr najnovsie wii u - kaslu na hack lebo ze verejnost o to moc zaujem nejavi (nieco uz sice maju ale neviem ako s tym planju pokracovat) a tak isto nintendo 3ds ma uz viac ako 2 roky a hack stale nikde a aspon nejaka ranna faza emulatoru tiez nie..i ked som nieco nasiel pyta to bios ktory pri pokuse o stiahnutie pyta vyplnit nejaky dotaznik a nasledne poslat niekam nejaku sms...takze bohvie ci to neni fake
@wind mala by si zacat dojdes pekne ku mne a pozreme cely serial
Ja som to zbožňoval a videl som skoro všetky diely okrem jednej serie kde na ktorú nie su CZ titulky a tiež som trochu pozeral v angličtine najnovšiu sériu pokemonov (ešte minule letne prazdniny som to trošku cez YouTube pozeral) Pokémon Black and White
Ako menší som zbieral samolepky neskôr kartičky.. a presne dnes som začal hrať hru Pokemon: White (cez emulator lebo inak je to na Nintendo)... tak som až prekvapený čo som tu presne dnes aj za tému našiel
A obľúbený pokémon? Tak z prvej oblasti Kanto by to asi bol Pikachu.. z Johto by to bol Cyndaquil z Hoenn Treecko, z oblasti Sinnoh Turtwig a z Unova (oblasť najnovšej série) asi Tepig alebo Oshawott
milujem ten seriál, keď si nájdem čas tak si vždy rada pozriem staré diely a najobľúbenejší pokémoni? asi gastly, haunter a gengar, ale neviem prečo, proste sa mi neskutočne páčia
@spiralfaust pekne lajk za tvoju Pokémon zavislosť a znalosť no dokonca, ... vidím, že dnes písal si , že hráš aj hru dneska pekne , vidno, že som trafila dnešnú tému toooľko aj komentárov som nečakala
@trapo jeeej aj ja som to pozerávala ked som mala 7 rokov ale nejako ma to chytilo zaaas a aj ja spm mala par nalepiek , ale skor som si sama ich kreslila do zosita a pisala k nim utoky a tak
@tukan62» online-pokemon.webnode.cz/serial/... tu si mozries pozriet serial a je tam aj ta cast kde Ash s Pikachu isli do veže a Gastly, Gengar a Hunter ich vybrali z tiel určite vieš ktorú cast myslim Aj jaaaa praaveže seriáál milujeeem a najviac Indigo League
@smajdalf jeeej charmander bol zlatýý a ked uz z neho bol charizard tak Asha nepočúval ale inak som skoro plakala pri tej casti ked Ash charizarda nechal v tej doline, kde boli vsetci naj charizardi sveta ...
@nicoolka akože mne sa ten Pokémon velmi nepáčil, ale vsak preto som dala otázku, ze komu sa páči aky kazdemu iny a sa mi velmi paci, ze kazdy pise vlastny nazor inak vacsine sa paci taky jak aj mne a to je tieež supeeer
samozrejme že dito,taká ruzova zuvacka,co sa vedel premeniť na hocijakeho pokemonceka. doteraz pouzivam prirovanie,ze si jak dito,co moze znamenať cokolvek. par ludi ma ma v telefone ulozenu ako pokemoncek....
a potom este psyduck a mala som aj jeho plagat nad postelou!
@mielikki Skôr prvým dvom. Prvá 150ka bola najlepšia, ďalšia 100vka bola ešte fajn. Väčšinou skladám tím hlavne z prvej generácie. Ale páči sa mi napr. Typholosion alebo Espeon.
@ink a Ash sa mi zdá v totál v pohode.... inak tým, že sa ho zastávam, neznamená, že sa ťa snažím presvedčiť o opaku... len ja mám na Asha pozitívny názor, chápeš?
@ink ja som si uvedomila, že väčšina obľúbených je práve z tých zvyšných generácií. Ale z menovaných Arcanina mám rada, odkedy som ho raz mala v tíme a skutočne neoľutovala, (Alakazama nikdy nemám, lebo cez emulátor Kadabru nevymením) a pred Espeonom uprednostním Umbreona
Ja som len taký despota tréner. Ja som ešte aj Yellow version Pikachu vymenil do Gold, aby som z neho mohol urobiť Raichu...
Inak moja momentálna zostava nelegendárnych pokémonov je Venusaur (najlepší štartovací pkmn, dobrý trávny sa hľadá zle), Dragonite, Arcanine (lepšie stats ako Charizard), Lapras (výborné HP a Spec), Snorlax (výborné HP a Attack), Jolteon. Do každého pchať veci na zlepšovanie stats a je to.
Ďalšie dobré tímy: Feraligatr, Typholosion, Meganium, Articuno, Espeon, Raichu (yellow)
@ink nechcem nejako moc s tým šaškovať, raz som nejako napojila leafgreen a saphire a pri ktorejsi výmene mi to padlo a potom som mala v oboch hrách venusaura a prišla o sceptila alebo nejakú takú blbosť to proste spravilo a odvtedy sa vymieňať bojím, toho Sceptila som mala rada
@ink okay potom a zaujímavý výber ja som začala vďaka Mielikki hrať Leaf Green a mám Ivysaura už a je to úplne super Pokémon... taká Rattata nie je napríklad nič pre mňa a s tými trávnatými Pokémonmi máš pravdu, len málo dobrých je.... Inak ja hry nehrávam, lebo pre mňa len seriál existuje a v ňom Ash, Pikachu a Pokémon dobrodružstvá a zápasy a P.S: keď som si ako svojho prvého Pokémona vybraala Bulbasaura tak , hneď som začala hľadať v tráve Pikachu a hneď som si ho chytila Lebo Pika-pika-pikachuuuuu okay ty raichuuuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
240 komentov
@3 som kokot
a jeden typek tu viedol tiez vasnive debaty o pokemonoch
mal lebku na ksichte a kost v ruke tusim, ten bol najviac ^__^
@luc.ka vulpix ?
a
anooo ten taký ňu
Asi Snivy/Serperior
Ale inak Garchomp (i keď inak drakov veľmi nemusím), Lucario, všetci iní trávni štartéri, Shinx, Gyarados, vlastne všetci iní členovia mojich tímov (vrátane Bidoofa alias super HM otroka), Roselia...
je toho veľa proste
či Marowak?
a čakám, kedy tu spomenie niekto niekoho vyše druhej generácie, aby ma potešil
» www.csfd.cz/film/74197-poke...
ale so mnou si nepokecáš, pokiaľ nepoznáš aj novších
tu na tejto stranke co som ti terza napsiala su vsetky casti po anglicky alebo cesky si mozes vybrat jazyk a pozeraaaat
TU sú všetky (čo už sú v AJ dabingu), vrátane filmov
a český dabing minimálne v novších sériach je des
a ten druhy tipujem niečo v pdoobnom štýle však psychickí pokemoni to boli
(ako decko som ich tiež mala rada
www.google.sk/imgres?q=pokemon+cute+dito&um=1&hl=sk&biw=1485&bih=816&tbm=isch&tbnid=3SOfbe7cFDG5oM:&imgrefurl= » www.sodahead.com/fun/am-bored/qu...
tak ja som to nikdy nepozerala, len som mala doma asi 20 nálepiek, a som si ich kreslila a tak skúsim niekde vyhrabať tie obrázky
a tento bol v tých 20tich a páčil sa mi najviac
@luc.ka fakt nie? Ale inak oni sú super objekt na kreslenie, to aj ja zvládam (s predlohou) a potom sa teším, že som šikovná
smelo do toho! (skús ten môj link, tam je fakt všetko... možno úplne najnovšia časť tam nepribudne hneď, ale do týždňa isto - ale na tie mám potom iné zdroje zas
A hry! Jednoznačne si zahraj hry pretože seriál odignoroval moju obľúbenú postavu a nikdy im to neodpustím
ee nebavilo ma to, ale obrázky sú to bezpochyby pekné a presne ten istý dôvod, ľahko sa kreslia
v prvom rade by si mala začať asi prvou generáciou, ale odporúčam už to hrať v prerábkach, takže si stiahni LeafGreen alebo FireRed a k tomu nejaký emulátor (myslím, že visual advance by bol fajn) a keď to prejdeš, tak potom postupne prejsť na tie s novšími poké
(lebo najlepšie sú zatiaľ asi tej piatej generácie, ale ak nie si zvyknutá na nových, tak by to bolo kvapku divné pre teba
(a moji obľúbenci sú z veľkej miery z inej gen. ako prvej
uplne najviac
jj ved ja tiez.. grcam
Bulbasaur a vývoje
Arcanine, lebo je super člen tímu, Gyarados detto, (Umbreon je až 2.gen a nemôžem ho spomenúť, sakra , Mew lebo je ňu, Oddish, Nidoranovia.
Ak by si chcel pozriet nejaku cast :! tak tu je stranka na vsetky casti v podstate mas na vyer aj jazyk - anglicky alebo cesky DD
neviem kolko mas rokov dpc vobec
a... ono by to malo značne nostalgickú hodnotu, ale seriáloví v detstve Psyduck, Jigglypuff, Vulpix, Eeveelúcie a ešte asi dačo, v neskorších sériach vlastne všetci rakeťácki poké, hlavne Jamesovi (teda až na piatu gen, tam zas iní
a už vtedy som hrala hry!
ono teraz som sa k tomu najprv vrátila z nostalgie, ale potom ma chytili aj tí novší a tak
a neviem presne, koľko máš, ale cca rovnako (ale inak večných 17)
@sarita621 Eevee má momentálne až 8 možných evolúcií
@etela taktiez ani nesmie byt tazsi ako vypln tej hlavy
a na pogy bol najlepsi ten tenky zvonka umely ale vnutri plechovy, som mal Joker-a z batmana, s tym som vyhral majland !
druhá je z Johta, sú si ešte pár ľudí pamätá, to je Chikorita, Togepi, Umbreon... a tie ďalšie už veľa ľudí tu na okolí nepozná
ja najlepsie co som mal som mal pyramid a sumo dudes a to boli take veci ze to nemal skoro nikto, to uz ku koncu kariery ale
ale toto aj preto, lebo sme si tu z toho spravili súkromný chat, neprejdeme do TS radšej?
jj podla zvuku som to si myslel ,ze vnutri je zelezo, potom som jeden v zveraku rozjebal a JJ
nechcel som k tomu nic napisat povodne ale som si pripadal jak orochimaru ale musi to tu byt lebo je to imba
@mielikki pozeram ze vsetci spominaju len prvu seriu
ale aha, @elkiller je uvedomelý a pozná X a Y!
(a povedala by tom ti na hydreigona, že pche preceňovaný drak, ale má ho ghetsis a to je obľúbený záporák, takže hydreigona akceptujem
a Apokélypse je super, škoda, že to je len hento krátke video
@mielikki ja tomu neverim btw naj drak je samozrejme Garchomp len hydreigon sa mi viac paci vyzorovo
a Hydreigon je dizajnovo fajn a je spolovice temňák, tak môže byť
ale zrovna pred nedavnom bol release emulatora na PSP na android, co sa niektorym odbornikom este pred rokom zdalo totalne nerealne
a niektore hry idu na full fps
tak ja neviem ale zacinam tomu verit
co ti jebe, zas cely vikend zabity
@elkiller v podstate vsetko casom mozno bude...LENZE co som cital tak napr najnovsie wii u - kaslu na hack lebo ze verejnost o to moc zaujem nejavi (nieco uz sice maju ale neviem ako s tym planju pokracovat) a tak isto nintendo 3ds ma uz viac ako 2 roky a hack stale nikde a aspon nejaka ranna faza emulatoru tiez nie..i ked som nieco nasiel pyta to bios ktory pri pokuse o stiahnutie pyta vyplnit nejaky dotaznik a nasledne poslat niekam nejaku sms...takze bohvie ci to neni fake
@wind mala by si zacat dojdes pekne ku mne a pozreme cely serial
Ako menší som zbieral samolepky neskôr kartičky.. a presne dnes som začal hrať hru Pokemon: White (cez emulator lebo inak je to na Nintendo)... tak som až prekvapený čo som tu presne dnes aj za tému našiel
A obľúbený pokémon? Tak z prvej oblasti Kanto by to asi bol Pikachu.. z Johto by to bol Cyndaquil z Hoenn Treecko, z oblasti Sinnoh Turtwig a z Unova (oblasť najnovšej série) asi Tepig alebo Oshawott
a z neho vyvinuteho espeona
lugia
a mew
lebo mal najlepsi skill. Spieval az kym supera neuspal a potom ho pokreslil po ksichte fixkou
Táto tu.
ale toto si pamätám veľmi lebo asi najčudnejší pokemon čo vyzerá ako transvestita
a potom este psyduck a mala som aj jeho plagat nad postelou!
@182 je istsinka?
Inak: Arcanine, Dragonite, Alakazam, Mewtwo
Ono je to rôzne. V dnešnej dobe sa skôr snažím zložiť čo najlepší tím iba z "bežných", teda nelegendárnych pokémonov.
Ja som len taký despota tréner. Ja som ešte aj Yellow version Pikachu vymenil do Gold, aby som z neho mohol urobiť Raichu...
Inak moja momentálna zostava nelegendárnych pokémonov je Venusaur (najlepší štartovací pkmn, dobrý trávny sa hľadá zle), Dragonite, Arcanine (lepšie stats ako Charizard), Lapras (výborné HP a Spec), Snorlax (výborné HP a Attack), Jolteon. Do každého pchať veci na zlepšovanie stats a je to.
Ďalšie dobré tímy: Feraligatr, Typholosion, Meganium, Articuno, Espeon, Raichu (yellow)
Havino (Venusaur), Dracik (Charizard), Zelva (Blastoise), Micak (Pikachu), Psychac (Alakazam), Simon (Snorlax)
(ale možno do budúcna sa to zíde, vďaka
a ten ešte lepšie. A šak si zálohuj savy...
a... toto som si vravela, že som mala zálohovať, keď mi odišiel HD a s tým všetky moje tímy, aj shinyov som mala, všetko
tento no:
tych filmov je uz viac ako 15 tusim
tvoja opicka si moze piskat
/250px-063Abra.png