Vie veľmi dobre kto mi ničí život aby som nemal v živote nič a nikoho. Kto stojí za tým, že ju nemám, že sa odomňa poodvracali všetci. a nedám jej pokoj dokedy to z nej nevytrieskam aj keď ju už možno mať nebudem.
a co sa teba týka,ty si ničíš život sám.čo by mi a verím,že viacerým ani nevadilo.len neviem prečo by to,že ty nie si kompletný malo ničiť život niekomu inému.
@admin Fakt si myslím, že by sa nikto nehneval ak mu dáte ban na IP. Lebo mám pocit, že toto už je dosť choré aj keby to mal niekto len ako druh zábavky...
preco kazdy na tohto chalana nadavate?..sorry ludia nepoznate moc situaciu a sudite ?..nehovorim tyhch ktori ho poznaju ale proste toto je typicke pre kazdy blog kto ta neopozna tak t len skritizuje nepochopi nadava....ja ho tiez nepoznam....takze nevravim kto je na vine ...ani neviem poriadne co sa tu riesi---asi nejaky vztach rozchod....ale zas...je mi luto toho chalana pretoze vsetci su proti nemu a mne sa zda ze sa snazi...hm
@aljunka Takže ak niekto ide založiť denne z troch nickov desať ankiet o nejakej žanete, kde píše len o tom ako ju získa späť, aká je pizda a podobné sračky, bez ničoho konkrétneho, mám sa skúsiť zaujímať o to, čoi je zatým? Myslím, že každému je jasné čo je za tým - duševná porucha...
ide mi len o pravdu o nič viac. ľudia sú zaslepení nenávisťou proti mne pretože väčšina si myslí, že ja som ten kto škodí všetkým a pritom ide o podvod. dokázať to ale ma bude stáť ešte veľa úsilia.
@humencan A ako ju chceš prosim ťa dosiahnuť trepaním nekonkrétnych vecí pred cudzími ľuďmi? -.- Nenávidíme ťa nie pre kktiny ktoré si o tebe domýšľame, ale kvôli kokotnosti ktorou sa prejavuješ. Je nám jedno kto je Žaneta a jediné čo nás zaujíma je kedy sa podrobíš liečbe, lebo ak má niekto pocit, že vyťahovaním nejakých nekonkrétnych kokotín na neznámych ľudí, pred neznámymi ľuďmi, len preto aby mal nejakú odozvu, nie je vôbec prejav zdravej mysli. Nehovorím o tom ak si len troll a túto istú kokotinu ťa baví robiť tuším už aj roky, z toho čo som videl na Dive... Objednaj si proste sedenie, povedz psychiatrvy o žanete a ukáź mu fóra ktoré zakladáš a určite ti nejako bude vedieť poradiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
zabi ju a máš pokoj.
@admin Fakt si myslím, že by sa nikto nehneval ak mu dáte ban na IP. Lebo mám pocit, že toto už je dosť choré aj keby to mal niekto len ako druh zábavky...