Ahojte. Ako veľmi je zostavená úroveň vášho vzťahu medzi tebou a tvojim/ou kamarátom/kou?
Hovoríte si všetko navzájom? Alebo niekedy chcete niečo aj tomu druhému povedať, ale poviete si, že radšej si to nechám pre sebe, bude to tak lepšie a aj keď je...
urcite im nehovorim vsetko, sak kto by si tie sprostosti svoje vsetky pamatal, ale to podstatné vedia.. meno, pohlavie, vek.. aj ked tym vekom som si neni isty..
,,Hovoríte si všetko navzájom?,, toto je v rovine vzťahov nemožné hovoriť si všetko nech s ajedna o akykolvek vzťah, vždy budu existovať sféry ktoré si medzi sebou nepoviete , nevyslovíte ich
lepším kamaratom/najlepším ale hovorím presne to čo si myslím, len to poviem tak aby som ich neurazil alebo im nespôsobil bolesť pokial to je niečo čo by ich nemalo potešiť, pretože mi záleží na ich citoch
Ona je moja soulmate, ani nemusím hovoriť, a vie, čo ma trápi. Niekedy jej síce niečo nepoviem, aby som ju nezaťažovala a ona na mňa nahučí, že radšej nech ju zaťažujem, ako by som si mala nechávať pre seba. ♥
Ja to mám tak, že nemám jednu osobu, ktorej by som hovorila úplne všetko, ale viacero osôb, a každej poviem niečo. Ja sa totiž potrebujem vyrozprávať zo svojich vecí, ktoré ma trápia a nerada by som bola, keby jedna osoba vedela o mne všetko.
Ako si povedala, sú veci, ktoré zistíš, že toho druhého nezaujímajú, alebo vycítiš, že nemá náladu na počúvanie takých vecí, tak si ich nechám pre seba. Na to, že mám minimum kamarátov som celkom otvorený hovoriť o všetkom, ale pri niektorých témach cítim bolesť, tak je to ťažšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
lepším kamaratom/najlepším ale hovorím presne to čo si myslím, len to poviem tak aby som ich neurazil alebo im nespôsobil bolesť pokial to je niečo čo by ich nemalo potešiť, pretože mi záleží na ich citoch
Ale ak by sa stretli a navzájom si vymenili informácie, tak by to bolo veľmi zaujímavé