Ja to skor z lenivosti ako z nedbanlivosti nikdy bezpecne nevytiahnem, ale este sa mi nestalo, ze by to sposobilo skodu...... Raz sa to mozno stane a umudrim sa
Uz som zazil zoparkrat, ze sa mi dojebalo nie medium, ale nieco sa stalo s portom. Nemam uplnu istotu, ze to bolo nespravnym odobratim, ale podozrenie je dost vysoke. Odporucam bezpecne
no pokial ide o mna neviem preco ale zvykla som ho odpajat pezpecne ale pokial som ho opojila normalne sa mi nic nestala ...ale pocula som ze data sa mozu poskodit....nepojdu citat atd....
Vitahujem ho normalne bez nicoho ale pokiali ide o subor na ktorom my fakt zalezi napr: ma okolo 10GB tak dam bezpecne odstranit lebo uz sa my parkrat stalo ze som to nedal a vymazalo my to vsetko!!!
ak na kľuč vkladaš, tak je bezpečnejšie odobrať kľúč bezpečne, lebo tie súbory sa ti nemuseli uložiť... a chyba že nemože odpojiť, je len chyba, len odpoj ... kľúč som takto ešte nikdy nepokazil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pokiaľ nič nekopírujete, a nič s tým usb nerobíte, tak sa tomu nič nemôže stať, je to len pre inteligentov, ktorí vyťahujú usb-klúče počas kopírovania