a kam by si chcel zdrhnuť?!.do Číny....Takých je tam habadej.......a čo by si jedol, kde by si spal, bral peniaze?.........je porekadlo: "Pod koho strechou bývaš a ješ jeho chlieb, toho si váž a blahoreč mu" ........ak raz dospeješ a začneš zarabať prašule, prídeš n a to aké to maju vaši ťažké........filip
aj som to raz spravil, ale nebol to taký útek o ktorom by rodičom došlo že je to útek, lebo som sa proste narýchlo odsťahoval za priateľkou na stredné slovensko, ale pre mňa to útek v podstate bol. donútila ma... vlastne ma nedonútilo nič, bol to pokus utiecť od svojej neschopnosti a pocitu že som kvôli tej neschopnosti doma len nevítanou a cez zatnuté zuby nasilu tolerovanou príťažou.
uvazovala som nad tym ako mladsia nespocetne vela krat, dokonca som si aj nejake listy pripravila kde som im napisala co ma trapilo, a tym utekom som chcela docielit nech si ma konecne vypocuju (v tomto pripade ,,precitaju") ..ale nikdy som to nedotiahla az dokonca, teda len raz pred nejakym rokom a pol, ale to malo iny dovod, po velkej hadke a citila som sa ukrivdena a proste potrebovala som odist
@ork92 ja som raz usla prisla som domov opita po dalsie prachy a matka ma zamkla v izbe ze takto uz nikam nejdem a uz vobec nie sa dalej opijat a tak som vyskocila z okna z prveho poschodia a sla som chlastat dalej.. take moje uteky su inak nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
potom som už normálne odchádzala
a teraz som už celkom fuč.
A ešte aj na tom, že spálňa je hneď vedľa vchodových dverí, takže útek v noci by to tiež nevyriešil, mama by sa isto hneď zobudila
neviem čo tím dosiahla, akurat ju voláme Scofield
ja mám rada svoju postieľku a každodennú sprchu