Myslím, že kto zažil, je mu to jasné už z otázky, ale pre istotu: Nu, teraz ste chvíľkovo alebo aj dlhodobo sklamaní a potrebujete sa z toho nejako odreagovať/vystrábiť, po prípade hľadáte východisko v tom, čo "však vtedy..." fungovalo...?
@zajkousko no, nech to "dobrý admin" opravý na flirt, ak sa už ozaj nudí ako väčšina užívateľov birdzu, ale zatiaľ mi do ničoho nebabral, ani keď by bolo vhodné, ani keď by nebolo
ako píše zajo, mám radosť aj po niekoľkých rokoch so stretnutia priateľa, priateľky s ktorou som sa rozišiel či už v dobrom alebo zlom kvôli nezhodám alebo iných príčin, čas akosi všetko vylieči
Občas sa za nimi aspoň v myšlienkach utiekam, aj keď nemám krízu. Proste sa zamyslím, spomeniem si na nich a je mi ľúto, ako to celé dopadlo (niežeby som sa k nim chcela vrátiť, len to nie vždy skončilo z mojej strany práve najmilšie).
s mojím bývalým vychádzam oveľa lepšie ako keď sme boli spolu môžem mu plne dôverovať a stal sa z neho môj najlepší kamarát.. každému sa to zdá byť divné, ale čo už mne sa to páči... stále keď mám krízu tak mi pomôže a naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
myslím si, že namiesto toho za..... by tam malo byť slovo radosťami,
lebo kde je láska je radosť,
kde je priateľstvo je radosť,
kde je pomoc blížneho je radosť.......
len toľko moja zlatá .............
dobrý @admin by to opravil a ako písal @sugy1 to bude pekne fórum.........
filip
pekný deň...............filip
ale no!..... kocúr nezavádzaj birdzákov, niektorí by sa mohli z toho zblázniť .......filip
potom si to dosť vyčítam zvyčajne ..