nebývame spolu, nemám uňho vlastné uteráky. ale aj keď budeme, budeme mať spolu (v kúpelni zavesené minimálne dva, ale nebudú roztriedené že tento je môj, tento tvoj) teda ak mi to frajer nezatrhne, ešte sme podobné praktické otázky neriešili
my mame vzdy vytiahnute dve a jedna je ,,moja" a druha ..jeho" ale v podstate si hocikto zobere hociktoru ked ide do spchy, ked ideme spolu tak si vezmeme niekedy len jednu
Inak fakt by ma to zaujimalo @h8u a @darkestangel to vam naozaj nevadi sa utierat do niecoho vlhkeho? Alebo sa umyvate jeden vecer a jeden rano? No hate, fakt ma to zaujima
@sheily vadí, práve preto ich budeme mať vyvesené minimálne dva, ak by ten prvý bol mokrý (nejak neverím tomu, že by ten môj dal z vlastnej iniciatívy ten uterák do prania...)
@sheily ja som nad tym prave premyslala preto som zalozila tuto anketu, ked som sa sprchovala mi napadlo ze preco vlastne mame len jednu a to nam nevadi ze je mokra?! a prisla som na to ze to je nevyhnutne lebo druhu nie je kam zavesit xD a ze to asi nejako extra nevadi ked som si to ani nikdy neuvedomila, ja hlavne napr po utreti nemam tu osusku nejak brutalne mokru. len ak si do nej utriem aj vlasy a na tie pouzivam inu. cisto z tela je len taka vlhka, ze moze kludne este utriet niekoho ineho
@h8u ahaaa tak chapem teda ja som na tuto vec taka hakliva ze pri mojich 155 cm mam velku dvojmetrovu osusku a citim sa zle ked mam vlhe telo.. tak mozno preto mi to pripada divne
ale nie
ked som este byvala s byvalim tak mal sice kazdy svoju osusku, ale boli uplne rovnake takze sa stalo ze obcas pouzil jeden osusku toho druheho a naopak. ale ze by som sa mala utierat len do jednej a do mokrej tak to ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a aj ked som sa obcas dostala ku sprche nejakeho z partnerov, tak mi gentlemansky dal cistu osusku
a dobrý názov ankety
ale
+nehygienické - aj keď v tomto prípade by mi to bolo šumafuk popravde :happy:
ad 2: nie sme este taki chudobni, aby toto muselo nastat
ja som zabudla
že už nemám priateľa
ale nie
ked som este byvala s byvalim tak mal sice kazdy svoju osusku, ale boli uplne rovnake takze sa stalo ze obcas pouzil jeden osusku toho druheho a naopak. ale ze by som sa mala utierat len do jednej a do mokrej tak to ne