začala som používať uTorrent 2.2.1 ..stiahla som cca 6 filmov zatiaľ a bola som v celku spokojná, až na to, že v zozname dokončených sťahovaní pri každom jednom filme (mimochodom som s nimi nemala problém ich prehrať) je v popise stavu nejaká chyba..napri
k chybaju subory z ulohy: mas nastaveny nejaky priecinok, kam utorr uklada stiahnute subory, ak to odtial movenes niekam inam, vyhodi chybu ze nema subory, obcas sa mi nieco podobne stane, ale neovplyvnuje to dramaticky funkcnost
a ku nekonecnu , cele fungovanie P2P(peer to peer) siete je postavene na principe ze ak chces nieco stahovat, niekto ti to musi posielat..laicky, v stlpci "Seederov" mas uvedene nejake cisla, cize pravdepodobne(99,99%) tam mas 0(v zatvorke hocico), to je pocet ludi ktori ti to posielaju..ak tam nik nieje, nemas to odkial prijat a program ti vypocita ze budes cakat vecne
a co s tym? najst iny torrent, alebo skusit rapidshare a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
a ku nekonecnu , cele fungovanie P2P(peer to peer) siete je postavene na principe ze ak chces nieco stahovat, niekto ti to musi posielat..laicky, v stlpci "Seederov" mas uvedene nejake cisla, cize pravdepodobne(99,99%) tam mas 0(v zatvorke hocico), to je pocet ludi ktori ti to posielaju..ak tam nik nieje, nemas to odkial prijat a program ti vypocita ze budes cakat vecne
a co s tym? najst iny torrent, alebo skusit rapidshare a pod.