hej, bolo by super aj nové funkcie ale keď tak rozmýšľam a vznikne to súkromie a pod. veci už to nebude birdz len nejaká ďalšia trápna sociálna sieť
takže súhlasím s týmto dizajnom, ale takéto zablokovania profilov a neviem čoho je podľa mňa dosť odveci to už si ani blogy ani nič nebudem môcť prečítať lebo všetci všetko zablokované skôr ak by sa tu oživili videoblogy, dali ešte nejaké iné rubriky a pod. hlavne tie staré, zoznamka, skupiny a pod.
ja osobne si ju viem predstaviť na uplne inej urovni, myšlienka by samozrejme bola rovnaka ale design, nastavenia, sukromie by som určite nejako inak poriešila, niektore veci mi tu prídu strašne pracné
@poke prečo by to malo byť podobne? niekoľko uprav z tejto stranky určite neurobi sieť ako FB, v tomto proste nesuhlasim, ked dokonca aj pokec si inovoval stranky? Nehovorim že tam mam učet ale podla mna zostal pokecom aj nadalej.
radšej mať možnosť blokácie "blbích"a neprispôsobivých birdzákov, schránku na osobne veci s kľučom, adminov, ktorí by boli aspoň raz za deň na stránke a ešte jednú vec, ale tu nejdem písať iba v ts, lebo.....
ach, už niekoľko týždňov mám rozpracovaný v PS redesign hlavnej stránky birdzu, čo som si len tak začala robiť, toto je asi znamenie, že by som to mala dokončiť čiže vidím tam priestor na zlepšenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
takto vyzerá príliš veselo detsky alebo neviem, nepáči sa mi.
celý dizajn by bolo potrebné zmodernizovať
takže súhlasím s týmto dizajnom, ale takéto zablokovania profilov a neviem čoho je podľa mňa dosť odveci to už si ani blogy ani nič nebudem môcť prečítať lebo všetci všetko zablokované skôr ak by sa tu oživili videoblogy, dali ešte nejaké iné rubriky a pod. hlavne tie staré, zoznamka, skupiny a pod.
ale myslel som také podobné ako fb a pod.
filip
vizuálna zmena mi nechýba, už som si zvykla na to ako birdz vyzerá teraz a nechce sa mi zase zvykať na niečo nové čo sa výzoru týka...