Už 10 mesiacov nedokážem zabudnúť na svoju prvú lásku...
Mám jeden problém a asi tu je Vás najviac, čo mi môžete poradiť a pomôcť. Už je to desať mesiacov ako som sa rozišiel s mojou prvou láskou, boli sme spolu rok a pol a ja ani po takom dlhom čase na ňu neviem zabudnúť. Viem, že na ňu nezabudnem do konca živ
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
na svoju prvu lasku nezabudnes nikdy, to ti je hadam jasne.. ale ono to chce cas, zacat s novymi vztahmi. ja som si niekoho nasla az 3 roky po mojom prvom vztahu, takze len trpezlivost.. ono to pride v ten spravny cas
@novytomas mne (tiež) trvalo dostať sa z tej prvej asi tri roky či koľko... môžem ti poradiť len trpezlivosť, a pokiaľ nechceš nikoho zbytočne zraňovať, tak do žiadneho nového vzťahu nechoď kým si nebudeš istý že si z toho vonku, a ešte chvíľu ani potom, lebo po chvíli zistíš že len dúfaš a čakáš od danej holky že bude "druhou prvou", a že ťa sklamáva že to tak nie je.
Hľadať si niekoho nasilu zas tiež nie je dobré, proste si nájdi nejaké hobby, pri ktorom budeš šťastný a potom zabudneš na nejaké bloky a pod, potom príde ďalšia a bude fajn všetko.
@12 Presne tak, musis zacat robit nieco, co ti zaberie ten cas, ktory premarnis rozmyslanim a ani nevies ako a pride dalsia. A tym robenim nemyslim napriklad ozieracky, pri ktorych zapijas smutok
ďakujem Vám všetkým za odpovede, v podstate už robím to, čo ste mi napísali: chodím von, trávim čas s priateľmi, asi to chce naozaj ešte viac času, aj keď sa mi tých 10 mesiacov zdá už dosť
starkííí to prejdee fakt ja som tiez mal taký dlhý termín kym som sa stoho dostal a a vyšloo to takže to predjee fakt len sa ju nesnaz kontaktovat ani nic take lebo to je akurat horšie pre teba ešte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
» seduction.sk/kurzy-seminare-...
Martin, Zvolen