Určite ste si všimli novú reklamu od T-mobile, kde si chalan a baba kreslia mobilom smajlíky a tak... a je tam napísané "xceš s ním xodit?" To už akože kde sme? To sa za chvíľu zruší "CH" a budeme namiesto toho písať "X"??? :/
No tá reklama je zameraná na takú skupinu ľudí, ktorý takto píšu, takže je to aj normálne.
Lebo podľa väčšiny mládeže je IN takto písať a sami tak píšu.
Ale hádam táto "moda" časom pominie..,.
ri'læks, ked sa ta taketo somariny seru, tak to sa moc vysokeho veku asi nedozijes
mne sa tiez nepacia tieto imidžové zmeny pismen, ale x za CH pouzivam v SMSkach aj ja a kedze tam islo o reklamu na mobilneho operatora, tak celkom rozumiem, ze to tam dali.
tu reklamu som si nevsimla este ale ten styl pisania neznasam, som alergicka ked namiesto "ch" je "x" namiesto "k" je "q" namiesto "z" je "s" namiesto "t" je "th" a ked niekto pise stylom ze strieda v jednom slove velke a male pismena...ved to uz len precitat je umenie.otras! "BoSe tHo nEpoXopIm aKo thaQtO mOse nEqTho PiSatH"!! aaa hroznee
ja by som si to ani nevšimla... telku pozerám už lne sporadicky, veď v nej nič poriadne nedávajú... radšej si zoberiem knihu a začnem čítať, než aby som mala pozerať tie vkuse tie reklamy... veď to ani nič nedávajú, iba reklamy. A film? 5 minút film, hodina reklamy.. koniec. Ďakujem, neprosím.
Našťastie telku nepozerávam (rovno aj poviem, že práve kvôli takýmto reklamám), ale celý T-mobile je poriadne úbohý a tie ich reklamy sú tak úbohé, že sa to slovami, ani smajlíkmi ani nedá vyjadriť.
Ale toto je už naozaj smutné. Mal by ich žalovať jazykovedný ústav alebo kto.
@21 tak asi zabudli na mňa...ja vOobEc thaQ nEpiisHem ... ide mi to na nervy tiež... súhlasím s @11 ... a tú reklamu som videl hneď ráno....aspoň pekný podmaz to má
Dnes som v planej nádeji popoludní zapla telku, a keď sa na mňa tá reklama vyvalila zo štyroch kanálov...:-!
po októbrových vianočných spotoch si už ale zvyknem na čokoľvek
no možno je in použivať v pisani to x ale podla mna by nebolo dobre sa to spytať v sms alebo v neako inak, lepšie to je FACE TO FACE...a co sa tyka to X to ma aj tak trocha zarazilo ked to bude pokračovať takto dalej tak vytvorime novu slovencinu
Pán Bernolák a Štúr by sa potešili
Proste kašlite na to, intelingentní sa len zasmejú ako to upadá a sprosté EMO a neviem aké HIP HOP deti z pokecu to osloví.O to im aj išlo, osloviť to pomerne veľké percento DETÍ...
Škoda že takto...
Určite by som nevinil pánov z reklamnej agentúry - dostali zákazku vyrobiť reklamu pre vekovú skupinu nástročných tak ju aj spravili. Prácu si odviedli - peniaze zinkasovali - reklama je úspešná - tak v tom nevidím problém?
A to že sa väčšina ľudí vyjadruje ako Mongoli tak to už je na inú debatu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Lebo podľa väčšiny mládeže je IN takto písať a sami tak píšu.
Ale hádam táto "moda" časom pominie..,.
mne sa tiez nepacia tieto imidžové zmeny pismen, ale x za CH pouzivam v SMSkach aj ja a kedze tam islo o reklamu na mobilneho operatora, tak celkom rozumiem, ze to tam dali.
a tu reklamu som si tiez nevsimla
a este ze sa im chce takto vypisovat
Ale toto je už naozaj smutné. Mal by ich žalovať jazykovedný ústav alebo kto.
Ale kebyze hej, a mam T-mobile, hned by som ho menil za O2
po októbrových vianočných spotoch si už ale zvyknem na čokoľvek
Proste kašlite na to, intelingentní sa len zasmejú ako to upadá a sprosté EMO a neviem aké HIP HOP deti z pokecu to osloví.O to im aj išlo, osloviť to pomerne veľké percento DETÍ...
Škoda že takto...
A to že sa väčšina ľudí vyjadruje ako Mongoli tak to už je na inú debatu.