Už fakt neviem..pohádali sme sa pred rokom...tvárila sa akože Fajn serem na teba...A teraz sa hrá na niekoho kím ni je.Blábolí ,že je jej to ľúto a porpri to si neuvedomuje ,že ona bolá , čo to posrala.Už sme to neraz riešili.Povedala som jej , že o.k...skúsime to ešte raz.Opäť som sa v nej sklamala...A teraz, že za všetko môžem ja...?Neviem ,ale pripadám si ako najväčí tupec Už som je povedala (vtedy keď sa to stalo )že už nie je kamoška...ale ona to ešte rok rieši...A zapája do toho kadekoho , čo s tím nemá nič spoločné...Fakt neviem....
@10 - síce to len ťažko chápem, ale ja by som ju na tvojom mieste nechala to riešiť. Ona sa viaže na nejakú udalosť z minulosti, ale ty sa pohni vpred. Ak už to nie je tvoja kamarátka, sama čoskoro uvidíš, aké "úbohosti" robí. Teba to len povzbudí na ceste vpred
Ale najhoršie na tom je , že keď sme tento školský rok prišli do školy tvárili sme sa :fajn tak sme kamošky....celé sa to dosralo na konci predchádzajúceho roka...
sak ale teraz mas prazdniny, nemusisi byt s´nou a tak mozes mat chvilku kludu a co bude zas v skole uvidis potom, ak teraz idete na inu skolu mozno sa to nejak vyriesi aj samo
nechapem,co riesis?...cista ignoracia.kebyze ju ignorujes a len pritakavas...ze ,,uhm,daj pokoj",poxybujem,ze by jej nedocvaklo.ak ani to nestaci,ani ju nezdrav ani nic.inak tieto typy sa zbadaju,az ked ta uvidia s niekym inym a hlavne lepsim priatelom/kou
Vies co...som si donedavna myslela, ze takto sa baby pohadaju len ked su mladsie..ja mam 18.. Na vylete v nemecku som sa zoznamila s fajn chalanom, no moja (doteraz) naj kamoska si s nim zacala,aj ked vedela ze sa mi velmi zapacil a aj ked chalana ma ineho...Cestu domov som mala pocit, ze 13 hodin preplacem, ale nestalo sa, ja nie som taka, ze by som to davala najavo...vratili sme sa, preslo to, ako tak som s nou komunikovala, potom ma oklamala, jeho tiez, uz sa mu neozvala, a od vtedy, vyse mesiac sa s nou nebavim vobec..nepovedala ani jedine prepac, nic, ale aspon som zistila kto su moji skutocni priatelia... a to som si myslela, ze taketo stupidity riesia len decka... Aspon keby on nebyval tak daleko..
To poznam aj ja...aj ked v trochu inom pripade ako ten tvoj...no tak sa skus s nou porozpravat,ze sa vela veci zmenilo a ze by bolo lepsie keby ta nechala na pokoji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
na to pomáha ísť na nejaký čas niekam preč
ja by som ju ignorovala, asi tak