Mám taký problém...moja mamina zistila, že ocino ju už 5 rokov podvádza s jeho kolegynou a je z toho chuderka dost na nervy...stále ma poudzuje proti nemu, ja ho mám však stále rada, ale čo mám robiť, keď si nerozumejú a on si našiel milenku...chápem mami
vyhľadať odbornú pomoc (nejakú manželskú poradňu)... problém treba hasiť v základoch, inak sa bude objavovať znova a znova, takže, neberte to na ľahkú váhu
ja som to mala doma take pred par rokmi..a bola som tiez na tom ako ty..mala som otca rada ..no ked som pocase dostavala rozum a uvedomovala som si ako mozem mat rada niekoho kto sa na nas s prepacenim vysral!
aj tak ho mam rada ale niesom s nim v kontakte..ked mi uavola dvihnem ale ja mu volat nebudem..nechcem aby si dolsa do tohto stadia...tak si sprav v hlave poriadok..co chces co nechces...uvodom si pre a proti...
@iginkoo by si sa divil koľko sa kvôli tebe natrápili tvoji rodičia a musíš uznať, že aj oni sú len ľudia. Možno to jej mama naozaj preháňa, mne by tiež šla na nervy, ale keby som na mieste jej mamy, možno by som bola taká istá, určite by som svoju dcéru upozornila pred takými hajzlami ako jej otec(ospravedlňujem sa zakladateľke ale pre mňa je muž ktorý podvádza svoju ženu hajzel)...
Mala by si ju podržať a pomôcť jej aby sa prestala trápiťale zase nie podporovať vo fňukaní. Ale teoria nie vždy korešponduje z praxou takže ja vlastne neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
aj tak ho mam rada ale niesom s nim v kontakte..ked mi uavola dvihnem ale ja mu volat nebudem..nechcem aby si dolsa do tohto stadia...tak si sprav v hlave poriadok..co chces co nechces...uvodom si pre a proti...
inak neviem ci s tym mozes nieco robit. Musia si to hlavne oni dvaja vyriesit