Samozrejme že vnútro čí povaha je dôležitejšia ale keď má ženská nadváhu 35 kg... Taký extrém už potom často býva rozhodujúcim pravidlom, tobôž ak sa partner/ka o seba stará a jej druh na to kašle...
na výzore záleži...aj mne záleži na výzore...napríklad mne by tučný partner vadil...niekomu zas vyhovoval....ide akurát o to,že každému sa páči niečo iné...
to je blbosť... niekomu sa páčia taký niekomu taký ale ja si osobne myslím že najlepší je taký stred .. nie vychudnutý ale zas ani nie obézny... niekedy za to človek proste nemôže a má to v génoch
1. prečo si to dala ako anketu, keď je to diskusia?
2. veľa ľudí pozerá len na krásu, každý pozerá AJ na krásu, ale najkrajšie je to, že pre každého je krásne niečo iné, aj keď to možno na prvý pohľad jasné nie je, ale keď ľudí bližšie spoznáš tak zistíš že to tak je, akurát sa k tomu na začiatku nepriznajú, pretože neviemčo, asi že by sa im spoločnosť za ich vkus smiala, ktovie.
takže vo výsledku to že každý pozerá aj na krásu nie je vlastne nič zlé, pretože ku každej veci a ku každému človeku existuje minimálne jeden, ktorému tá vec/ten človek príde krásny
zaujímavé,že mňa ľudia vždy odsudzujú za výzor a ako to mám pocit že som pekná,teda niekedy ani nie,ale som chudá a tak nebudem si klamať nei som škaredá a stále má s tým niekto prooblém,tak ak si myslíš že ľudia s apozerajú len nato tak ťa musím vyviesť s omylu
UZ MA SERE, AKO SI IDIOTI SKATULKUJU CELE LUDSTVO!! STVU MA TI, KTORI POUZIJU SLOVO "VSETCI", LEBO NIKDY NIE SU VSETCI JEDNOHO NAZORU! STVE MA, ZE SI NIEKTORI LUDIA NEUVEDOMUJU, CO PISU, KED PISU A NAPISU TAKETO BLBOSTI! AKOBY ONI BOLI JEDINI, CO SU "INI", AZDA LEPSI AKO VSETCI OSTATNI.
Mily @Janiiiikkk , neber si nic v zlom, ale vazne. Ako taketo nieco mozes vobez z huby vypustit? Vidis, ako to vyzera?
nie sú všetci ľudia na zemi takí ktorí súdia iba podľa výzoru... možno si ešte nenatrafil na tých "tvojich".. ale tak veď máš pred sebou celý život.. niekoho určite nájdeš
je zábavne čitáť komenty teenegerov. pred niekoľkými rokmi by som stál za tým že ženská musí mať miery 90...60...90. ale dnes mam celkovo iný pohľad. nehovorím že extrémne objemné ženy sú krasné to mi trochu vadí a tiež sa nepozerám iba nato aký je vnútri. proste musí to byť prvý dojem ktorý ma utvrdí v tom áno tento človek bude môjmu srdcu blízky. ni eraz som sa sklamal pri usudzovaní iba podľa vzhľadu.nakoniec vysvitlo že je tupšia ako moje tenisky
a nie všetci ľudoia to berú tak ako si napísal prevažna váčšina svetovej populácie to tak neberie. berú to prevažne tý ktorý sedia pred akými "úžastnými seriálmi" ako hana montana a pod . a nechajú si vymívať mozgy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Samozrejme že vnútro čí povaha je dôležitejšia ale keď má ženská nadváhu 35 kg... Taký extrém už potom často býva rozhodujúcim pravidlom, tobôž ak sa partner/ka o seba stará a jej druh na to kašle...
2. veľa ľudí pozerá len na krásu, každý pozerá AJ na krásu, ale najkrajšie je to, že pre každého je krásne niečo iné, aj keď to možno na prvý pohľad jasné nie je, ale keď ľudí bližšie spoznáš tak zistíš že to tak je, akurát sa k tomu na začiatku nepriznajú, pretože neviemčo, asi že by sa im spoločnosť za ich vkus smiala, ktovie.
takže vo výsledku to že každý pozerá aj na krásu nie je vlastne nič zlé, pretože ku každej veci a ku každému človeku existuje minimálne jeden, ktorému tá vec/ten človek príde krásny
Mily @Janiiiikkk , neber si nic v zlom, ale vazne. Ako taketo nieco mozes vobez z huby vypustit? Vidis, ako to vyzera?
a nie všetci ľudoia to berú tak ako si napísal prevažna váčšina svetovej populácie to tak neberie. berú to prevažne tý ktorý sedia pred akými "úžastnými seriálmi" ako hana montana a pod . a nechajú si vymívať mozgy