Ahojte. Potreboval by som poradit. Chodim s mojou priatelkou 8 mesiacov a minuly mesiac sme mali problem,pretoze sme mali nechraneny sex a musela uzit nudzovu tabletku. V ten tyzden som ja odchadzal na dovolenku na tyzden a ked som sa vratil tak isla ona
Rozchod? Zbabelé riešenie, takto to riešia len nevyzretí jedinci.
No takto. Čo čakáš? Spali ste spolu bez kondómu, vzala teda tabletku. Pokiaľ viem, z tej tabletky nastávajú bolesti podbruška,krvácanie, zvracanie... takže je veľmi príjemne nebolo.
A teraz sa bojí. Určite sa bojí, aby sa to nezopakovalo. A ty chceš sex. A čo takto myslieť aj na ňu?
Daj jej čas. Máš problém vydržať napr. aj mesiac bez sexu? Zatiaľ teda robte iné veci.
@1 no pozri ja na nu myslim a chapem ze sa moc boji ale vies raz to prekonat musi a ked si bude rok hovorit ze nesom pripravena tak to neurobi nikdy...
To ty si uvedom,ze ci ju chces na vztah alebo len na tu hlupu jebacku.
Sam si hlupy, lebo sa chces rozist iba preto,ze je tu problem. utekas od problemu, naco sa pustas do vztahu,ked nie si pripraveny postavit sa problemom zoci voci.
Ty potrebujes pauzu,tak ju dievcatu nevycitaj. Vies co jej ta tabletka po mohla sposobit s telom? rozpraval si sa s nou ako sa citi? ako to cele preziva?
a inak by som chcel vydiet vas "dospelakov" ako ste sa spravali v 16 sak trenky vam slo roztrhnut ked ste videli dievca v sukni tak mi tu moc nerozpravajte kto je mlady ked teraz normalne trtkavaju 14 rocni chlapci a 13 rocne dievcata
A ak smiem vedieť, to ste ako skoro začali obaja s tým sexom? po týždni chodenia? či ako? a koľko rokov ste mali? To nech som v obraze, či ide o vzťah naozajstný alebo o čo vlastne.
Dobre, tak zle jej nemuselo byť. Ale zvyčajne to máva strašné následky, totálne rozhádzaný cyklus a samé neplechy.
No bez urážky, ale ona aj ty ste ešte deti. A to ťa neurážam, veď aj môj bratranec má toľko a pamätám si, keď som ja mala toľko.
A inak ja by som sa nečudovala, keby o ten rozchod požiadala ona. Veď ty na ňu tlačíš. Nehovor jej o sexe, nechaj ju dýchať. Vezmi ju za ruku, vonku je pekne, niekde sa prejdite v prírode, hovorte si nejaké pekné príhody, čo všetko ste zažili, alebo ako sa tešíte na Vianoce ... hocičo pekné.
@14 ano stanoval som pravidelne ale nauci lsoms a tie hormony drzat na uzde a nie sukat vzdy ked som to potreboval. Nevyhovaraj sa,ze ked je niekot hlupy a suka v 14-tich tak mozem aj ja ked mam 16.
Nieco take ako maznanie ti nic nehovori,to musite hned jebat?
@14 ano vieme ze je to teraz v mode a vsetkym je nam z toho zle...ale napr. ja som mohol o trtkani v 16 len snivat som zacal az v 19-stich ked som bol uz na to zrely a partnerka bola ovela skusenejsia...preto ja vravim vzdy by mal byt jeden z partnerov o dost skusenejsi od druheho
@15 zacali sme po 6 mesiach ja som mal 16 aj ona mala 16... len vies niektori "dospelaci" ktori maju uz po 18 si myslia ze su majstri sveta a sravaju sa horsie ako 15 rocni
14) no keď vidím tie zmachlené trinástky, čo sa hrajú na dospelé, tak sa len smejem.
Vieš, záleží, kto sa s kým stretáva. Hovoril si, že spieva v súbore. V akom? A ak má takéto koníčky, tak je asi ona tá zodpovednejšia. Ja spievam tiež v jednom, lenže tam teda nikto nie je taký diskotékový ožieranský a sexujúci tip. Skôr väčšina vysokoškolákov. Ale aj tak.
@15 netlacim na nu ale ked sa rozpravame len tak na lavicke ze ako nam bolo dakedy fajne tak sa rozplace a hovori ze uz nikdy to medzi nami tak nemoze byt ze ona to uz nedokaze a preto som jej povedal ze ak sa mame trapit tak to fakt nema vyznam to radsej zabudnime na seba
@21 ok moja skatulka na nu je kompletna z tvojho rozpravania je ako vsetky baby v jej veku cize nevie co chce...sak co moze clovek ocakavat od 16-stky ine ako sex
25) tak sa teraz zahraj na romantického princa, natrhaj jej kvetinky, pozvi ju do cukrárne na tiramisu, choďte sa prejsť do parku... aby nevidela v tebe nevybúreného kanca
proste rozchod prestante sa stykat a tak to bude naj...ona ta uz chce len za to ze si na teba zvykla ale neboj sa ani sa nenazdas a tak 2-3 tyzdne po rozchode bude mat ineho...baby v jej veku trepu len kopu sraciek a to je vsetko...sam som uz chodil s tromi 16-nastkami
@28 no to sa stalo tak ze mi sme mali prerusovany sex ale trochu sa do nej dostalo nie uplne vsetko a potom na druhy den sme prisli domov a ona na nete nasla veci ohladom tohoto a tam bolo ze sa moze otehotniet tak sme dali tu tabletku isla potom aj ku doktorovi a ten jej povedal ze nic sa nemohlo stat ze vsetko je v poriadku ale evidentne neni
akoze ja nechapem koment @12 keby musela ist na potrat tak nepoviem ani pol slova ale takto ked jej aj doktor povedal ze mozeme fungovat dalej tak co mame zostat stat na mieste? sak v zivote bude ete vela ovela horsich veci ktore budeme musiet prekonat... to ako keby na vystupeni urobila jeden chybny krok zistila by to zbalila sa a skoncila s tancovanim... ved to sa tak neda
A pre všetkých chlapov. ZODPOVEDNOSŤ- to ženy hľadajú.
Miško, to neber tak, že jáj, spravili sme chybu, veď ona si dala v pohode tabletku a všetko je super. Nie. Ako vidíš, na nej to nechalo následky a musí sa s nimi vyrovnať sama. Ale asi si sama uvedomuje, že keby sa stane ďalšia nehoda (a inak tie tabletky po už mnohým nezabrali a vzali ich v ten istý deň), tak asi s tebou rátať nemôže.
@35 ale to je kravina ja budem pri nej staat vo dne v noci a jasne ze by som pomohol keby sa nieco stalo... robil by som vsetko co by som mohol nenechal by som ju tak... ved ju milujem a to by mi svedomie nedovolilo
mas pravdu v tom ze musi ist dalej ale ak si si nevsimol ona je tu obet a ona si urci kolko casu potrebuje a ked ho potrebuje tak ho potrebuje a ty jej do toho nemas co kecat a nemas sa co stazovat.ty ju mozes akurat podporit a ked s ati nepaci tak sa rozidte.ja byt na jej mieste a ty mi rozpravas o sexe asi by som sa z teba pogrcala.v sestnasich je to este stale citliva tema pre nu a nehovoriac po tom co s avam stalo
@37 jasne ze povedal... ale ja som rozchod chcel len preto aby sa ona netrapila ze mi nemoze vyhoviet.... mozno by bolo lepsie keby si nasla niekoho ineho a s nim by zacala zivot odznova bez problemov
39) aj to je zbabelé... "bezo mňa ti bude lepšie, zaslúžiš si iného..."- to akurát tak v tých telenovelách býva, takéto mučeníctvo.
Slovo sex jej ani nespomínaj. Vezmi ju za ruku, daj jej pusu na dobrú noc- na čelo, a ak ona bude niečo chcieť, tak to spraví. Nechaj prvý krok na ňu. Predstav si, že začínate akoby od začiatku, že sa spoznávate, vezmi ju na rande...
@41 uz sa na tom pracovalo ale nakoniec napisala ze dneska vecer ide do mesta s kamaratmi tak dneska idem byt sam doma a spytovat si svedomie... ale zase pride aspon na ine myslienky pri kamaratoch
A k problému. Ona nevie čo chce? No hlavne že ty vieš, že chceš sex. Vieš, ty nemôžeš otehotnieť, bodaj by si mohol. Potom by si sa k sexu asi staval zodpovednejšie. Ako 16 roční by ste nemali ani sexovať a obhajovať to tým, že trtkajú 13tky...no a čo. Podľa toho, že ste boli schopní sexovať bez akejkoľvek ochrany - ak by si bol vyspelý a pripravený na milovanie s ženou, vedel by si, že prerušovaná súlož NIE JE ochrana. Takže sprostosť ste spravili obaja, no jej to mohlo zničiť život, tak sa nečuduj, že sa nehrnie do postele. Počkať istý čas ťa nezabije a ak sa jej vzťah k tebe nezmení (myslím to, že ti povedala že nevie, či to bude ešte niekedy také aké to bolo), tak potom rozchod, ale rozísť sa kvôli tomu, že ste 3 týždne spolu nespali a možno ešte pár nebudete je úbohé.
51) možno je slušná, aj keď tak skoro sexuje, no čo už. A aj tridsaťročná žena si môže užívať s kým kde, takže to už záleží od charakteru.
No tak ide s chalanmi, trochu sa s nimi zabaví (nemyslím sex), ale tak padne jej dobre trochu obdivu z chlapčenskej strany a dúfaj, že pri nich zistí, že to najlepšie ju čaká "doma".
@52 ona ma aj volala s nimi do mesta ale poviem to na rovinu ja sa s jej spoluziakmi nemam o com bavit lebo vsetci maju oteckov co rocni prijem 2 000 000 pridu do baru vytiahnu si zrkadlo vonavku ci dobre vyzeraju a take veci keby som spomenul ze som bol natierat cely tyzden chatu za 5000 korun tak sa mi vysmeju ze ci som debil ze robim.... cize fest ma to nelaka
@56 tak akoze ja som rad s tym co je to ze nemam penazi ma vobec netrapi peniaze nesu vsetko... skor ma trapi ze sa mi ruca vztah ktory beriem ako velmi dolezity
57) Tak vo vzťahu treba aj určitú voľnosť. Ale zase si viem predstaviť, že môj priateľ je tiež žiarlivý A napr. keď idem v takej peknej skladanej sukničke, tak ide radšej so mnou že aby mu mňa nikto neprebral
@60 vies si predstavit ze by tvoj frajer (ak nejakeho mas) mal nejake sexi oblecenie a vsetky kurvy by na neho vykrikovali pod jebat alebo zastav sa vecer?! ake by ti to bolo?! nesla by si radsej snim?
59) Teraz jej dopraj slobodu a uvidíš, či sa vráti k tebe. Myslím, že to nijako neovplyvníš. Môžeš jej zavolať, že ju lúbiš či také niečo. Ale žiadny sex. Máte abstinenciu na dobu neurčitú
@64 mne povedala ze je jej jedno co si myslia iny ze jej zalezi na tom aby sa mne pacila a mne sa naozaj paci ak na suknu a tricko na ramienka ale bojim sa ze nejaky najebany kokot po nej skoci a ublizi jej
@65 aj mne sa to paci ale nech si radsej da nieco normalne na seba napr. tricko a rifle a nech nechodia ako diskotekova flandra a potom sa baby este cuduju ze ich znasilnuju lebo opitemu kokotovi to v mozgu vravi ze ked je sporo odeta chce jebat
@68 tak ale vies ked je vonku 30 stupnov ako by si sa citil v oteplovackach? to si dam radsej kratasy a ona si tiez radsej suknu nech sa nepoti zbytocne
Nech si robia čo chcú, tým, že mu poviete, že za to, že má 16 by nemal sexovať to mu asi nepomôže.. asi si mysleli, že sú na to pripravení, ich chyba.. Ani sa tej holke nečudujem...
vas vztah sa v podstate rozpoadol, mate nutene rozhovori a teb a zaujima ako ju zas dostat do postele? no nadhera
pre partnerku je tazsie sa s takym niecim vyrovnat, je tu ista davka strachu. ona to prekona, ale je to individualne, niekedy musi byt sama a vyrovnat sa so strachom, niekedy potrebuje niekoho blizkeho
Ako vidim tak niektori "dospeli" ale aj ti neplnoleti nepochopili vobec tuto diskusiu... Ja som nepotreboval vasu kritiku pretoze tej som mal za posledny mesiac vyse hlavy, ja som chcel len radu! A potom nech mi niekto hovori ze je uz uvedomely a skuseny...
@82 nevies asi citat,v niekolkych nazoroch to zaznelo. Prestan tlacit, rozpravaj sa, chap, bud mily pozorny.... ak to neklape tak sa roziddte! Snad je to teraz polopatsiticke
No mne sa stalo presne to iste pred dvoma tyzdnami prerusovany sex....potom tabletka po..mala som nervy a bola na otm aj psychicky dost zle a bala sa to zjest bolo mi z toho totalne zle ale kramy som dostala normalne akurat ma vsetko bolelo a dufam ze cyklus budem mat dalej ok to je jedine coho sa bojim...no a este toho ze sa to stane aj nabuduce...ale proste daj jej cas nech sa z toho nejak spamata netlac nanu len ze budeme jebat a nwm a zvlast ak si jej prvy chalan a dlho ste cakali kym ste zacali so sexom proste ak ju milujes pockas a budes s nou dalej ale ak sa ta zas nechce ani chytit tak problem bude mozno v niecom inom...asi by to mala jednoduchsie keby ste potom boli spolu keby ste nesli prec a nejak by ste to spolu urovnali...ale ved uvidis ako bude ju to mozno prejde ale zacnite byt trosku zodpovednejsi ja somsa uz poucila... drzim palce
hmm počuvaj tu každy z nas si mysli to iste o tebe a o vas celkovo kinder pichačov : ste na sex este nepripraveny a tvoja priatelka si to uvedomila až teraz po tej tabletke mala stres čo keby ostala tehotna a podobne to je normalne a teraz ju musiš ukludniť a ty sa ukludny s tym tvojim jednookym hadom dievča až teraz pochoopilo čo sa môže pri každom sexe stať hmm ryziko je riziko
jako este 20 a 30-rocnych sebcov,co myslia skorej na sex jak na svoju babu som uz videla,ale 16-rocneho??a kam sa ponahlas?utece ti neco?? ja by som sa na jej mieste tiez bala a robila by som to znova,kedy ja uznam za vhodneee,vy by ste furt len pichali do neceho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Rozchod? Zbabelé riešenie, takto to riešia len nevyzretí jedinci.
No takto. Čo čakáš? Spali ste spolu bez kondómu, vzala teda tabletku. Pokiaľ viem, z tej tabletky nastávajú bolesti podbruška,krvácanie, zvracanie... takže je veľmi príjemne nebolo.
A teraz sa bojí. Určite sa bojí, aby sa to nezopakovalo. A ty chceš sex. A čo takto myslieť aj na ňu?
Daj jej čas. Máš problém vydržať napr. aj mesiac bez sexu? Zatiaľ teda robte iné veci.
A inak tak sa nemilujte, ale nahraďte to pettingom a orálny sexom. Môžete si užiť obaja, ale bez strachu na otehotnenie.
To ty si uvedom,ze ci ju chces na vztah alebo len na tu hlupu jebacku.
Sam si hlupy, lebo sa chces rozist iba preto,ze je tu problem. utekas od problemu, naco sa pustas do vztahu,ked nie si pripraveny postavit sa problemom zoci voci.
Ty potrebujes pauzu,tak ju dievcatu nevycitaj. Vies co jej ta tabletka po mohla sposobit s telom? rozpraval si sa s nou ako sa citi? ako to cele preziva?
a mozna ked bola prec okusila ineho
Dobre, tak zle jej nemuselo byť. Ale zvyčajne to máva strašné následky, totálne rozhádzaný cyklus a samé neplechy.
No bez urážky, ale ona aj ty ste ešte deti. A to ťa neurážam, veď aj môj bratranec má toľko a pamätám si, keď som ja mala toľko.
A inak ja by som sa nečudovala, keby o ten rozchod požiadala ona. Veď ty na ňu tlačíš. Nehovor jej o sexe, nechaj ju dýchať. Vezmi ju za ruku, vonku je pekne, niekde sa prejdite v prírode, hovorte si nejaké pekné príhody, čo všetko ste zažili, alebo ako sa tešíte na Vianoce ... hocičo pekné.
Nieco take ako maznanie ti nic nehovori,to musite hned jebat?
Vieš, záleží, kto sa s kým stretáva. Hovoril si, že spieva v súbore. V akom? A ak má takéto koníčky, tak je asi ona tá zodpovednejšia. Ja spievam tiež v jednom, lenže tam teda nikto nie je taký diskotékový ožieranský a sexujúci tip. Skôr väčšina vysokoškolákov. Ale aj tak.
A práve preto ty ukáž priateľke, že si natoľko vyzretý, že ju nemáš len na sex a vieš si sa s ňou hocikedy pekne porozprávať len tak "o ničom"
Aby ona vedela, že sa môže na teba spoľahnúť, že keď bude chorá, ty jej navaríš čaj, že ked bude raz vraciať, tak jej podržíš vlasy, že ...
@19 vo folklornom FS Vah v LM
22) ja som vtedy strašne lúbila čítať tie love story a aj ten sex tam bol KRáSNE opisovaný, no hltala som slovo za slovom ale aj vyšívala
Inak Holyknight, vidíš, čo spravila jedna "tabletko po", to by si potom zistil, ako by psychiku ženy dokázal zničiť potrat.
A pre všetkých chlapov. ZODPOVEDNOSŤ- to ženy hľadajú.
Miško, to neber tak, že jáj, spravili sme chybu, veď ona si dala v pohode tabletku a všetko je super. Nie. Ako vidíš, na nej to nechalo následky a musí sa s nimi vyrovnať sama. Ale asi si sama uvedomuje, že keby sa stane ďalšia nehoda (a inak tie tabletky po už mnohým nezabrali a vzali ich v ten istý deň), tak asi s tebou rátať nemôže.
Slovo sex jej ani nespomínaj. Vezmi ju za ruku, daj jej pusu na dobrú noc- na čelo, a ak ona bude niečo chcieť, tak to spraví. Nechaj prvý krok na ňu. Predstav si, že začínate akoby od začiatku, že sa spoznávate, vezmi ju na rande...
A k problému. Ona nevie čo chce? No hlavne že ty vieš, že chceš sex. Vieš, ty nemôžeš otehotnieť, bodaj by si mohol. Potom by si sa k sexu asi staval zodpovednejšie. Ako 16 roční by ste nemali ani sexovať a obhajovať to tým, že trtkajú 13tky...no a čo. Podľa toho, že ste boli schopní sexovať bez akejkoľvek ochrany - ak by si bol vyspelý a pripravený na milovanie s ženou, vedel by si, že prerušovaná súlož NIE JE ochrana. Takže sprostosť ste spravili obaja, no jej to mohlo zničiť život, tak sa nečuduj, že sa nehrnie do postele. Počkať istý čas ťa nezabije a ak sa jej vzťah k tebe nezmení (myslím to, že ti povedala že nevie, či to bude ešte niekedy také aké to bolo), tak potom rozchod, ale rozísť sa kvôli tomu, že ste 3 týždne spolu nespali a možno ešte pár nebudete je úbohé.
@46 a co jej to mam zakazat na to po tomto vsetkom predsa nemam pravo
No tak ide s chalanmi, trochu sa s nimi zabaví (nemyslím sex), ale tak padne jej dobre trochu obdivu z chlapčenskej strany a dúfaj, že pri nich zistí, že to najlepšie ju čaká "doma".
U nás je to tak, že keby idem napr. k nejakým príbuzným natrieť chatu, tak akurát dostanem najesť
Toto ma úplne dostalo. Chúďa dievča.
Nejdem to opakovať,súhlasím s @44.
Nech si robia čo chcú, tým, že mu poviete, že za to, že má 16 by nemal sexovať to mu asi nepomôže.. asi si mysleli, že sú na to pripravení, ich chyba.. Ani sa tej holke nečudujem...
pre partnerku je tazsie sa s takym niecim vyrovnat, je tu ista davka strachu. ona to prekona, ale je to individualne, niekedy musi byt sama a vyrovnat sa so strachom, niekedy potrebuje niekoho blizkeho
Poučili ste sa a preto určite si uvedomíte čo mohlo byť. Bohužiaľ to dievča (čo máš) je príliš citlivé.
Hovorme – do 17 rokov má byť sex tabu! A čo tak sa pozrieť do histórie?
Myslím je na každom z nás ako si zariadime život. Jeden počúva metal a iný počúvajú rock...
moja odpoveď : si sebec!!! Tak isto ako mať nechránený styk. Kto bude tehotný??? ty nie, takže ty sa nemáš čoho báť, že?
A rozchádzať sa kvôli sexu? Máš 16, sexu si ešte užiješ dosť, toho sa neboj.
Nehrám sa na dospelú, ani teba nepovažujem za dieťa(aj keď ním stále do 18 si), ale ak sa považuješ za dospelého, tak poprosím trochu zodpovednosti.