moj najvacsi problem je nadviazat kontakt nazivo...niesom spolocensky typ, som introvert kedze som nemal nikdy kamaratov, nebol som od rodicov pustany na oslavy, chaty a vseobecne von lebo sa o mna bali tak som takto dopadol ako to je teraz (
viem ze mate pravdu ze nazivo je to najlepsie...ale neviem to tak
lacike90 nevyberaj si bez niekde medzi ludi a pojde to samo pekne sa na nu usmej a mas ju ak snivas o modelke tak to nema zmysel mozno mas prilis narocny vkus na baby racej budem mat ako to povedat no neviem proste pekna holka nemusi bit dobra
@lacike90 na silu nič neskúšaj....čo má prísť, príde a potom si uvedom, že sloboda je najkrajšie a najlepšie čo má človek, oná si ťa ľaňka nejaka najde, si celkom pohľadný chalan..........baby sa musia o teba biť
"nemam velke naroky" ---> "stihla, sympaticka, šikovna, pritulna, zabavna, vediet co chces a mat dobry vkus na oblecenie, byvat v bratislave a mat tak 16-18 rokov, mat mily usmev" ...
inac je to napicu bzt sam..asi pred mesiacom ma jedna chcela ale ja som vtedz nechcel mat nikoho :/ ale neska na silvestra som zistil ze mi chzba neaka baba ..takye aj moje predsavzatie je najsti si neaku..
@milos111 tak po 3 absintoh a 3 poldecakoch whiskz a 4 hurusky to tak bzva u mna > a este som rad ye pisem lebo bola u mna party a neaky kkt mi prestavil klavesnicu >
@sven ale ta opica je lady radičová a to by si chcel posunuť @lacike90 ? taku pííííííííííču ani najväčšiemu nepriateľoví a nie ešte takémuto cumlíkovy krásnemu..........filip
narocny, nenarocny...ja neviem, nehladam idealnu zenu. a neviem co su tam podla vas velke naroky...az nato ze by sa mala vediet dobre obliekat no! inak vek je rozhodujuci, aj bydlisko a to ze ma byt mudra a sympaticka a pritulna...to myslim je vacsina bab.
ber aka pride...zatial som bral aka prisla! no viem ze nezalezi na vyzore ale fakt som sa citil blbo ked som chodil po uliciach, nakupnych centra a vsetci len zazerali, uškrnali sa! po mojom zatial prvom a poslednom vztahu pred skoro 5 rokmi som si uz dievca nedokazal najst...aspon nie "nazivo"! ranilo ma to vtedy...
a ani niesom ten typ, ktory niekam zajde na diskoteku da si par drinkov a zbali kocku ktora uz tiez daco vypila. som absitent, tancovat neviem - som drevo! a ani neviem kam ist v bratislave na take miesto...nikdy som nebol, moj zivot taky aky je teraz je aj koli rodicom taky, nepustali ma nikam...dost mi to lezi v zaludku stale a vycitam im to!!! preto ani nemozem zavolat niekomu aby sa opytal svojej sesterky, kamaratok a podobne ci neskocia von, lebo nemam komu. moji spoluziaci su odomna o nieco starsi, maju vlastne zivoty, rodiny, osudy...nezatazujem ich stym!
a...komu sa tato tema nepaci, naco som vobec prispieva, zbytocne
a co mozem ponuknut ja...mam svoje chyby ako kazdy iny, som poznaceny roznymi udalostami mojho zivota - viac padov ako uspechov, no dokazem milovat, som velmi laskavy, nedokazem sa na niekoho hnevat dlhsie ako den, som zabavny a svedci otom aj tato tema, niektorych som pobavil. vraj som sympatak, dobrosrdecny, napomocny, a mam dalsie dobre vlastnosti ale aj zle ako lenivost, lajdactvo ale taka je doba vyzorovo...niesom ani pekny ani skraredy, si myslim. povazujem sa za inteligentneho cloveka, vela som sa naucil a este viac sa toho naucit musim o zivote ale aj inych veciach. tieto riadky vyjadruju co citim, co prezivam a nie ako premyslam. z jedneho hladiska sa snazim, aj ked viem ze neuspesne (ale nadej umiera poslenda), najst si touto cestou priatelku, ale z hladiska druheho zistujem ako vie clovek na takuto temu reagovat. ci vyjadruje sucit, odpor alebo inu formu reakcie k tomuto foru! vdaka tomu co tu pisem a vy to komentujete (diky za komenty) sa ucim z vlastnych chyb! v poslednej dobe si vo vacsine pripadov radsej necham radit od cudzich ako od rodiny, lebo rodina ma pozna a mozno niekedy niekto z nich zazil situaciu v akej som prave ja a snazia sa mi poradit ale ako keby v ich prospech! davaju mi rady ktore by oni potrebovali v tom case ked mali podobny problem...casto krat mi vie najlepsie poradit moja najlepsie kamaratka, s ktorou sa dobre pozname, no sucastne navzajom jeden o druhom nevieme skoro nic! je to clovek ktory ma podporuje a ktory sam nachadza podporu vo mne...a mozno sa pytate, preco sa snou nedam dohromady - jednoducho! nejdeto, nase priatelstvo je take silne, ze ak by vznikol medzi namy vazny vztah tak by sme si uz natolko nemohli doverovat, povedat si to co inym nepovieme.
a vedel by som teraz tu este pisat a pisat...ale mam pracu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
chlape klesol si pekne..hlavne nehladaj pritulnu..sa ti to raz vypomsti..
viem ze mate pravdu ze nazivo je to najlepsie...ale neviem to tak
diky za pesnicku
btw, nechceš skúsiť tamagoči ?
aj takto sa to da riesit ked ste sami
už aby ti to tu vymazali. Toto má byť diskusia, nie zoznamka. Ak chceš dievča, padaj na pogrc, tam nájdeš kopec prítulných a šikovných.
robí je sloveso, a čo robí, no robí, ja by som použil vetu: bez vánku sa ani list na strome nepohne!
ale nič v zlom, každy nejak blbneme
2. Ak to myslíš naozaj vážne, tak na tvojom zúfalom mieste by som si nepísal ešte aj požiadavky na priateľku ale bral by som čo pride.
Tu máš jednu staršiu ale voľnú
normálne by mali začať vysielať čo dokáže ulice akorát že tam budú čítať takéto zájeby na nete, rôznych fórach a tak
ber aka pride...zatial som bral aka prisla! no viem ze nezalezi na vyzore ale fakt som sa citil blbo ked som chodil po uliciach, nakupnych centra a vsetci len zazerali, uškrnali sa! po mojom zatial prvom a poslednom vztahu pred skoro 5 rokmi som si uz dievca nedokazal najst...aspon nie "nazivo"! ranilo ma to vtedy...
a ani niesom ten typ, ktory niekam zajde na diskoteku da si par drinkov a zbali kocku ktora uz tiez daco vypila. som absitent, tancovat neviem - som drevo! a ani neviem kam ist v bratislave na take miesto...nikdy som nebol, moj zivot taky aky je teraz je aj koli rodicom taky, nepustali ma nikam...dost mi to lezi v zaludku stale a vycitam im to!!! preto ani nemozem zavolat niekomu aby sa opytal svojej sesterky, kamaratok a podobne ci neskocia von, lebo nemam komu. moji spoluziaci su odomna o nieco starsi, maju vlastne zivoty, rodiny, osudy...nezatazujem ich stym!
a...komu sa tato tema nepaci, naco som vobec prispieva, zbytocne
a co mozem ponuknut ja...mam svoje chyby ako kazdy iny, som poznaceny roznymi udalostami mojho zivota - viac padov ako uspechov, no dokazem milovat, som velmi laskavy, nedokazem sa na niekoho hnevat dlhsie ako den, som zabavny a svedci otom aj tato tema, niektorych som pobavil. vraj som sympatak, dobrosrdecny, napomocny, a mam dalsie dobre vlastnosti ale aj zle ako lenivost, lajdactvo ale taka je doba vyzorovo...niesom ani pekny ani skraredy, si myslim. povazujem sa za inteligentneho cloveka, vela som sa naucil a este viac sa toho naucit musim o zivote ale aj inych veciach. tieto riadky vyjadruju co citim, co prezivam a nie ako premyslam. z jedneho hladiska sa snazim, aj ked viem ze neuspesne (ale nadej umiera poslenda), najst si touto cestou priatelku, ale z hladiska druheho zistujem ako vie clovek na takuto temu reagovat. ci vyjadruje sucit, odpor alebo inu formu reakcie k tomuto foru! vdaka tomu co tu pisem a vy to komentujete (diky za komenty) sa ucim z vlastnych chyb! v poslednej dobe si vo vacsine pripadov radsej necham radit od cudzich ako od rodiny, lebo rodina ma pozna a mozno niekedy niekto z nich zazil situaciu v akej som prave ja a snazia sa mi poradit ale ako keby v ich prospech! davaju mi rady ktore by oni potrebovali v tom case ked mali podobny problem...casto krat mi vie najlepsie poradit moja najlepsie kamaratka, s ktorou sa dobre pozname, no sucastne navzajom jeden o druhom nevieme skoro nic! je to clovek ktory ma podporuje a ktory sam nachadza podporu vo mne...a mozno sa pytate, preco sa snou nedam dohromady - jednoducho! nejdeto, nase priatelstvo je take silne, ze ak by vznikol medzi namy vazny vztah tak by sme si uz natolko nemohli doverovat, povedat si to co inym nepovieme.
a vedel by som teraz tu este pisat a pisat...ale mam pracu