Od stredy mi na nijakú sms neodpísal, a ja do pekla neviem čo mu je? Ved vždy každý deň, sme si písali, boli v kontakte....Sme od seba vzdialený 65km (cca) ..ale ja ho Milujem. A viem, že aj on mňa...čo sa mohlo pokaziť???
ano,ak to doteraz bolo v poho,bud teraz nestiha...skus mu zavilat a zistit co je vo veci...Necakajte kym sa ozve chlap, skuste byt aj vy zeny trochu aktívne...
nechcem privolavat nestastie, ale od stredy je uz dost dlha doba, skus mu teda zavolat a priamo sa ho spytaj ze co sa stalo, snad ti to zdvihne, vela stastia
hlavne ho nezasypavaj milionom sms typu uz ma nelubis? lebo ti nemusi uz odpisat vobec bud mu zavolaj alebo mu daj ece par dni a ked aj tak nic tak na neho radsej kasli
No, je mozne, ze ho len nieco trapi, ma nejaky problem....ale su aj ine varianty....nechcem ta strasit, ale mne sa stalo pred casom to iste, priatel sa mi prestal ozyvat, kym som mu sama nenapisala, on sam od seba sa neozval....proste nastalo strasne ochladnutie z jeho strany....a potom sa so mnou rozisiel....tiez sme inak mali taky polodialkovy vztah...tak ale drzim palce, nech to je nieco ine....nech sa to vsetko vyriesi s dobrym koncom :o)
No tak možno si našiel inú...vykašli sa ty na nho..len sa mi nezačni pchať..bo je to potom dosť trápne pre babu...Nájdeš aj iného ktorý ťa bude mať radšej a bude aj trošku viac na teba myslieť..A keby aj nemal kredit, tak čo je na tom? Vždy sa nájde niečo ako sa ozvať babe..Aj ked ste vzdialený od seba, tak verím, že by za tebou aspon sa pokúsil prísť.
Nieco podobne som zazivala aj ja,neodpisal ani na sms,nic...myslela som si,ze ho stracam...presiel tyzden,ziadan sms,ziaden telefonat...sme od seba vzdialeny 17 km...ale ten tyzden bol na nieco dobry,zacalis me si viac chybat...netreba sa trapit,ved on sa ozve...vsetko ma svoj cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo to chce len chvilku casu