Čo si myslíte o tom keď vás dievča počas toho keď hráte fľašu a na vás víde rad tak vás zavolá niekde do zadu sa polízať, potom sa vás o niečo neskôr pýta kedy zase prídete a pod. veci a ešte aj čísla si vymeníte a a potom po dvoch dňoch kedy ste sa stret
No tak ty keď máš 17... A vraj každá nová generácia je múdrejšia, ako tá predošlá (vraj Flynnov efekt)... Neviem, ale zdá sa, akoby tá "naša" generácia bola výnimkou, ale veď predsa sa hovorí: výnimka potvrdzuje pravidlo
ty kokso,cim dlhsie som na bz tak rozmyslam ,ze nebudem davat seriozne odpovede,ale zacnem si utahovat z debiilnych otazok..
ci boha si jak male decko co vsetko berie vazne.. bud rad,ze si sa polizal ,to je ake krute slovo,,clovek sa vacsinou pogrca v tvojom veku.. ..a ze si frajer uz mi hrabe z toho slnka sorry
@11razor11 a co ti na to mame povedat ty kokot .... anal nie je nevera, anal je uchylka ..... ale nie ..... proste mas problem aky je k tvojmu veku primerany ... dievcata su v takom veku prijebane maximalne, potom neskor kus menej ale stale su prijebane ..... no co ti mam povedat, JEBE NA TEBA
nechápem čo si od toho čakal...slečna zjavne neni z tých na vzťahy,ani s tým druhým jej to zrejme nevydrží,keď sa tak rada "polizuje" smiley:D) s kadekým ..v 17 by už mohla mať v tej gebuli toho aj viac.
mne to tiež nepríde ako začiatok krásnej lovestory...dievča sa zabavilo, užilo si a život ide ďalej....pravdepodobne ešte ani sama nevie, čo chce od života, nieto ešte aby riešila nejaký vážny vzťah či už s tebou, tým druhým alebo nejakým iným chalanom...
pár pekných chvíľ na úvod strávených s druhou osobou nemusí automaticky znamenať happyend....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale davaj si pozor aj tak nech si nieco nenatrhnes
ci boha si jak male decko co vsetko berie vazne.. bud rad,ze si sa polizal ,to je ake krute slovo,,clovek sa vacsinou pogrca v tvojom veku.. ..a ze si frajer uz mi hrabe z toho slnka sorry
"neboj nečakal žiadnu svadbu zatiaľ a toto najviac ľubim, zbabrať a potom to preženiem ako sa len dá nie?"
Ale akosi jej nechápem
filip
pár pekných chvíľ na úvod strávených s druhou osobou nemusí automaticky znamenať happyend....
@40 ..no asi tak hoci ja som bola skôr na miesto tohto chlapca ale aj tak
aj tak ho tuším strašne zbila
Môj názor: je to nevyzretá,adolescentná osoba a ešte nevie,čo chce...vzťahy by nemala riešiť, ked nevie poriešiť úlety
(dosť bolo mojej analýzy na cudzí účet
urob,čo uznáš za vhodné a tak to bude najlepšie