Už sa blížia príjmačky na stredné..Kam sa chystáte?
Ja si posielam na Pedagogickú ..len si neviem vybrať odbor ,či sociálka alebo animátor ...ale chcem ísť na zdravotnú..len nech ma zoberúú ....Lučenec...
Máš 16 a ešte len ideš na strednú? ja idem SOŠ Pod amfiteátrom 7 Levice no to vám veľa povedalo... laicky sa volá Kamenárina a idem tam na odbor pracovník marketingu v cestovnom ruchu..teda.."idem" to ešte neni vôbec isté či ma prijmú
@veronica55 Nié, takto nesmieš rozmýšľať!! Ja som bola v "depke" na začiatku školského roka, že ma nevezmú, potom som začala chodiť na hneď dve prípravky začala som doma viac kresliť. Máš ešte tri mesiace, len chcem povedať že ak tam máte prípravku, okamžite na ňu bež, strašne ti to dodá sebavedomie a istotu
ja niesom rozhodnutá ešte vobec rozmýšľam o bilingválnej lebo každý mi hovorí že bez jazyka sa neuplatním, no od niektorých počúvam že v prvom ročníku sa tam plače... viete mi niekto poradit či tam ísť a kde??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ak prijmu trojkarov, stvorkarov na gymnazium ...
Alebo ešte na jednu, odbor reklamná tvorba. A potom tralalá vypadnúť preč odtiaľto!
Stredná odborná škola Obchodu a Služieb - Obchod a podnikanie
A tretiu neviem...-.-
Problém, že na Umeleckú ma nevezmú, pretože talentové skúšky nezvládnem a Obchod a podnikanie ma vôbec neláka..-.-
@veronica55 Nié, takto nesmieš rozmýšľať!! Ja som bola v "depke" na začiatku školského roka, že ma nevezmú, potom som začala chodiť na hneď dve prípravky začala som doma viac kresliť. Máš ešte tri mesiace, len chcem povedať že ak tam máte prípravku, okamžite na ňu bež, strašne ti to dodá sebavedomie a istotu
chystas sa na Tokajicku?