mali ste niekto taku skusenost ze ste boli uplne sami???ja som dosla uplne o vsedky kamaratky a o milovaneho chalana.ja uz to nezvladam,nejem poriadne nespim,vyzeram ako mrtvola co mam robit???mne uz sa ani nechce zit,moc by mi pomohli dobry priatelia.co
tak ja len tolko, zacni jest a spat lebo to ako teraz zijes neprospieva tvojmu zovnajsku a vsetci co nevedia aka si super vo vnutri nebudu mat chut rozpravat sa s mrtvolkou... a vsetko casom prejde netreba sa len uplne zlozit- tak hlavu hore a mozno by bolo potrebne si to s tvojimi kamosmi vysvetlit, alebo ked budu ako debili tak zacni od piky
ja som bol v tej istej situacii myslel som ze nastal pre mna koniec sveta stratil som uplne vsetkych a pritom to ani nebola moja vina... dlho trvalo kym som sa vyrovnal ze som stratil ludi ktorych som mal rad dlho trvalo kym som zabudol a dlho trvalo kym som si nasiel novych kamosov ale jedno ti poviem ked sa na to pozeram dnes zistujem ze ti ludia vobec za to trapenie nestali zacal som ich nenavidiet ale aj ta nenavist sa pomaly straca zmenil som proste pole posobnosti a oplatilo sa mi to lebo teraz som s ludmi ktorym nehrabe a naozaj sa im da verit... (nenavidim cirkev) proste musis to prekonat aj keby sa ti tak zvani kamarati k tebe vratili musis to brat s odstupom a odporucam zacat sa stykat s novimi ludmi potom pochopis ze nie je kazdy clovek svina
ty pica pojebana,vypadni si robit srandu z niekoho ineho,mno nefiem komu to statocne zajebava a to ze sedci ma tu odjebali je picovina tak si laskavo nevymyslaj.a nemysli si ze si od teba neham skakat po hlave,aj ked to rada robis.....CHUDERA!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
hm to v kazdej diskusii co zalozis ta mame lutovat?
to slovo chudera si vystihla..takze chudera