podobne ani nie, nie som typ co si rad vypije a ked uz, tak nie do nepricetnosti, vzdy viem co robim, len silvester bol vynimka ale tam sa tiez nic take nestalo
stalo. ťažko ale povedať, že či ľutujem, ja nikdy nič neľutujem, ale tohoto mi je ešte po dvoch rokoch ľúto. že to mohlo byť trochu inak. čas však človek späť nevráti a ako sa vraví, všetko zlé je na niečo dobré a aj toto zlé na ničo dobré bolo. tak aj ty ver tomu, že zas sa stane aj niečo dobré
Noo ja nepijem ale zevraj moja kamoska s jej bratrancom ked boli malyy tak nevedeli co je vo flasi a ze to bol volaky domaci alkohol a ze sa opily bolo im zle a ze zaspali a presviedcali ma o tom ze je to pravda ale jak mohli taky mali zniest taky alkohol ked to dospeliiim roby problem teda iba niktorym
neblaznite...to sa mi stava dodnes...prinieslo mi to vela vtipnych situacii,válanie sa vo vedrach s vodou,flirtovanie so stenou,obtazovanie senilnych spoluobcanov,lezanie v smetiaku,atd,atd...tých zazitkov su desiatky a o mnohych viem len z pocutia...obcas sa clovek fakt az pozastavi nad sebou samým...uz nepijem ako kedysi...sice alkohol mi dal aj par pozitivnych veci,......V opitom stave som akosi vyznala city cloveku ktoreho dnes milujem a som s nim tristvrte roka...lenze najlepsie bolo,ze na druhy den som si to vobec nepamätala....to bol riaden trapas...
vyliala som tequillu z poldeci do popolnika znamemu kamaratky pretoze som im ju zavidela ja som uz nechcela ale pit, tak bolo jej skoda cize lutujem ze som premrhala tequillu.
ja som abstinent pretoze ak zacnem pit tak neviem prestat a teda bud sa pobijem s hocikym hocikde alebo mam chut na vsetky kamaratky okolo mna.............ani jedno nieje najlepsie tak radsej nepijem
@35 tak opravujem, raz som jednému chalanovi v opitosti povedala že ho strašne ľúbim a aj sme sa bozkávali a on je môj naj kamoš. On to zobral vážne a bol do mňa už dlho zamilovaný, takže asi bol aj dosť happy z toho čo som mu povedala. A potom mu vysvetlovať že to preto že som bol opitá..strašne to ľutujem.
noo thy kks ja som raz stihla zmlatiť kamoša , dať nadeje byvalemu hehe , a poto dalšemu byvalemu napisať dosť brutalnu poštu hehe =P .. a potodalši krat som si začala s kamkinym ujom ako len 20 ročnym ale to nelutujem hehe ale lutujem to že ešte vten den som sa na zabave bozkavala s inym a nevim čo som ešte všetko stvarala =/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov