Už som vyskúšala všetko a stále si neviem nájsť brigádu..Čo mám robiť?
Mám pocit, že som už vyskúšala úplne všetko, posielam životopisy, telefonujem, behám po podnikoch, vypĺňam formuláre len, aby som si mohla privyrábať na brigáde a stále nič. Čo sa dá ešte urobiť?
ale aj by to šlo to áno, len mám problém z dochádzkou...potrebovala by som niečo na poobedia cez pracovný týždeň....na víkendy je toho kopa ale to by som nemala ako chodiť do mesta..:/ nemám auto a spoje nie sú
"Ked si nevies najst pracu, tak si ju vytvor" - jeden nemenovany autor
Ak mas problem s dochadzkou tak zacni nieco robit z domu (kresli vizitky, venuj sa internet marketingu, vyrabaj nejake blbosti a tie predavaj na sashe.sk atd atd). Moznosti je nekonecne vela.
skúšala som sa venovať týmto veciam teda nie presne tomu čo píšeš ale robila som realitnú maklérku finančnú poradkyňu z domu a pod., ale nič mi to nevynášalo tak som prestala...ale asi fakt budem musieť začať niečo doma vytvárať
Tak si asi nevyskúšala všetko práca je len treba chcieť a ísť za ňou... Neviem ako môže niekto čakať, že mu príde práca domov... Ak nemáš peniaze a máš problém s dochádzkou tak sa presťahuj, zmeň život, len ľudia sa boja robiť zmeny, 80% doma u rodičov živorí....Mám asi 3otázky: 1. Si študentka alebo už nezamestnaná? 2. Kde bývaš? za 3. Čo ti bráni v tom sa osamostatniť ?
musíš sama byť aktívnejšia, zamyslieť sa, ktorému človeku alebo ktorej firme by si vedela priniesť nejakú hodnotu, a potom napr. s tým toho človeka alebo firmu osloviť prípadne môžeš sama začať podnikať. a ked z týchto možností ani na jednu nevieš prísť, tak môžeš na sebe pracovať, kým budeš môcť niečo z toho splniť.
podla mna iný ako tento prístup len zriedka pomôže dobrej práci
@rocafella odpoviem ti na otázky 1.som študentka 2. na malej dedinke 3. a práve to, že si neviem nájsť schopnú prácu...súhlasím v tvojej myšlienke, že robota za nikým nepríde, ale keby si ju nehľadám nevypisujem asi ani tu...a vyššie mam komentár, kde som sa už vyjadrila, že som sa aspoň niečo pokúšala robiť, ale nič z toho nevyšlo...nesedím doma na zadku a nevyrevúvam, no snažím sa behám a buď mám veľkú smolu alebo niekde robím chybu, ale rada by som si začala šetriť na výšku ale bez brigády ťažko
Takto ODSŤAHUJ SA ODTIAĽ a problem solved Načo si na malej dedine keď tam nič nie je ? pokiaľ chceš lepšiu budúcnosť a prítomnosť musíš migrovať za prácou do väčších miest Prídi do BA a robota je tu všade
@rocafella a nemáš pocit že aj na to aby som sa presťahovala potrebujem peniaze??...určite nechcem žiť na dedine ale najprv aspoň brigáda a potom môžem začať plniť sny a mne to na tej brigáde akosi viazne
takže logicky ak nezoženieš v tvojej dedine či okolí brigádu tak tam ostaneš a umrieš od hladu? ako nedá sa stále ľutovať, obhajovať a hádzať vinu na druhých. Je to o tebe nie o tom čo ty spravíš pre to o ničom inom. Nemáš brigádu peniaze, tak si vypýtaj od rodiny na začiatok choď sama za robotou. Nedá ti rodina ? tak známi , skúšaj alternatívy. Proste vždy je spôsob. Kto chce hľadá spôsob ako niečo dosiahnuť, kto nechce hľadá dôvod prečo to nejde a výhovorku. Vieš Kamarát sa vrátil z nemecka s pokašľanými 700€ a prenajal si izbu v BA a začal robiť. Všetko sa dá
@rocafella som rada že aspoň pár ľudí sa narodilo pod šťastnými hviezdami ako ty že im tak všetko vychádzajú a fakt nevedia čo je to keď niečo nevychádza ak sa všetko dalo neexistovali by chudobný a nešťastný ľudia ale iba šťastný ako si ty....a chcela som konkrétnu radu o robotu ak ju nemáš myslím si že ani nemáš čím prispieť k tomuto fóru ak máš diky za radu ale aby si zaradoval ľudí či hľadajú spôsoby alebo výhovorky to si nechaj pre iných ja som na tento smer debaty s tebou skončila tak ešte raz dakujem za reakciu..that is all
Predstav si, že som si šiel sám za svojím sám si budujem svoj život od 18 žijem sám a pre seba nikdy som neplakal nad tým, že nie je robota lebo vždy je a nikdy som nemal tendenciu vypisovať zbytočné fóra o tom čo nie je pravda. Ak by si chcela robotu nech bývaš hocikde tak sa chytíš, vytlačíš si životopisy za 7centov za kus zobereš zopár kusov, sadneš na vlak cca. 20€ kamkoľvek na slovensku maximálne kludne aj do BA a obeháš nákupné centrá na veľa obchodoch je vylepené, že príjmeme predavačky a cca. 550€ na plný úväzok môžeš dostať. niekde viac niekde o niečo menej. je to individuálne. dáš 150€ ja bývanie ostane ti 400 euro z výplaty na tvoj vek určite nemáš fixné náklady, možno ak by si rodine chcela pomôcť nejakým tým eurom. potom mobil, a tak čiže ostane ti dosť peňazí. Je to o tebe
A čo si spravila pre Slovenský rap ty ? Ale ne vážne teraz za nejakú tu odmenu by som vedel vybaviť serióznu prácu. Nemyslím naturálnu odmenu som obchodník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak mas problem s dochadzkou tak zacni nieco robit z domu (kresli vizitky, venuj sa internet marketingu, vyrabaj nejake blbosti a tie predavaj na sashe.sk atd atd). Moznosti je nekonecne vela.
podla mna iný ako tento prístup len zriedka pomôže dobrej práci
+ to, čo napísal @4
zn. provokujem