ja som za celý svoj život nevidel švába a dnes som sa proste pozrel na strop nad posteľou, rovno nad mojou hlavou taký "chrobák", tak som zobral knihu že to s ním skoncujem a keď som sa postavil na posteľ tak zletel na zem, asi tri krát som po ňom tú knihu buchol a on nezomrel, potom som sa na neho pozrel tak lepšie, zistil že je to šváb a on medzi tým odcupital pod posteľ. sedím na posteli v klbku s knihou pri sebe a notebookom na kolenách a stále sa pozerám všade okolo či zachvíľu na mňa nevylezie
@hadimistr
za poslednú polhodinu som sa o ňom dozvedel veľmi veľa dokonca aj to, že by prežil jadrovú vojnu, pretože znesie 300 krát toľko radiácie ako človek neveril by si koľko ľudí na Googli vyhľadávalo vetu "there's a cockroach under my bed, what do i do" - dnes som sa k nim pridal
@jurito
neviem či všade žijú iné šváby, ale je to omnoho menšie ako tie obrovské tvrdé šváby z amerických filmov, ktoré keď zašliapneš tak to má zvuk jak chipsy , je to asi tak tretina z toho veľkosťou a vpredu to má také dva dlhé fúziky
@jurito
úprimne netuším ako sa sem dostal. neviem ani odkiaľ pochádzajú, nič. ale viem, že sú to najmä "nočné tvory" a ja mám celé leto každú noc otvorené dvere na terasu - vysvetľujem si to tak, že proste prišli z vonku, pretože moja mama je tragický pedant a perfekcionista, takže upratuje každý deň + každý víkend máme "Veľké upratovanie" z neporiadku tu určite nie sú
@tosom no ja mam mega odpor k chrobákom,pavúkom blé ...normálne sa mi hnusí ich ešte s niečím zabit aj ked a ich nedotknem rukou a ked nahodou mi nejaky utečie a skryje sa tak nezaspim lebo mam zlý pocit ze v noci vylezie na mna
@jurito vitaj v klube ja som si bol istý, že nezaspím, proste som sedel na posteli a číhal asi polhodinu a zrazu vidím, že vylieza na posteľ, tak som zobral pohár, rýchlo ho naňho položil a cúvol o 3 metre späť doteraz lozí v tom pohári a neviem čo s ním mám robiť mama ide o 7 ráno do práce, tak dovtedy počkám hore a budem dávať pozor, aby neutiekol odtiaľ a keď vstane tak ona to snáď nejako vyrieši som super chlap
@jurito Presne nad tým vždy rozmýšľam že až budem ženatý, kto bude chodiť vyhadzovať pavúkov akože niekedy, keď sa veľmi prekonám, tak zvládnem zabiť pavúka teniskou a potom musím ísť o 10 metrov ďalej, keby náhodou, ale keby sa vyskytne nejaký čierny hrubý s bruškom, tak spálim dom.
@tosom To aj ja ked už neni iná možnost tak ho zakkilujem a ustúpim radšej ,načerpám energiu naberiem na papier alebo daco a vyhodim cez okno aj s papierom raz mi takto v noci vletelo dačo velké zelene do izby a sadlo si na monitor ,kokooooooos skoro som odpadol....som zobal bratove tričko,zabalil do toho a vyhodil z balkona aj s tričkom aby nahodou nevletel naspat xDDDD
@jurito tomu ver ja mám vždy strach, že sa mi príde pomstiť alebo sa mi jeho rodina pomstí, neviem proste úplné hovadiny ale jednoducho kým to není mŕtve tak nespím, lebo si predstavujem ako to po mne lozí, ako mi to lezie po tvári áááá
@sushivo ona ho doniesla raz na biolu do školy a niekto šťuchol do toho švába nejakým predmetom a on začal vydávať taký zvuk ako hranolka na oleji Fuuuj.
@antifunebracka
ja som vegetarián a myslím, že nemáme nejako presne stanovené pravidlá čo robíme a čo nerobíme je možné, že niekto to nerobí, ja to robím
keby som bola tebou,tak ani nezaspím ..alebo by som išla radšej spať na gauč.. a kričala by som a asi by som ho skúsila postriekať biolytom ..bála by som sa ho zašlapnúť..
a si si istý,že to bol šváb? to mohol byť aj rus domový,ten je,myslím,menší..ale veď ono to rado papá a vylieza v noci a má rado teplo a vlhko..a ja neviem či by žili vonku a nabehli k tebe do izby DDD...ono to žije v starých budovách,nie?
v každom prípade,je to nepríjemné a dúfaj,že v tvojej izbe nemá celú rodinku s niekoľkými deťmi
@hadimistr ja som čítal, že bez hlavy prežije dokonca až dva týždne, mozog má rozmiestnený v tele, alebo žiaden mozog ako ho poznáme my nemá. No proste keď mu odtrhneš hlavu nemá čim žrať, ani piť, bidak zomrie od hladu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
oni predsa bývajú len na hoteloch
no, to tak býva vo filmoch ale za svoj život som bol v pomerne veľa hoteloch a nikdy som nevidel ešte švába, až teraz prvý krát doma
za poslednú polhodinu som sa o ňom dozvedel veľmi veľa dokonca aj to, že by prežil jadrovú vojnu, pretože znesie 300 krát toľko radiácie ako človek neveril by si koľko ľudí na Googli vyhľadávalo vetu "there's a cockroach under my bed, what do i do" - dnes som sa k nim pridal
neviem či všade žijú iné šváby, ale je to omnoho menšie ako tie obrovské tvrdé šváby z amerických filmov, ktoré keď zašliapneš tak to má zvuk jak chipsy , je to asi tak tretina z toho veľkosťou a vpredu to má také dva dlhé fúziky
úprimne netuším ako sa sem dostal. neviem ani odkiaľ pochádzajú, nič. ale viem, že sú to najmä "nočné tvory" a ja mám celé leto každú noc otvorené dvere na terasu - vysvetľujem si to tak, že proste prišli z vonku, pretože moja mama je tragický pedant a perfekcionista, takže upratuje každý deň + každý víkend máme "Veľké upratovanie" z neporiadku tu určite nie sú
@tosom ja som myslel, ze vy vegani nezabijate ani hmyz:?:
ja som vegetarián a myslím, že nemáme nejako presne stanovené pravidlá čo robíme a čo nerobíme je možné, že niekto to nerobí, ja to robím
a si si istý,že to bol šváb? to mohol byť aj rus domový,ten je,myslím,menší..ale veď ono to rado papá a vylieza v noci a má rado teplo a vlhko..a ja neviem či by žili vonku a nabehli k tebe do izby DDD...ono to žije v starých budovách,nie?
v každom prípade,je to nepríjemné a dúfaj,že v tvojej izbe nemá celú rodinku s niekoľkými deťmi